![]() |
#1 |
leśny stwór
|
Lancome, SallyHansen, Rimmel, Maybelline, kremy
NIEAKTUALNE!!
![]() Witam! Dawno mnie tu nie było, ale znów mam kilka rzeczy, których nie używam. ![]() Nie szukam niczego konkretnego, ale chętnie przyjmę balsamy do ciała, maseczki do twarzy. Z kolorówki może lakiery do paznokci, ewentualnie cienie do powiek i pędzle. Z góry zaznaczam i przepraszam, że podane ilości kosmetyku są przybliżone, bo trudno mi w 100% dobrze ocenić ile zostało. Wszystkie kosmetyki są ważne, lakiery są płynne. Dokładka - zielony. Pielęgnacja: - krem Holiday Skin J&J do skóry normalnej i mieszanej, ok 28ml z 50ml. - krem Everyday Sunshine Oil of Olaz, ok 40ml z 50ml. Podkłady i korektor: - Instant Smooth Result Maybelline, 045 Light Honey, ok 15ml z 30ml. - giglio - Jedwabisty Podkład Rozświetlający AA, 1 kość słoniowa, ok 10ml z 30ml. Ważny 09/2010 - próbka Adaptive Lancome, 03 beige diaphane, z 5 ml tak na raz do użycia. - ameliax - Lasting Finish Minerals Rimmel (sypki podkład), 100 Ivory, ok 70% z 6,5g. - CocoPoznan - korektor pod oczy Luminelle Yves Rocher, 50 beige clair, tyle co na foto. (ma lekko pękniętą zatyczkę, ale zamyka się prawidłowo) -fazynkowo Tusze do rzęs: - czarny Virtuose Black Carat Lancome, ma złote drobinki. 2 razy użyty. - kissek - czarny Extremi Cils YR, pogrubiający. Mam go z wymianki, 3-4 razy używany. (nie ma foto - zrobię dla chętnych) Usta: - szminka w płynie Sleeks PLATINUM Inglot. Odcień 86 - jasny beż. Ok połowy, myślę, że więcej. (nie ma foto - zrobię dla chętnych) Lakiery i paski do frencha: - Insta-Brite Nail Whitener Sally Hansen, 90% z 13,3ml. - ameliax - Nail Prisms Sally Hansen, kolory: - jasny złoto-różowy 90% z 11ml - czerwono-różowy 95% z 11ml - ameliax - lakier szybkoschnący Soraya, nr 76 (bardzo ciemny bordowy), praktycznie cały (11ml) - lakier biały bezfirmowy do frencha, prawie pełen - lakier transparentny lekko różowy z malutkimi drobinkami bezfirmowy do frencha, 90%. - paski do frencha, 67 paseczków. - ameliax Zapachy: - woda toaletowa Full Speed Intense Avon dla mężczyzn. 60ml z 75ml. Ma kod na dnie: Z061007 - cokolwiek to komuś da. (foto dla chętnych) Przepraszam za jakość zdjęć, ale nie miałam aparatu pod ręką... Zapraszam! ![]() Edytowane przez Yenotek Czas edycji: 2010-02-20 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lancome, SallyHansen, Rimmel, Maybelline, kremy
cześć, niestety niczego nie znalazłam, ale jeśli planujesz dokładki, to będę zaglądać
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie znalazlam nic dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
leśny stwór
|
Rozumiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
leśny stwór
|
up!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
cos za tusz lancome???
https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=19348235 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
leśny stwór
|
Cytat:
![]() (pasuje mi Normaderm i odlewka Cerruti Image) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
[QUOT E=Yenotek;14796809] Rimmel Stay Matte Puder matujacy prasowany nr 009 Amber, zuzycie niewielkie
***Max Factor cienie do powiek Earth Spirits, kolor onyx 110 (grafitowo czarny), maźniete raz ***Wibo Glamoruous Lashes - tusz do rzęs pogrubiająco-wydłużający z gumowa szczoteczka, uzyty raz, data ważn. 07.2010r. może coś u mnie? ![]() [/QUOTE] witaj, u ciebie podoba mi się: - Instant Smooth Result Maybelline, 045 Light Honey, ok 15ml z 30ml. - korektor pod oczy Luminelle Yves Rocher, 50 beige clair, tyle co na foto. (ma lekko pękniętą zatyczkę, ale zamyka się prawidłowo) - lakier szybkoschnący Soraya, nr 76 (bardzo ciemny bordowy), praktycznie cały (11ml) - paski do frencha, 67 paseczków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
leśny stwór
|
Cytat:
- Instant Smooth Result Maybelline, 045 Light Honey, ok 15ml z 30ml. - korektor pod oczy Luminelle Yves Rocher, 50 beige clair, tyle co na foto. (ma lekko pękniętą zatyczkę, ale zamyka się prawidłowo) - lakier szybkoschnący Soraya, nr 76 (bardzo ciemny bordowy), praktycznie cały (11ml) - paski do frencha, 67 paseczków.[/QUOTE] pasuje mi, odp na priv. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
może u mnie coś w ciuszkowym znajdziesz - czarny Virtuose Black Carat Lancome, ma złote drobinki. 2 razy użyty???
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
- czarny Virtuose Black Carat Lancome
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() coś za tusz Lancome?
![]() |
#14 |
leśny stwór
|
dziewczyny, czekam na decyzję rypki w sprawie tuszu..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
leśny stwór
|
odpowiedziałam u Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
leśny stwór
|
up!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
leśny stwór
|
zapraszam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
- czarny Virtuose Black Carat Lancome, ma złote drobinki. 2 razy użyty.
zainteresował mnie tusz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
leśny stwór
|
odpowiedziałam u Was
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
witaj,
coś u mnie za czarny tusz Lancome Virtuose Black Carat? pozdrawiam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
tak, są to już gotowe odlewki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
leśny stwór
|
odp u Ciebie, Kissku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
a co by Cie interesowało za tusz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
leśny stwór
|
Up!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos za:
- Instant Smooth Result Maybelline, 045 Light Honey, ok 15ml z 30ml lub - korektor pod oczy Luminelle Yves Rocher, 50 beige clair, - Insta-Brite Nail Whitener Sally Hansen, 90% z 13,3ml. - Nail Prisms Sally Hansen, czerwono-różowy 95% z 11ml - paski do frencha, 67 paseczków.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
leśny stwór
|
odp u Ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Torba w panterke jest w dobrym stanie, a house ma 3 dziurki, ale to troche duzo za te rzeczy co wymienilam. To zrezygnuje z 1 lakieru rzeczy i proponuje torbe panterkowa za
- Instant Smooth Result Maybelline, 045 Light Honey, ok 15ml z 30ml lub - korektor pod oczy Luminelle Yves Rocher, 50 beige clair, - Nail Prisms Sally Hansen, czerwono-różowy 95% z 11ml - paski do frencha, 67 paseczków.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.