![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Gloria, Gucci, Dior, YR, Smashbox, Isadora, JT, Collistar, Wax, Clinique, Isadora...
NIEAKTUALNE
Witam w nowym, przemeblowanym wątku ![]() ![]() Perfumy: - Gucci Pour Homme - ok.26/30 ml, z kartonikiem - Gloria Cacharel - mgiełka, 28/30 ml - Gloria Cacharel - balsam, ok. 2/3 z 45 ml - Yves Rocher Noix de Coco - 98/100 ml - perfumetka Sephora Vanille Patchouli - Mysterieuse? - ok.8/10 ml - G. Armani, Mania (czarna) - resztka w oryginalnym flakonie, ok 5/50 ml - Dior Addict - 48/50 ml, jest kartonik - pewnie będę marudna ![]() ![]() oraz odlewki: - 5 ml Ginestet Le Boise - 5 ml G. Armani, Mania (czarna) - Smok EDP - Black Cashmere - Etro Etra - Dior Addict - Dior Addict Eau Fraiche - Wenge Donny Karan - ale tylko za coś ekstra ![]() Próbki firmowe z kartonikami: Terre d'Hermes, Flowerbomb EDP, Stella McCartney edp Gaultier 2 (mam też mnóstwo innych próbek na wylocie, także niszowych - link w podpisie ![]() Kolorówka: - cień do powiek Nina Ricci, Plush Mono Eyeshadow, kolor Vert Patine - ciemna zieleń (dokładnie ten: http://pl.strawberrynet.com/productD...oChar=N#DETAIL - chociaż kolor jest nieco żywszy niż na zdjęciu, nie zielono-szary, tylko zielony) - sypkie cienie APC - kolor 13, 21, 20 (jasny beż, brąz opalizujący zielenią i czerwienią, matowy czarny) - potrójne cienie Max Factor w odcieniu Ravenous (zdjęcie) - miniaturowy Juicy Tubes w kolorze Tickled Pink (nowy, nie otwierany - zdjęcie) - róż Maybelline Expert Wear w kolorze Rosewood - zużycie ok. 10% - Clinique Blended Face Powder, miniaturka w ozdobnym zielonym opakowaniu, kolor 03 - błyszczyk Smashbox Sunset Blvd w kolorze Melt - raz maźnięty, z kartonikiem - odsypka najnowszych Meteorytów - Butterfly Pearls - 16 kulek, 1/3 pełnowymiarowego opakowania (kulki są dwa razy większe niż standardowe) - chyba jednak zostawię je sobie ![]() - cienie Chanel Les 4 Ombres w kolorze Fascination (http://tagomago.pl/ombres-fascination-p-4363.html) - odsypka połowy opakowania Meteorytów Pink Fresh Pielęgnacja:[/COLOR] - mazidłowe masło karite, 2g - żel po prysznic o zapachu Neonatury Cocon - 50 ml, nieużywany - balsam do ciała o zapachu Neonatury Cocon - 200 ml, użyty raz Włosy: - krem termoochronny do prostowania włosów Hot Liss L'oreal (ok.1/3) - WAX firmy L'Biotica do włosów suchych i zniszczonych - 250 g, użyty raz (link do KWC) - Pantene Pro-V, Intensywna Regeneracja - szampon, 250 ml, nieużywany - Pantene Pro-V, Intensywna Regeneracja - odżywka, 200 ml, nieużywana - jedwab do włosów firmy l'Biotica - nieużywany (link do KWC) Bardzo chętnie przygarnę: - Kenzo Amour Indian Holi - Kenzo Amour Le Parfum - nektar Kenzo Amour - pędzle, najchętniej do pudru i różu - niewielkie ilości jasnych, wysokopółkowych podkładów - pigmenty MAC w ciemnych kolorach - próbki podkładów mineralnych - jasnych, najchętniej w chłodnym odcieniu - interesuje mnie też kokosowa pielęgnacja - chętnie masła i balsamy do ciała ![]() Zapraszam
![]() Wymienione: - Femme de Montblanc - 29/30 ml, z kartonikiem - Dune Dior - 28/30 ml, z kartonikiem - Gloria Cacharel - mgiełka, 12/30 ml - Narciso Rodriguez edt - miniaturka - 7,5 ml - 5 ml Shaal Nur Etro - rozświetlacz All Over Trio Collistar (zdjęcie) - użyty kilka razy, kolory odpowiadają mniej więcej tym z maczka Clinique w odcieniu Peony - Chanel Exceptionnel de Chanel miniatura tuszu 3g, czarna, użyta raz - limitowana paletka IsaDory Bare Beauty w kolorze Mat Chocolates (link do KWC) (najjaśniejszy cień jest lekko ukruszony) (zdjęcie) - błyszczyk Smashbox Sunset Blvd w kolorze Shimmer - użyty dwa razy (zdjęcie) - krem nawilżający do ciała Zielona Herbata z granulkami miodowymi Elizabeth Arden - ok.60/100 ml
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2009-02-24 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gloria, Gucci, Dior, YR, Smashbox, Isadora, JT, Collistar, Wax, Clinique, Isado
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
perfumove love
|
Dot.: Gloria, Gucci, Dior, YR, Smashbox, Isadora, JT, Collistar, Wax, Clinique, Isado
Hej Nola
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wstępnie podobają mi się u Ciebie: Body Shop Perfume Oil (coconut), 14/15ml (perfumy w olejku o zapachu kokosa) Błyszczyk MAC Pro Longwear Lip Colour, w odcieniu Coco Fix Duży pędzel do pudru Oriflame, nowy! Czekam jeszcze na odpowiedź jednej Wizażanki w sprawie paletki Isadory. Gdyby się nie zdecydowała - będę o Tobie pamiętać ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
- WAX firmy L'Biotica do włosów suchych i zniszczonych - 250 g, użyty raz proszę odpisz w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
mogę oddać te wszystkie o które pytasz, one są malutkie(1/4 łyżeczki) ale bardzo wydajne, niestety to nie moje kolory dostałam ich kilka i akurat te nie są dla mnie, więc jeżeli chcesz możemy się dogadać, jakby co to może dodałabyś błyszczyk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie:
- rozświetlacz All Over Trio Collistar - miniaturowy Juicy Tubes w kolorze Tickled Pink - limitowana paletka IsaDory Bare Beauty w kolorze Mat Chocolates znajdziesz coś u mnie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
podoba mi się:
- limitowana paletka IsaDory Bare Beauty w kolorze Mat Chocolates (link do KWC) (najjaśniejszy cień jest lekko ukruszony) (zdjęcie) cos u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Kici kici miau miau
|
hej
![]() podoba mi sie blyszczyk Smashboxa ![]() moge ci zaproponowac odsypke Meteorytow Mithic + kilka brązujących Guerlaina ![]() Co ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Kici kici miau miau
|
jak wyceniasz blyszczyk?
i jaka odsypka by Ciebie interesowala? od razu mowie ze brązujacych najchetniej oddam po jednej kulce z kazdego koloru, ewentualnie po dwie ciemniejsze z racji tego ze jest ich wiecej ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2009-01-17 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, dostałam go w prezencie, więc nie bardzo się orientuję, ile on kosztuje w drogeriach
![]() I tak w sumie, to chyba wolałabym same Mythic, bez brązujących.
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2009-01-17 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Kici kici miau miau
|
na www.luxlux.pl znalazlam ze 65 zl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Kici kici miau miau
|
moge zaoferowac 1/4 opakowania - gdyz posiadam juz tylko polowe opakowania pelnowymiarowego i moge oddac polowe ze swoich czyli 1/4 pelnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Kici kici miau miau
|
musze policzyc - teraz jest juz ciemno, w pokoju ciemno
![]() jutro dam znac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Nolu
![]() ![]() Link do wątku w podpisie ![]()
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo dużo rzeczy u Ciebie mi się podoba, więc na pewno jakoś się dogadamy ![]() Tak na szybko: - puder/rozświetlacz Dior Diorshow Powder, kolor Porcelain Pink, przepiękny rozświetlacz w aplikatorze - gąbeczka, parę razy lekko wypróbowany. - limitowany puder Dior Fower Bloosom, 12g, kartonik, welurowy pokrowiec na kasetkę, produkt jest nowy. * 460 Rose Boise, ok. dwa razy użyte, bez kartonika i pokrowca, z aplikatorami, troszeczkę porysowana kasetka - widoczne tylko pod światło. edit: O, jeszcze mi wpadła w oko limitowana paleta cieni MAC Novel Twist 5 Cool Eyes ![]() Najbardziej podoba mi się Flower Blossom Diora, ale nie mam pojęcia, jak to się do FdM jeśli chodzi o wartość ![]()
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2009-01-17 o 23:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co Ty na to? Niestety za Flower Blossom to za mało, a mimo usilnej chęci nic innego wystarczająco wartościowego sobie nie dobiorę, chyba ,że skrywasz coś jeszcze po za wątkiem ![]() edit: ewentualnie za puder Diora, Femme i dwie próbki Keiko Mecheri i Kamali Baby...
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2009-01-17 o 23:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
może jakimś cudemcoś za:
- Dune Dior - 28/30 ml, z kartonikiem - Chanel Exceptionnel de Chanel miniatura tuszu 3g, czarna, użyta raz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.