|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Proszę o poradę :D
Witam, na wstępie chcę pozdrowić wszystkie wizażanki, które zawsze służą dobrą radą
Już od bardzo dawna śledzę wasze galerie i wiem, że wiele z Was na temat przedłużania paznokci wie bardzo dużo. I tutaj moje pytanie. Po jakiejś półtorarocznej przerwie zdecydowałam się znów przedłużyć moje króciaki. Niestety ostatnim razem moja 'koleżanka' strasznie przepiłowała mi płytkę, ponadto paznokcie był totalnymi łopatami, z zalanymi skórkami etc. no ale cóż sama do niej poszłam więc mój błąd. Ostatnio na nk pewna (jak to ona pisze) stylistka paznokci ogłosiła się że ma jakąś promocje świąteczną 'tipsy żelowe' za 50zł. Fakt faktem cena może przyciągać tylko nie jestem przekonana co do jakości. Zamieszczę tu kilka zdjęć, które oczywiście później usunę po ocenieniu tych prac przez Was. Dziewczyna zajmuje się paznokciami od 4 lat, ma ukończony kurs stylizacji jednak coś mi w tych paznokciach niepasuje. Może poprostu za dużo naoglądałam się Waszych prac i teraz szukam dziury w całym Tak więc kochane proszę Was o poradę czy warto oddać w jej ręce swoje pazurki?? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam *http://img717.imageshack.us/i/1f4ac05c10.jpg/ http://img402.imageshack.us/i/80a613c1ab.jpg/http://img13.imageshack.us/i/847f90b6f8.jpg/ http://img441.imageshack.us/i/4384e38e47.jpg/http://img687.imageshack.us/i/6373e5fadb.jpg/ http://img213.imageshack.us/i/fe39b7ab2a.jpg/ Edytowane przez Anja_K Czas edycji: 2010-03-18 o 11:43 Powód: zdjęcia się nie wyświetliły |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Proszę o poradę :D
ja zdecydowanie odradzam
po pierwsze pazokcie na zdjeciach repraezentuja baaardzo zroznicowany poziom jedne sa calkiem w porzadku drugie sa plaskie trzecie szerokie a czwarte wygladaja jak zrobione przez kogos zaraz po kursie albo nawet bez wiec po pierwsze mam mieszane uczucia co do faktu kto jest autorem paznokci ze zdjec a po drugie mam baaaardzo mieszne uczucia co to profesjonalizmu uslug pani z ogloszenia daj nam znac z jakiego miasta/czesci Polski jestes a my ci juz powiemy gdzie najlepiej isc
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Ja Ci tez nie polecam... Duzo bledow widac i jescze te tipsy zelowe....
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
zdecydowanie odradzam robienie pazurków u tej pani...
p.s. na wizażu nie usuwamy postów ani jego części chyba ze coś się zmieniło...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Poszukaj innej stylistki. Paznokcie ze zdjęć mają dużo błędów, a poza tym ja jak widzę gdzieś napis w stylu "tipsy żelowe" to od razu dostaję gęsiej skórki na myśl o "profesjonalizmie" autorki!
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Ja również mówię kategoryczne NIE!!!
Paznokcie, nieprawidłowe technicznie i ogólnie nieestetyczne
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
A skąd jesteś? Mniej więcej kojarzę w jakich miastach stacjonują porządne stylistki więc mogę ewentualnie polecić kogoś fachowego
Bo te klocuszki... Hmm... nie powalają...
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Lubartów 30km od Lublina
no właśnie co do tych 'tipsów żelowych' to tak dokładnie napisała u siebie na profilu. A odnośnie usunięcia zdjęć, to chodziło mi o to, że nie mam zgody autorki na ich publikacje i czy nie będzie coś nie tak później z tym. No i dziękuję za poradę bo właśnie tak myślałam, że coś nie tak z tymi paznokciami
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Kurka z tym Lublinem jest ciągle problem
Wiem że Charisma miała tam mieć swojego dystrybutora, ale nic poza tym
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
dokładnie ciężko jest coś znaleźć w moich okolicach raczej. Fakt, wiele jest samouków i nawet u mnie w Lubartowie jest kilka salonów stylizacji paznokci ( z tego co kojarzę ze 3 bądź 4). Ale jakoś nie znam nikogo kto by z ich usług korzystał, a po moich doświadczeniach trochę się boję być takim królikiem doświadczalnym. Zwłaszcza że po ostatniej przygodzie moje paznokcie nadal nie powróciły do kondycji 'sprzed'.
Ale póki co dziękuję za radę ![]() wiadomo że na wizażanki zawsze można liczyć
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
nie ma zadnych wizazanek paznokciowych okolic Lublina? czy sa takie skromniutkie
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
No fakt, te paznokcie ze zdjęć nie powalają....albo wręcz przeciwnie......
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
pomylilam temat hehe
mozna ten post skasowac
II V-CE Mistrzyni Polski w Zdobieniu Paznokci Miniatury 2009 Instruktor stylizacji paznokci. ![]() Masz pytania?? pisz ![]() Edytowane przez magdacz86 Czas edycji: 2010-03-20 o 21:04 |
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może w tym wątku coś znajdziesz ciekawego https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153198 w okolicach lublina jest sporo utalentowanych dziewczyn. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Noo zdecydowanie też bym odradzała... bo jak ja widzę nazwę "tipsy żelowe" to mogę się domyślać z kim mam do czynienia
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
jak juz jest taki watek o niesprecyzowanej nazwie to ja mam pytanko
wiem, ze gdzies pisano juz o tym, ale nei wiem czy w czyjesc galerii czy gdzie to bylo.. Dziewczyny poradzcie mi jak dobrze zrobic zdjecie paznokci?
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

Już od bardzo dawna śledzę wasze galerie i wiem, że wiele z Was na temat przedłużania paznokci wie bardzo dużo. I tutaj moje pytanie. Po jakiejś półtorarocznej przerwie zdecydowałam się znów przedłużyć moje króciaki. Niestety ostatnim razem moja 'koleżanka' strasznie przepiłowała mi płytkę, ponadto paznokcie był totalnymi łopatami, z zalanymi skórkami etc. no ale cóż sama do niej poszłam więc mój błąd. Ostatnio na nk pewna (jak to ona pisze) stylistka paznokci ogłosiła się że ma jakąś promocje świąteczną 'tipsy żelowe' za 50zł. Fakt faktem cena może przyciągać tylko nie jestem przekonana co do jakości. Zamieszczę tu kilka zdjęć, które oczywiście później usunę po ocenieniu tych prac przez Was. Dziewczyna zajmuje się paznokciami od 4 lat, ma ukończony kurs stylizacji jednak coś mi w tych paznokciach niepasuje. Może poprostu za dużo naoglądałam się Waszych prac i teraz szukam dziury w całym
Tak więc kochane proszę Was o poradę czy warto oddać w jej ręce swoje pazurki?? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
*

Bo te klocuszki... Hmm... nie powalają...