![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() ~Mój Mały Starganik ;) Rożne Rozmiarki :) ~Nieaktualne
Nieaktualne Nieaktualne Z powodu drogiej poczty i barku czasu (szkoła) wątek zamykam. Witam Drogie Wizażanki Może kiedyś wrucę do wymianek ale narazie nie. ![]() To mój pierwszy wątek i bardzo prosze o wyrozumiałość ![]() Mam do zaoferowania rożne ubranka w różnych rozmiarach ![]() Nie szukam niczego konkretnego raczej to co mi wpadnie w oko ![]() Prossze nie oferowac mi ubrań w rozmiarach XS i X gdyż nosze M i czasem L wiec rozumie sie samo przez sie ![]() ![]() Rzeczy których nie ma oznaczę na czerwono ![]() Jeśli już dojdzie do wymiany to ubranka bd uprane i wyprasowane i oczekuje tego samego. wysyłka Priorytetem Pozdrawiam WYMIARKI Z PRZYJEMNOŚCIA PODAM OSOBA ZAINTERESOWANYM Pasiasty sweterek ![]() Czarna ażurkowa wg mnie rozmiar 40- ew 42 może ktoś bd ja chciał leci do bodomgirl Niebieska bluzeczka z nadrukiem firmy RECOVER rozmiar z metki na 176 cm stan oceniam na bdb>> leci do kulusia1 Niebieska z dlugim rękawkie firmy H&M z szarym naszywanym napisem rozmiar z metki 140 cm stan bdb Bokserki biało-czarne założone dwa razy stan bdb+ rozmiar 39 ![]() UWAGA!!!!!!!!!!!!!! Mam jeszcze do zaoferowania : kosmetyki: czarny lakier do paznokci avon serum dodajace objetości>>> Leci do mary_alice_young nablyszczajacy sprej do wlosow avon >>>leci do stcoccinelle wygladzajacy balsam do prostowania avon >>leci do stcoccinelle plyn do demakijazu avon >>> leci do mary_alice_young jak cos to pytac o ich stan ![]() wsówki do włosów: 33 czarne dlugos 7 cm stan idelany zostało 23 ![]() 13 bialych krotkich 5.5 cm st idealny 1 jakby zlota z motylkiem stan idelany ok 6.5 1 jkaby srebrna z serduszkiem stan odealny ok 6.5 2 intensywnie rozowe stan bdb troszku farba odprysla ale tylko troszeczke dlugos 6.5 nie uzywane opaskiii : takie cienkie roznokolorowe matowe i z takim pobluskiem pytac o koloryy ![]() fioletowa, niebieska, brzoskwiniowa >> Leci do Marzeniatko Różowa nieaktualnaaa dokladkaa!!!! skanik w drobna panterke rozmiar 40C florence+fred ![]() Staniczki pytać o szczegóły ![]() Edytowane przez gosiekck Czas edycji: 2008-12-06 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: ~Mój Mały Starganik ;) Rożne Rozmiarki :) ~
1
* zielona bluzeczka z pomarańczowymi aplikacjami i cekinkami fizrmy CHE rozmiar 12 stan db+ * niebieska letnia bluzeczka z "firamka" rozmiar uniwerstalny stan bd * żółta z bialym nadrukiem firym Atmosphere rozmiar z metki 38-40 hawajskie kwiatki błyszczą sie w słońcu stan db+ * rożowa zwiewna spodniczka firmy It"s paris nie ma na metce rozmiaru ale wydaje mi sie ze to typowa M *kremowo-beżowa (niewiem dokladnie) bluzka firmy ANGIE z napisem, rozmiar uniwersalny (bluzeczka jest rozciągliwa) stan BD * pasek (na zdjeciach są plamki ale w rzeczywistości juz ich nie ma ![]() dokladkaaaa!!!!!!! bluzeczka biala z orsaya Z takimi rozcieciami na rekach ktore bardzo fajnie wygladaja ![]() Edytowane przez gosiekck Czas edycji: 2008-09-16 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
![]() Spodnie ORSAY rozmiar 36, kolorek czarny z klamerkami do przeciągania przy kieszeniach ( na udach i na pupie) spodnie sa w kancik PLAMKI TO WINA APARATU ich stan oceniam na bdb ![]() Ciemno brązowy sweterek rozmiar uniwersalny założony raz i uprany zdjecia nie oddaja czekoladowego koloru sweterka. Sweter ma kołnierz-jakby bolerko ![]() PLAMKI TO WINA APARATU leci do pattina Butki szaro czerwone GRACELAND rozmiar 39 na rzep ![]() DOKLADKA!!!!! oryginalne podkolanówki ktore mozna nisci na dwa przedstawione sposoby sa one z firmy GATTA ktore dostalam kupujac rajuzki ![]() pasek zółty z rozowymi napisami stan db nie noszony ale jak sie poniewieral po szafach to sie troszku porysował co jest widoczne Super ogrodniczka ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gosiekck Czas edycji: 2008-10-22 o 07:59 Powód: dokladka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
biżu
![]() Kolczyki: jak widac na fotkach NIEMA NUMERóW 1 2 3 ORAZ 5 leca do bodomgirl niema też numeru 4 leci do >> anka_878 Pierścionki avon regulowane ani razu nie wlożone niema czerwonego leci do bodomgirl niema dwoch ostatnich tez leca do michas545 DOKłADKA!!! Zawieszki: 1 Bursztynowe serduszko 2 Serduszko takie do przewieszania przez łańcuszek 3 Delfinek 4 Przywieszka w srodku prostokąt a na okloło jakby labirynt ![]() 5 Serduszko jakby z grawerowaną winoroślą 6 Zawieszka marichuana ;P (trzeba sobie przygiąć kółeczko 7 Duży pierścionek motyl poleciało do Silwena 8 Kolczyki z trzema kółkami ![]() 9 Długi "naszyjnik" trzeba tylko go odplątać ale to kwestia paru minut u wprawnej ręki niestety ja takiej niemam ![]() Bizu przed ew. wymianka oczyszcze ![]() Nastepna fotka to komplet biżuteri z Avonu uzyty może dwa razy Ale nie jestem pewna czy chce go oddać....nieaktualnnne Dokladkaaaa ![]() * pasek caly z cekinków z wymianki ale neistety na mnie za mały ![]() ![]() * pasek różowy z kokadrką z takiego dziwnego materiału ![]() ![]() ![]() * Pasek taki zwykly z klamra (troche porysowana ale nie bardzo to widac) na końcu z ogniami dla chlopaka albo dla dziewczyny ![]() * złoty (jeszcze nie rozpakowany) pasek do torby (mam od torby z monari ale nie jest mi potzreby i tak lezy) * Parę akcerorii do pięknienia sie ;P Stan idealny Edytowane przez gosiekck Czas edycji: 2008-10-18 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
3 dokladkaaa
![]() ![]() ![]() * czarno szara bluza taka emo ze srebrna czaszka i dwoma piszczelami firma G&C ?? rozmiar M stan idealny założona 2-3 razy ![]() ![]() * czarna bluzeczka (cała carna bez plam plamy to wina aparatu... ) z czterema guziczkami dla ozdoby ![]() * pomarańczorwa bluzeczka z przodu z wycieciem w kszatłcie litery V i z tyłu tak samo! Kupiona w terranovie w krakowie ![]() * różowa bluzeczka z truskaweczkami z firmy DEBENHAMS rozmiar 12 z trzema truskaweczkami ta po srodku juest z cekinków ![]() ![]() mała dokaleczka ![]() bluzeczka dwuwarstwowa na szyje firmy speak fashion rozmiar uniwersalny ![]() ![]() ![]() ![]() Dokładkaaaa xD xD OOO tak::: * silikonowa fluorescencyjna bransoletka mac edukacja ![]() * pozłacana bransoletka z przywieszka serduszkiem ( nie jest to komplet ale ja tak to nosiłam kiedyś) Można osobno jak kto woli ![]() ![]() * bransoletka z koralików rozciągliwa ![]() Edytowane przez gosiekck Czas edycji: 2008-11-02 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
55 zabielilo sie tym razem
![]() dlugie biale spodnie dzwony z dwiema kieszonkami w okolicach kolan rozmiar 40 stan db+ lecą do >>> silver22001 bialo-niebieska bluza z jakimiś aplikacjami w kwiatki zalozona moze 3 razy ale ma niewiele takiech kulek wiec jak raz sie przejedzie golarka to bd jak nowa ![]() ![]() MAm nadzieje ze cos sie komus spodoba DOKALDKAA ![]() ![]() dośc oryginalna zileona bluzcezka z nadkukowanymi kwiatkami niektore sa z cekinkami oraz wyszywane recznie krawedzie listkow ![]() ![]() Cieniowana niebieska bluzka bez firmowa ![]() ![]() ![]() Niebieska bluzeczka z filizanka kawy i nadrukiem ![]() ![]() ![]() ![]() * bransoletka rozciągliwa z takich "kryształków" jasno różowych ![]() Edytowane przez gosiekck Czas edycji: 2008-11-13 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za czarne spodnie?
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() torebka jest w rezerwacji i prawdopodobnie zostanie wymieniona.Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
hej cos u mnie? prosze odp u mnie
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Odpisane
![]() DOKŁADKAAAA!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 1 brązowo rozowe kloczyki ![]() ![]() 2 czarno srebrna bransoletka oni razu jej nie mialam na sobie jest rozciagliwa!! 3 bransoletka avon z drewnianymi koralikami i niebieskimi i zielonymi kryształkami stan idealny 4 pięc bransoletek z perełkami stan idealny kolory: ciemny niebieski, kremowy, biały, bardzo jasno zielony, niebieskie. wszytskie sa z takim jakby poblyskiem xD naprawde fajne kupilam je bo myslalam ze bede w nich chodzic ale jakos nie przekonałam sie do bransoletek i rzadko je nosze... 5 kolczyki avon z trzema bordowymi cyrkoniami stan bdb ![]() 6 dwa pierscionki oba srebrne jeden mialam na sobie tydzien ale jakos sie nie przyzwyczailam a drugi okazla sie za maly na mnie i w nim ne chodzilam ten falowany ma jedno oczko i mam jeszcez do niego przywieszke i kolczyki stan to bdb gdyz jest troszke porysowany ale nie wdac tego przy noszeniu leci do >> anka_878 ten przeplatany jest w stanie idealnymm
Edytowane przez gosiekck Czas edycji: 2008-11-07 o 17:32 Powód: dokaldeczka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
ojj niestety nic;(
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
nic;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
up ;*
Przy okazji porządków mała dokadeczka! Wiec mam jeszcze : Paseczek złoto-srebrny stan idealny leci do>> JUSTYSIA2702 portfelik różowy z serduszkami rozpinanmy na pół w srodku z takim jakby na klucz ![]() i zalotka do rzęs na baterie stan idealny Dostaslam pod choinke ale z niej nie korzystam ![]() ![]() I jeszcze sprzątałam i znów cos wyszperałam: książka o szczeniakach (moj piesek juz wyrośl troszke ![]() zegarek z avonu trzeba wymienic barteie ![]() ![]() cudowny i wspanialy sergegatorek z kubusiem puchatkiem ![]() ![]() za coś super!! nieaktualnneeeee dokladka!!!!!!!!!!!!!! spodnie dzwony z rozowymi aplikacjami firmy big bell ![]() ![]() bluzeczka koszulowa blękitna w biale ukosne paseczki ![]() ![]()
Edytowane przez gosiekck Czas edycji: 2008-11-02 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1210163426
cos u mnie za ta bluzeczke ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znajde. Moze masz cos poza watkiem z mojej wishlisty?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
podoba mi się
* rożowa zwiewna spodniczka firmy It"s paris nie ma na metce rozmiaru ale wydaje mi sie ze to typowa M tylko jakies wymiarki moglabym prosic?? zapraszam do mojego watku i o odp u mnie ![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Ouuu... myślalam ze troszke mniej ta spodniczka ma;-( a tu taka duzaa;(( no za duza bedzie na mnie niestety
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za tą bluzeczke http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1210163426 ?
jeśli tak to mogłabyś podać dokładne wymiary tej bluzki?
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
odpisane
![]() DOKŁADECZKAAA xD mam jeszcze na wymianke różową marynareczke ![]() ![]() ![]() TYLKO ZA COS SUPER xD Dokladniejszy opis póżniej xD DOKŁADKAAAAA xD 20,09 :P Bluzeczka ONLY ![]() ![]() ![]() ![]() Siateczkowa dwuwarstwowa bluzeczka letnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Góra od piżamy ze snoopym ![]() ![]() ![]() ![]() Komplecik szyty na miare ![]() ![]() Spodnie mają kolor brzoskwinkowy maja suwak i takie troczek do zawiazania ![]() ![]() ![]() ![]() Góra tunika jest wykonana z takiego pomaranczowego materialu jakby farbowanego z haftowanymi kwaitkami ![]() ![]() ![]() Spódnica balowa czarno-granatowa rozmiar z metki 6 czyli chyba Xs. Taka długa do ziemi ![]() ![]()
Edytowane przez gosiekck Czas edycji: 2008-10-22 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
DOKŁADECZKAAAAA xD
![]() ![]() Dwie pary kolczyków z avonu ![]() ![]() ![]() "Komdomek" do motorolki V3 stan oceniam na celujący ![]() Dwie plytki alcemist project ![]() Dwie smyczki jedna czarna z napisem GSM a druga fioletowa z uśmieszkami ![]() Piterek cały z takich jakby koralików przezroczystych ![]() ![]()
Edytowane przez gosiekck Czas edycji: 2008-11-07 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Kochana,wyszperasz coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1212687980 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1210702151 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1210164026 rzeczy na wymiankę u mnie na stronie 1 i 11.Proszę o odpowiedz u mnie,pozdrawiam.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.