|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo chętnie i bardzo szybko :) zapraszam!!!
Nieaktualne
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2008-11-29 o 13:25 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: bardzo chętnie i bardzo szybko :) zapraszam!!!
FOTO 1
1. STARLIFE Conditioner odżywka do regeneracji, wzmacniania i wygodnego układania fryzury o bajecznym zapachu bez spłukiwania 2. Avon, Szampon nawilżający do włosów suchych i zniszczonych NOWY 3. AVON Odżywka do włosów suchych i zniszczonych toya2006 4. AVON Odżywka wygładzająca do włosów prostych i kręconych toya2006 5. Sunsilk, Odbudowa i pielęgnacja, Krem pielęgnujący na dzien do włosów zniszczonych modelowaniem i suszeniem FOTO 2,3 1. Bielenda Aroma Sensation Afrodyzjak, olejek do kąpieli piżmo i jaśmin 2. Himalaya HERBALS - peeling orzechowy delikatnie złuszczający 150ml 3. Avon, Planet Spa, Japanese Sake and Rice, Regenerating Body Wash & Polisher (Regenerujący żel pod prysznic z peelingiem) KWC nowe 4. Tołpa, Optimum, Żel do mycia ciała z kompleksem nawilżającym 5. DOVE Odświeżający żel pod prysznic próbka 55ml, cała nie używana 6. Himalaya HERBALS - oczyszczający żel do mycia twarzy 150ml 7. Avon, Planet SPA, Japanese Sake and Rice, Smoothing Face Mask (Wygładzająca maseczka do twarzy 'Ryż i sake') 8. Tołpa, ULTRA SOFT naturals krem do rąk i paznokci witaminowy 100ml Mariola13 9. Avon, Anew Clinical, Instant Face Lift Serum (Serum do błyskawicznego liftingu twarzy) KWC (minimalny ubytek) Mariola13 10. Avon, Planet SPA, tonizujący żel do ciała Wody Mineralne Islandii - Ikka1 11. Avon, Planet SPA, Japanese Sake and Rice, Illuminating body lotion (Rozświetlający balsam do ciała Ryż i Sake) 12. Avon, Planet Spa, Dead Sea Minerals, Foot Cream (Krem do stóp z minerałami z Morza Martwego)Mariola13 13. Avon, Planet Spa, Japanese Sake and Rice, Relaxing Hand & Foot Cream (Krem relaksujący do dłoni i stóp) Mariola13 FOTO 4 1. Avon, Little Black Dress EDP NOWY Mariola13 FOTO 5 5.Avon, Little Black Dress mgiełka do ciała FOTO 6 1. Dooidoff Cool Water, doskonała podróbka orginału długo utrzymuje się na ciele 2. Avon, Treselle toya2006 3. Avon, Wink EDT 4. CELINE DION Paris Nights zielonka02 5. Adidas, Moves
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2008-11-22 o 18:48 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
FOTO 1
1. AVON Cellu-Sculpt - wyszczuplający krem antycellucitowy zostało na kilkakrotne wypróbowanie wydajny 2. Be Beauty zmywacz bezacetonowy do paznokci raz użyty 3. AVON Płyn do demakijażu oczu toya2006 4. AVON Foot Works , chłodzący spray do stóp z arbuzem 5. Avon Naturals, Vanilla & Soy Milk, Nourishing Body Spray (Odżywczy spray do ciała 'Wanilia i mleczko sojowe')Ikka1 [/COLOR] FOTO 2 1. L`OREAL NUTRIBRONZE do twarzy karnacja normalna i jasna zostało na kilkakrotne wypróbowanie bardzo wydajny 2. AVON PERFECT WEAR Foundation SPF 10 , 30ml Warmest Beige mam z wymianki z levante niestety nie trafiłam w odcień Tylko wypróbowany3. AVON Color Trend odświeżony podkład do twarzy 30ml Sun Beige, nowy FOTO 3 1.Avon Solutions, Pure Pore-Fection, Oil Control Gel Cream (Krem-żel normalizująco-matujący) bytek ok 10% FOTO 4 1.Prolab Pedipes DEO atomizer - Dezodorant do stóp i obuwia Preparat skutecznie zwalcza nadmierną potliwość stóp, zmniejsza wydzielanie potu, zapobiega przykremu zapachowi stóp i skarpetek. Działa również przeciwgrzybiczo, wysuszająco i ściągająco, zmiękcza skórę i odświeża, przynosząc ulgę zmęczonym stopom. Triclosan zawarty w dezodorancie jest związkiem chemicznym stosowanym jako popularny czynnik antybakteryjny. 2. Prolab Pedipes Peeling do stóp to naturalny kosmetyk przeznaczony do codziennej pielęgnacji stóp. Zawiera drobinki naturalnego pumeksu oraz łupinę orzecha laskowego, które złuszczają i usuwają zrogowaciały naskórek. Jest to znakomita alternatywa dla pumeksów czy tarek do stóp. Po zastosowaniu skóra jest miękka, wygładzona i wypielęgnowana. Kosmetyk przynosi ulgę zmęczonym stopom, działa kojąco i odświeżająco. Regularnie stosowany poprawia kondycję stóp oraz nadaje im ładny i zdrowy wygląd. 3.Pedipes Soft krem zmiękczający do stóp. Jest przeznaczony do pielęgnacji suchej, szorstkiej i zaniedbanej skóry stóp ze skłonnościami do pękania pięt. Doskonale zmiękcza i nawilża naskórek. Szybko się wchłania i pozostawia przyjemny, delikatny i świeży zapach.To idealna pielęgnacja dla osób preferujących aktywny tryb życia. Krem zapewnia dobre samopoczucie i gwarantują uczucie czystości, świeżości i komfortu. Stosowanie Pedipes Soft to natychmiastowe działanie o długotrwałej skuteczności. Preparat sprawia, że nasze stopy stają się nawilżone i zmiękczone. Krem ma subtelny i delikatny zapach, dzięki czemu jego stosowanie jest bardzo przyjemne. Po zastosowaniu tego kremu sucha i zaniedbana skóra szybko się regeneruje i staje się gładka. Nakładając krem można także zafundować stopom masaż, który podziała odprężająco i dodatkowo pobudzi receptory. FOTO 5 1. Avon, Super Full Mascara (Tusz "Pełnia Rzęs") Edycja specjalna "Różowa wstążka" nowy zdjęta folia ochronna FOTO 6 1. Schwarzkopf, Taft, Silk-flex z proteinami jedwabiu Mocny Lakier do włosów zniszczonych, normalnych nowy
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2008-11-08 o 23:32 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
FOTO 1,3
Kolczyki z Wizażu , bigle srebrne niestety nie mam do czego nosic a są piękne może komuś się spodobają FOTO 2 Pierścionek Adriana AVON nowy nie noszony FOTO 4 Kosmetyczka Cudowna Podróź AVON nowa w foli nie rozpakowana FOTO 5 1. Sephora miniatura tuszu do rzęs 2. Avon, Śliczna niebieska kosmetyczka zapinana na zameczek nowa nie używana jeszcze w oryginalnej folii FOTO 6 9. komplet przyborów do malowania w zamykanej kosmetyczce NOWE NIE UŻYWANE
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2008-10-15 o 22:32 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 25-10
1. Yves Rocher, Pur Désir de Lilas, Woda toaletowa o zapachu bzu KWC o ilość proszę pytac mogę używać - łatwo nie oddam (poj. wyjściowa 60ml) 2. Perfumy FM 103 - alternatywa dla Red Delicious - DKNY - całe nowe zafoliowane 3. Joanna Blond Naturia rozjaśniacz do pasemek i balejażu 4-6 tonównowy w zestawie brak tylko rękawiczek 4. Avon, Nail Experts, Advanced Mira-Cuticle Vanishing Complex (Krem do pielęgnacji skórek) KWC nowy w kartoniku 5.Farouk, Biosilk, Silk Therapy Treatment (jedwabisty preparat regenerująco - nabłyszczający) KWC nowy w kartoniku 6. Iwostin, Lipidia, Krem lipidowy do skóry wrażliwej, alergicznej i suchej KWC 27ml (9x3ml) 7. Lirene Dermoprogram, Body Colour, Żel+oliwka pod prysznic KWC 21ml (3x7ml) 8. Avon, Senses, Shower Gel (Żel pod prysznic) 250ml - Mystique 9. Avon, Today - Tomorrow - Always - perfumetka(5ml) z bezbarwnym błyszczykiem z połyskującymi drobinkami (5ml)
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2008-10-31 o 19:55 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
5
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
6
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
interesuja mnie kuleczki Gosha. Jak dawno temu były kupione i jak długo uzywane?
Niestety nie mam nic z Twojej listy. Czy czyms jeszcze mozna Cie zainteresowac ?
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kulki mam z wymiany z czarna248 jest praktycznie nowy taka informacje otrzymałam od niej ja stosowałam go ok 10 razy tylko na kości policzkowe niestety kod z opakowania jest nie do odczytania więc nie wiem kiedy był wyprodukowany. Kusić mnie można praktycznie wszystkim najbardziej chetna jestem na tudz pogrubiający i wydłużający , kosmetyki do włosów najlepiej maski i odżywki a co masz poza wątkiem bo to co jest w twoim wątku to "za wysokie progi " za kulki
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
peeling i żel Himalaya - znajdziesz cos za to?
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
hey, wymieniasz kosmetyki za ubrania?
|
|
#12 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- praktycznie cała odzywka Gliss Kur do wlosków sochych, zmeczonych ( z nowej różowej serii) - kryształki nabłyszczające Semi De Lino Alfaparf , gdzieś ok 13/15ml - balsam do ciała Dove Fresh Touch, prawie cały. Zostało ok 220/250ml - prawie cały krem Diroseal Avene - lakier do włosków cienkich i delikatnych Wellaflex - z pielegnacji mam jeszcze 2 filtry LRP, ale filtrów chyba nie szukasz? - Do twarzy i ciała L'oreal Nutribronze ( krem i mleczko ) - róz Bourjois nr 12 - sypki mineralny cień IsaDora ( pistacjowy) nie wiem czy cokolwiek Ci sie z tego przyda, ale moze
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Szukasz Vichy Normaderm kremu?? Mam multum tego w wersji saszetkowej (wg. mojej dermatolog mniej sie tam bakterii dostaje:P) kupila mi to mama (przez all) dla mnie ale ja fatalnie na to reaguje
Fotke jednej takiej saszetki mam na watku ciuszkowym. Jakbys byla zainteresowana to daj znac
|
|
#15 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
|
|
|
#17 | |||
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
tak i kilka mi się podoba u ciebie tylko co ciebie interesuje? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() tak odpowiedziałam u Ciebie
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
tak myślałam ale niestety nic innego u Ciebie nie widze
podrawiam
|
|
#19 |
|
Witchdoctor
|
Cieszę się, może się to jakoś sklecić
![]() pianki już nie mam (nie żałuj wysusza włosy ) za Hypnose chciałabym inny tusz, w sprawie żelu kokosowego czekam na odpowiedż Madlaine, reszta czyli do dyspozycji ![]() * Bourjois, Delice de Poudre, Highlighting Powder - biała czekoladka, ubytek testowy * Yves Rocher Extensium tusz podkręcający i wydłużający rzęsy, czarny nowy, dobre oceny w KWC * Cosmence Day Tan, krem nawilżający dający efekt złotej opalenizny, buteleczka z pompką 50 ml, raz użyty do dyspozycji
|
|
#20 |
|
Witchdoctor
|
Niestety niewiele znjadziesz po polsku o Cosmence, to marka należąca do tego samego koncernu co Vichy, The Body Shop i La ROche Posay (czyli Loreal
)mają bardzo dobre kosmetyki, często z ciekawymi skladnikami. Day Tan to nie ma jakiś super wlaściwości pielęgnujących, to delikatny, dobrze nawilżający i niesmierdzący samopoalacz. Nie tworzy smug, brązuje twarz stopniowo, najlepiej używać dwa dni z rzędu a potem wg potrzeb ![]() Mnie interesują kosmetyki w takiej kolejności, zastanów się co chciałabyś oddać: Avon, Planet Spa, Japanese Sake and Rice, Regenerating Body Wash & Polisher (Regenerujący żel pod prysznic z peelingiem) KWC nowe Tołpa, Optimum, Żel do mycia ciała z kompleksem nawilżającym DOVE Odświeżający żel pod prysznic próbka 55ml, cała nie używana Avon, Planet Spa, Japanese Sake and Rice, Relaxing Hand & Foot Cream (Krem relaksujący do dłoni i stóp) Prolab Pedipes Peeling do stóp Pedipes Soft krem zmiękczający do stóp. STARLIFE Conditioner odżywka do regeneracji, wzmacniania i wygodnego układania fryzury o bajecznym zapachu bez spłukiwania
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
3. Avon, Planet Spa, Japanese Sake and Rice, Regenerating Body Wash & Polisher (Regenerujący żel pod prysznic z peelingiem) KWC nowe
2. Prolab Pedipes Peeling do stóp 1. Schwarzkopf, Taft, Silk-flex z proteinami jedwabiu Mocny Lakier do włosów zniszczonych, normalnych nowy Kosmetyczka Cudowna Podróź AVON nowa w foli nie rozpakowana zapraszam |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
3. Avon, Planet Spa, Japanese Sake and Rice, Regenerating Body Wash & Polisher (Regenerujący żel pod prysznic z peelingiem) KWC nowe 7. Avon, Planet SPA, Japanese Sake and Rice, Smoothing Face Mask (Wygładzająca maseczka do twarzy 'Ryż i sake') 11. Avon, Planet SPA, Japanese Sake and Rice, Illuminating body lotion (Rozświetlający balsam do ciała Ryż i Sake) 13. Avon, Planet Spa, Japanese Sake and Rice, Relaxing Hand & Foot Cream (Krem relaksujący do dłoni i stóp)
|
|
#23 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
niestety dziewczyny nic misię nie spodobało
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm z tego co pamiętam, to ja wymieniłam u Ciebie kilka rzeczy, a Ty masz nowy wątek i teraz nie wiem dokładnie co i jak
![]() a jak byś widziała naszą wymianke??
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
to zależy co chciałabys za buty?
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale dobrze podaje ceny jakie płaciłam za kosmetyki:Avon, Planet Spa, Japanese Sake and Rice, Regenerating Body Wash & Polisher (Regenerujący żel pod prysznic z peelingiem) KWC nowe -23,90 Tołpa, Optimum, Żel do mycia ciała z kompleksem nawilżającym -9,90 DOVE Odświeżający żel pod prysznic próbka 55ml, cała nie używana -gratis Avon, Planet Spa, Japanese Sake and Rice, Relaxing Hand & Foot Cream (Krem relaksujący do dłoni i stóp) - 14,90 Prolab Pedipes Peeling do stóp - 8,50 Pedipes Soft krem zmiękczający do stóp. - 6,50 STARLIFE Conditioner odżywka do regeneracji, wzmacniania i wygodnego układania fryzury o bajecznym zapachu bez spłukiwania - całe op. 47zł czekam na propozycję
|
|
|
#29 |
|
BAN stały
|
Parę tygodni temu miałyśmy sie wymienić, ale przestałas odpisywać... nie wiem czemu??
![]() W każdym razie ja nadal jestem zainteresowana: 7. Avon, Planet SPA, Japanese Sake and Rice, Smoothing Face Mask (Wygładzająca maseczka do twarzy 'Ryż i sake') 6. Himalaya HERBALS - oczyszczający żel do mycia twarzy 150ml Jeśli byłabyś zainteresowana to napisz, czy te kosmetyki, ktore mnie interesuja u Ciebie sa nowe, a jesli nie - jakie jest zużycie, bo nie widać na zdjęciach. Poza wątkiem mam odżywkę Pantene Restoratives Program Odnowy, troszkę mniej niż pół opakowania. |
|
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.

Tylko wypróbowany

?

)