![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zdrada...
Czesc drogie wyzazystki, prosze was o rade bo juz nie wiem co mam zrobic
![]() ![]() Wiec moj chlopak się przespał z inna. Jestem z nim 5 miesiecy, i on wczoraj powiedzial mi, ze poszedl z inna do lozka. Pytalam sie go dlaczego, nawet zadreczalam pytaniami zwiazanymi z ta zdrada, ale on unika tego tematu, a na pytanie dlaczego odpowiada nie wiem kotku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zdrada...
zostawilabym go... jak on moze nie wiedziec dlaczego to zrobil? moze ona byla nachalna i go zmusila?
![]() jak on ci udowodnil ze juz wiecej tego nie zrobi? moj tata zawsze powtarzal- " d*pa raz puszczona,zawsze bedzie sie puszczac" ,wiec w zyciu bym nie zaufala facetowi ktory mnie zdradzil! jak za jakis czas to sie powtorzy to tez ci powie ze cie kocha i ze zaluje a ty wybaczysz? jestescie razem 5 mcy,a on juz odwala takie numery... w ogole bym sie nie zastanawiala. pocierpisz troche a potem znajdziesz kogos odpowiedniego. chociaz nie lubie dody,to przetocze jej slowa - "facet ktory zdradzil zasluguje na druga szanse-ale u innej kobiety!"
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zdystansuj się. Zacznij wychodzić gdzieś sama lub z przyjaciółmi, poznawaj nowych ludzi, flirtuj ile wlezie. A on niech czeka w zaiweszeniu, czy zechcesz go przyjąć z powrotem, czy może znajdziesz sobie kogoś wartego Twojej uwagi.
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Jesteście ze sobą bardzo krótki czas, jeśli on teraz odpowiedział, że po prostu sobie nie wie dlaczego to zrobił, to co? Później znowu pójdzie do łóżka z inną ot tak sobie?
Moim zdaniem lepiej znaleźć sobie faceta, który nie będzie zdradzał, bo wbrew pozorom są tacy, niż później cały czas się zadręczać dlaczego to zrobił i w czym ona była lepsza ode mnie. Moim zdaniem takie skoki w bok są najlepszymi dowodami miłości.
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Udowodnil mi to, nie wazne jak, ale nie wiem czy mu do konca wierze. Powiedzialam mu, ze jak bedzie mial ochote jeszcze raz mnie zdradzic, to niech mi to powie wczesniej i zemna zerwie, a on powatrza, ze juz tego nie bedzie. Kocham go i nie chce sie z nim rozstawac. Powiedzial, ze to zrobil, ze nie wie czemu, ze teraz ma problemy duze ze swoimi wrogami, nawet chcial zemna zerwac, bo mi sie cos moze stac, ale ja i tak postanowilam na swoim i jestesmy razem. nie wiem juz co tym myslec
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jak się▲ zapytałam, czy on by mi wybaczyl jakbym poszla z innym do lozka, to on odpowiedzial, ze nie umie sie na mnie gniewac i by mi tak samo wybaczyl. Ale ja tego nie potrafie zrobic. Bym chciala sie na nim zemscic, zeby zobaczyl, jak zdrada boli bardzo, ale... sama nie wiem
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#8 |
La Moderatoiure
|
Zostawiłabym go... po prostu...
5 miesięcy to bardzo krótko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dla mnie bardzo zalezy na nim, to on mi pokazal kolorowe strony zycia po tym jak stracilam chlopaka po roku, to on mi pozwolil o nim zapomniec. Wiesz walcze, bo z tego co on powiedział, to moge juz go nie zobaczyc
![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
klin klinem... znajdz nowego i zapomnij o tym,tak jak przedtem!
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zdradział Cię po 5 m-cach związku-to straszne...Powinnaś go zostawić, rozumiem ,że go kochasz, ale jak mu ponowanie zaufać?Jak tu się nie zadręczać pytaniami i kwestią czy nie pojdzie następnym razem komus do łozka- i znowu bedzie tłumaczenie-nie wiem dlaczego tak zrobiłem;/
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
wiesz co mnie martwi, ze bardzo szybko przeszedl z tym do porzadku dziennego.
po tak krotkim czasie (5 miesiecy) to jest bardzo bolesne. Widac ze dlugo nie czekal... Powiedzial ci o tym, zeby mie czyste sumienie (a moze wiedzial ze ktos inny tez moze ci to powiedziec) a teraz na twoje wspominanie o tym zmienia temat jakby tego nie bylo. To takie proste : przyznac sie i od razu o tym zapomniec. zostal przez ciebie oczyszczony, bo to on powinien ci tlumaczyc, walczyc o ciebie, a nie ty go dopytujesz. Pewnie masz w glowie tysiace pytan : czu jest ladniejsza? czy jest lepsza w lozko? czy mysli o tym? itd itp. to jest normalne ze przez twoje wnikanie w to chcesz aby on zapewnial ciebie ze to ty jestes wyjatkowa, ty najladniejsza ![]() mowil ci ze chce z toba zerwac... a ty mu nie pozwalasz... trzymasz na sile... moim zdaniem to sa znaki od ciebie ze mimo wszystko tu mu zawsze wybaczysz, i bedziesz sie go 3mac. Edytowane przez piotrkowalolitka Czas edycji: 2008-11-27 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ściga go ktoś? Chciał z Tobą zerwać, bo ma problemy z wrogami, ale Ty się uparłaś i jesteście razem. A co ma do tego ta zdrada? Miał dużo problemów, w każdej chwili mogą go zabić, martwił się, żeby Tobie nic się nie stało, więc w akcie desperacji przespał się z inną? To i tak mnie nie przekonuje. Nie wróciłabym.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
A to mafiozo jakiś czy co ? Grożą mu śmiercią ? Może bajki Ci wciska, żeby Cię wziąć na litość. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym inna sprawa - skąd wiesz, czy ta laska nie jest z nimw ciąży? I czy chłopak przebadał się pod kątem chorób wenerycznych? ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
5 miesiecy i juz zdrada ,5 miesiecy i juz milosc??szybcy jestescie jak błyskawice Ci wrogowie to moze rogaty chlopak tej dziewczyny zktora sie przespal oraz jego kumple?sprawa sie rypla i ma wrogów biduś Edytowane przez bess Czas edycji: 2008-11-27 o 14:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Wiecie on moze miec problemy, bo on nie jest taki hmm "grzeczny" ja go tez zmienilam, ale problemy z przeszlosci powrocily. Nie spałam jeszcze z nim, i już raczej tego nie zrobie z nim. dostalam mocny cios. Ale jak to mowia "live is brutal"
![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro jeszcze z nim nie spalas to dam sobie palec uciac ze on to robil czesciej skoro taki grzeczny nie jest.
Edytowane przez czoornoo Czas edycji: 2008-11-27 o 14:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
dokladnie!! pomysl sobie, ze dla ludzi ktorzy sa w zwiazku po 20 lat 5 miesiecy to tak jakby tydzien... to jest naprawde malo. Lepiej teraz postanowic co robic bo za pare lat bedzie o wiele ciezej. co to znaczy "wiecej mnie nie zobaczysz" czy to oznacza ze jest w cos zamieszany?? jesli tak to uwiez ze nie jest to chlopak ktory raz zdradzil i bedzie wszystko ok. jesli nie umie zyc zgodnie z prawem inne wartosci pewnie mu tez nie wadza. A jesli mowi ci to bo np wyjedzie za granice i wiecej go nie zobaczysz... to to jest zwykly szantaz.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najbardziej możliwe byłoby to, że stara się wziąć Ciebie tymi problemami na litość. A co wcześniej się działo, kto go ścigał i za co?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
BAN stały
|
Cytat:
Na moje oko, to fatalnie ulokowałaś uczucia. Ale, cóż. Twój wybór. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli on nie jest "grzeczny" to pewnie i tak wyladuje w pudle wiec to raczej zwiazek bez przyszlosci Tym bardziej z takim poczatkiem,koniec bedzie spektakularny Edytowane przez bess Czas edycji: 2008-11-27 o 14:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to juz wiadomo czemu to zrobil. myslisz ze tacy "nigrzeczni" chlopacy nie mysla i sexie?? uwil sobie wspaniale gniazdko : mial ciebie do przytulania, pogadania. a inna do lozka. A moze jednak naprawde mu na tobie zalezy, nie chcial ci narzucac zeby zaczac wspolzycie a musial sie rozladowac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w koncu wytrzymal az 5 miechów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Zakończ ten związek i to jak najszybciej. Jesteście razem DOPIERO 5 miesięcy, a on już musiał Cię zdradzić? Tak szybko mu się znudziłaś??? Jak on odwala takie numery po kilku miesiącach, to aż strach pomyśleć, co będzie dalej...
Mówisz, że go kochasz... ale jesteś pewna, że będziesz potrafiła przejść nad tym wszystkim do porządku dziennego? nie myśleć o tym jak mu było z inną? ponownie zaufać? Ja bym już nigdy nie zaufała takiemu facetowi. W ogóle on chyba jakoś nie bardzo się przejmuje całą sytuacją i nie ma wyrzutów sumienia... Myślisz o tym, zeby zdradzic go z zemsty? Nie rób tego, bo będziesz żałować do końca życia! Nie warto robić takich głupot dla kogoś, komu w ogóle nie zależy! Jego to raczej nie zaboli, a Ty będziesz czuła do siebie tylko obrzydzenie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Nie o to chodzi ze "nie grzeczny" tylko o to chodzi, że sprzedawal trawe i takie rozne
![]()
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zrobisz co uważasz, ja bym wiała. Nie dość, że ma tendencje do kłamstwa i zdrady, to jeszcze w narkotyki jest zamieszany.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.