![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
EL Lucidity 06, mazidla, mineraly i inne
NIEAKTUALNE
Mam do oddania: Estee Lauder Lucidity 06 (transparentny) - pol opakowania Dermacol 211 - zostala jeszcze wiekszosc tubki Dermacol 213 - uzyty 2 albo 3 razy Loreal Color Appeal 223 - podwojny cien (prawie czarny grafit + szary) - uzyty 1 albo 2 razy, prawie nie widac zuzycia Ziaja PRO maseczka oczyszczajaca z glinka + mikrodermabrazja - raz uzyta Ziaja PRO peeling bardzo mocny - uzyta moze 1/10, ale pewnie nawet mniej Organza Givenchy - miniaturka 4/5ml ekstrakty: lukrecja mleczka (niewielkie ilosci, raczej na sprobowanie): owsiane waniliowe oleje i masla: olej z szalwii hiszpanskiej - kilka ml na sprobowanie olej neem olej z dyni - kilka ml na sprobowanie olej z granatu - kilka ml na sprobowanie maslo mango olej palmowy z nasion balsam copaiba inne mazidla: kwas LHA niacynamid proteiny mleka structure XL biobaza adenozyna sorbitol myricelina lipodermina kompleks do paznokci koncentrat 10x aloesu guma ksantanowa wosk bialy wosk candelilla owolecytyna Tego Care SLP Tego Care PS alkohol cetylowy produkty firmy HESH: Bhringraj Oil - olej kokosowy do wlosow z amla, eclipta, brahmi i mnostwem innych indyjskich ziol Skin Toneup - maseczka do twarzy z glinka i indyjskimi ziolami Neem Tone - maseczka do twarzy (sproszkowane ziola) Orange Peel - sproszkowana skorka pomaranczowa (puder) nie HESH, ale tez indyjskie ![]() Aritha Soap - mydlo do mycia wlosow indygo amla mineraly: JOPPA podklad Lightest 2 Full coverage JOPPA podklad Light 2 Full coverage EDM podklad Medium Beige Neutral Intensive EDM podklad Sunkissed Fair Semi-matt EDM roz All Smiles EDM puder Start to Finish Kaolin Bronzer Sophia - Earthen Glow (cover me), probka w sloiczku - bardzo jasna oliwka Paula - jw - bardzo jasny zolty Astraea - Dreamworld (luna) Bellona - (luna) Branwen - (cloud) Korrigan - (sand) Whipped Creme - puder Whipped Strawberries - puder Vanilla Latte - podklad Blusche (original) French Vanilla - jw (full coverage) Ethiopian - jw (full) Rosie - puder Blusche Rossy - jw Light Cool - podklad Lumiere (cashmere) Light Cool - jw (Veena Velvet) Light Medium Cool - jw (FF) Light Golden (FF) Fairly Golden Light (VV) Fairly Golden Light (Cashmere) Love Spell - cien Pure Luxe Inspiration - jw Shadow Asp - jw Vanilla - jw W zamian szukam: kosmetyki Burt's bees ceramidy kerastim S orzechy piorace witamina C olejek z mazidel albo serum z ta jej forma z BU bromelaina, a najchetniej gotowy z nia peeling z BU kosmetyki mineralne (+ pedzle do oczu najrozniejsze) podklady MEOW - zolte 1 i 2 podklady Aromaleigh - kolory jw podklady Lauress - jasne zolte podklady Afterglow - jasne zolte cienie do powiek - szarosci, roze, fiolety, zimne brazy, turkusy, granaty, delikatne niebieskie zimne (ewentualnie neutralne), jasne rozowe roze pressed EDM - Fair Yellow i Golden Fair dobre, miekkie kredki do oczu (czarna, grafitowa, szara, morska, granatowa, brazowa) dobre odzywki do wlosow przesuszonych i szampony bez SLS dobre lakiery do paznokci - jasne beze, roze, zlocistosci masla do ciala czerwony, ale niekryjacy blyszczyk (kiedys byl taki Bourjois, ale generalnie firma jest mi obojetna) baza pod cienie do powiek (a zwlaszcza cienie mineralne ![]() plasterki oczyszczajace na nos Uwagi ogolne: 1. Wish list napisalam i raczej szansa na skuszenie mnie czyms innym bedzie niewielka. 2. Prosze, nie piszcie: "cos u mnie?", obu stronom jest latwiej, kiedy wyraznie jest powiedziane co konkretnie nas interesuje. 3. Wizazanki o mniejszej liczbie przekupek niz 5 wysylaja paczke jako pierwsze. 4. Wszystko wysylamy tylko jako listy polecone, nie chce sie pozniej bawic w zagubione przez poczte przesylki i brak dowodu nadania. Edytowane przez rocki Czas edycji: 2009-03-22 o 02:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: EL Lucidity 06, mazidla, mineraly i inne
Podoba mi się Ziaja PRO maseczka oczyszczajaca z glinka + mikrodermabrazja
![]() Może coś u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ja tez po lucidity. znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za:
Dermacol 211 - zostala jeszcze wiekszosc tubki Dermacol 213 - ??
KOSMETYKI: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=308632 CIUSZKI: mnóstwo ciuchów, butów i dodatków ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=311482 KSIĄŻKI: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post10840408 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje za odp i udanych wymianek życze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sklad moge podac wieczorem jak bede w domu (chociaz nie pamietam czy sie nie starl...) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Estee Lauder Lucidity 06 (transparentny)
Sephora Colorful Pro - zestaw 6 cieni (braz, jasny braz, roz, rozowawy rozswietlacz, jasny fiolet, sliwka) mam lakier Diora w kolorze transparentnego beżu z drobinkami, może Cię zainteresuje?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
JOPPA podklad Light 2 Full coverage
EDM podklad Medium Beige Neutral Intensive EDM podklad Sunkissed Fair Semi-matt EDM podklad Multi-task Intensive EDM roz All Smiles EDM puder Start to Finish Kaolin Bronzer to próbki? jaka jest pojmnosc i zuzycie? mam czrne kredki ( z miękkich to nowy MAC i Gollistar ), czerwony błyszczyk ( wraz z cieniem )piekny efekt, ładny zapach zajrzyj pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Witaj, interesują mnie podkłady EDM:
EDM podklad Multi-task Intensive EDM podklad Medium Beige Neutral Intensive Czy to są kosmetyki pełnowymiarowe czy sample? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
EDM podklad Sunkissed Fair Semi-matt Sophia - Earthen Glow (cover me), probka w sloiczku - bardzo jasna oliwka Paula - jw - bardzo jasny zolty Jill - jw - bardzo jasny neutralny z zoltymi tonami Vanilla Latte - podklad Blusche (original) French Vanilla - jw (full coverage) Light Cool - podklad Lumiere (cashmere) Light Cool - jw (Veena Velvet) Light Medium Cool - jw (Flawless) Love Spell - cien Pure Luxe Inspiration - jw Shadow Asp - jw Vanilla - jw http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Witaj,
Z Twojej listy mam: kredki bourjois Khol&contour 06violet artist z ubytkiem okolo 1cm Rimmel Extreme definition 009 pink princess - z jednej strony perlowy roz, z drugiej fiolet, znikomy ubytek jedwab w proszku 1g Szampon Urtekram Rozmarynowy, 250ml, nowy, do wlosow cienkich i delikatnych Masla TBS grejfrut i pomarancza po 50ml blyszczyk clarins Lip balm nr 15 moge tez dac na sprobowanie ceramidow i nawilzacza cukrowego ![]() + to co w watku U Ciebie podobaja mi sie: lucidity zorac mydlo alep wit E cromollient lipodermina wosk candelilla bloto termalne z biosiarka podklad EDM ![]()
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Rocki, czy mam pisac sklad GloMinerals? chcialam isc na skroty i zrobic zdjecie ze skladem, ale niestety wychodzi nieczytelne... wiec wole spytac, czy jestes w ogole nadal zainteresowana nim zaczne "zmudne przepisywanie"
![]() ---------- Napisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
![]() a jesli chodzi o sklad, to az tak bardzo sie nie znam. mi z kolei zalezalo aby nie mial talku, no i nie ma ![]() sklad wkleje, tylko odpoczne chwilke ![]() aha, nie wiem na jakim efekcie Ci zalezy. ale GloMinerals jest dosc kryjacy. przynajmniej w moim odczuciu. to znaczy jak bedziesz nakladac pedzlem to efekt delikatniejszy, a jak gabeczka albo na mokro to kryje dosc mocno. Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2009-02-19 o 21:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
witaj
niestety kredki juz nie ma, została mi jedynie Gollistar, też bardzo dobra tylko ze dosc mała i od poczatku taka była bo maznełam sie nia 2 moze 3 razy i zatemperowałam, no przykro mi..jesli moge zaproponowac cos innego to zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
no to pisze: octyldodecyl stearoyl stearate, zinc stearate, tocopherol, ascorbyl palmitate, retinyl palmitate, phytonadione, camellia sinensis (green tea), leaf extract, methylparaben, propylparaben, titanium dioxide (CI 77891), zinc oxide (CI 77947), bismuth oxychloride (CI 77163), mica (CI77019), may contain [+/-]: iron oxides (CI 77491, CI 77 492, CI 77499) carmine (CI 75470).
mam nadzieje, ze nie przekrecilam. no i duze litery z lenistwa zignorowalam. uff ![]() pomysl sobie na spokojnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy znalazłabyś coś u mnie? Nie mam jeszcze wszystkich kosmetyków wystawionych - mogę zaproponowac jeszcze bazę pod cienie Lumene (ok. 50-60% z 10ml) oraz pędzle z zestawu z załączonego zdjęcia.
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2009-02-20 o 20:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
co do lakieru: jest dość przejrzysty i mało kryjący, więc można go użyć nawet na inny lakier, jeśli jesteś zainteresowana, to mogę zrobić dodatkowe zdjęcia
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Hej, zalaczam obiecane zdjecia, fiolety wyszly dosc ciemne, w rzeczywistosci sa ciutke jasniejsze
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hej
to ta kredka http://www.collistar.it/ITA/H0302.asp#a, matita kajal, ma jakies 8,5 cm, na dole trochę zdarty lakier i widac fragmencik drewienka, musiało sie troszkę odkleic w kosmetyczce, nawet nie zauwazyłam wczesniej ale kredce to nie przeszkadza w zaden sposób. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
JOPPA podklad Light 2 Full coverage
EDM podklad Medium Beige Neutral Intensive EDM podklad Sunkissed Fair Semi-matt EDM podklad Multi-task Intensive to próbki? jaka jest pojmnosc i zuzycie? jestem na etapie testowania minerałów wiec to by mi spadło jak z nieba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Czy znajdziesz coś u mnie za: Ziaja PRO maseczka oczyszczajaca z glinka + mikrodermabrazja - raz uzyta Zorac 0,05% - pol tubki oraz miniatruę Givenchy??? Czy cienie interesują Cię tylko mineralne??? poza wątkiem na pewno znajdę pędzle do makijażu
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Dopiero w poniedziałek po południu będę w domu i będę mogła sprawdzić dokładnie, ale z tego co pamiętam to kupowałam tą bazę w okolicach wakacji, a ma ona ważność 24 m-ce od otwarcia. Będę też mogła zrobić dokładne zdjęcia pędzelków jak już wiem jakimi jesteś zainteresowana
![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Witaj, za bootsa z pewnoscia cos znajde, tylko, ze szykowalam dzis dla Ciebie paczke i okazalo sie, ze masla TBS zostawilam w domu
![]() ![]() Przepraszam za zamieszanie, ale bylam pewna, ze mam je ze soba ![]()
***Kosmetyki do oddania*** Edytowane przez caroline1987 Czas edycji: 2009-02-22 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez Ankie83 Czas edycji: 2009-02-22 o 14:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
jasne, to zrozumiałe, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.