|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymiana, roz Bourjois, True Match Minerals
Wymienie nowe (raz wyprobowane) kosmetyki :
1. roz Bourjois rose de jaspe 95 2. Puder mineralny kryjacy L'oreal True Match N3 beige creme 3. Podklad True Match Minerals 30 ml W3 beige dore Edytowane przez dajmontki Czas edycji: 2009-11-01 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana, roz Bourjois, True Match Minerals
cos u mnie za:
2. Puder mineralny kryjacy L'oreal True Match N3 beige creme
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Bylabym zainteresowana wszystkim ,czy cos moze szukasz i mam poza watkiem,zcieni mam nowe niebieskie sypki bourjois i loreala
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=363965 Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2009-11-01 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos u mnie za wszystkie ?
![]()
![]() |
#7 |
leśny stwór
|
Dot.: Wymiana kosmetykow na kosmetyki
wszystko mnie sie podoba.
![]() moze coś znajdziesz? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=374580 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Cienie Revlona maja raczej ciepa tonacje niebieski jest jasny rozswietlajacy i ma w sobie malutkie srebrzystawe drobinki,morelowy jest malowy cielistydo rozjasniania powiek ,braz jest perowy i ma w sobie cos z miedziano-strarego zlota i braz ,granat jest perlowy i ma w sobie nute szarosci po roztarciu i jest stonowany ,z cieni mam jeszcze tylko nowe brazowe podwojne Lumene i te co wystawione w watku,roz i blyszczyk widac na zdjeciu grupowym,innych kosmetykow juz z niego nie mam.Co do odcienia rozu bo bedzie on podobny do Bourjois nr 03 z tym,ze bardzie ciepla tonacaja i ciut wyrazniejszy na twarzy moim zdaniem i ma drobinki male rozswietlajace.Jest to wersja limitowana amerykanska z serii Loreal True Match.Blyszczyk Rimmel jest jasny perlowy ( na zdjeciu o 1 ton wyszedl ciemniejszy) i ma ryski na opakowaniu od przekladania z innym kosmetykami ,Maybelline jest tez nowy ciemnieszy wyrazniejszy ,perlowy i ma zlote drobiny w sobie.Zdjecie robione w zlym oswietleniu ,w rzeczywistosci bedzie jasnieszy.Cienie lumene sa w rzeczywistosci jasniejsze i jest to satynowy braz z nuta szarosci w sobie naturlany odcien i bez cielisty zcielista perlowao-satynowa poswiata ,oba neutralne ,delikatne odcienie na powiece
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2009-11-01 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za nr.3 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
cos u mnie za całosc?czyli 1. roz Bourjois rose de jaspe 95
2. Puder mineralny kryjacy L'oreal True Match N3 beige creme 3. Podklad True Match Minerals 30 ml W3 beige dore ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- poza wtakiem tez mam rzeczy czego szukasz?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za róż?
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Cien rozowy nr 03 sypki Bourjois to sredni perlowy roz ale ma w sobie zlote drobinki i tworzy morelowa poswiate ,ciepla tonacja a cien Deborah to jasny roz i ma w sobie srebrzyste rozjasniajce drobinki to chodniejsza tonacja ,Bourjois byl uzyty 3-4 razy,ma w srodku pedzelek do malowania a Deborah 2 razy .pacynka nie byla uzywana.Stan rozu loreal taki jak na tym ciemnym zdjeciu ,uzty byl max 3 razy z calosci pedzlem,jest on miekki w nabieranu i aplikacji w porownaniu z Bourjois
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2009-11-02 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
OK, doloze Ci do wymiany pedzel kabuki do rozu z naturalnego wlosia byl uzwany ,jest uprany ,jego stan dobry ,wszystkie kosmetyki sa takie jak w opisie tylko cienie Loreal maja ryski na opakowaniu ,takie kupowalam oklejone tasma ,male ryski nie za bardzo widoczne ma roz na pudelku na gornej klapie tez taki kupowalam jak ci to nie przekadza cienie niebieskie sa nietestowane a w brazach sprawdzilam delikatnie odcien opszukiem palaca by opisac kolor
Dostalam adres na PW i odemnie bedzie Loreal colour appeal trio niebiskie podwojne brazowe cienie lumene rozowy proszkowy cien Bourjouis nr 03 roz Loreal kwadratowy +pedzel do rozu Faberic male kabuki Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2009-11-02 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
cześć,
coś za 2. Puder mineralny kryjacy L'oreal True Match N3 beige creme? odpisz proszę u mnie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.