|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Różności !!! Zapraszam
NIEAKTUALNE !
MÓJ MAŁY KRAMIK: ZAPACHY + BALSAMY ZAPACHOWE: 1. Perfumy VERSACE Bright Crystal - Do wypróbowania chyba ok. 10ml (w oryginalnej buteleczce). Butelka o pojemności 90ml. Zapach jest kwiatowy i lekki ze słodką nutą, idealny na każdą okazję. Nuty zapachowe: piwonia, kwiat lotosu, magnolia, jabłko, piżmo, ambra. WYMIENIĘ TYLKO NA INTERESUJĄCY MNIE ZAPACH. 2. BALSAM DO CIAŁA ARMANI CODE - pojemność 50ml, użyłam go może 2 razy Kolorówka: 1. Puder brazujący Miss Sporty - myślę, że pozostało niecałe ¾ Pielęgnacja ciała i twarzy: 1. Avon Solutions Body, Cellu - Glow Body Contouring Cream (Modelująco - opalający krem do ciała). – pozostało 3/4. Krem znakomicie modeluje ciało, ujędrnia i uelastycznia skórę oraz zmniejsza widoczność cellulitu i niedoskonałości skóry. Nadaje skórze delikatną opaleniznę. 2. Krem NIVEA VISAGE YOUNG - została 1/4. 3. Krem OLAY activre Hydrating - cera normalna i mieszana. - zostało ¼ - leci do emilka*85 4. Krem do rąk Avon - ilość 3/4. - leci do emilka*85 5. Żel do mycia twarzy GARNIER podstawa pielęgnacji, skóra normalna i mieszana - pozostała 1/4. 6. SERUM DO BŁYSKAWICZNEGO LIFTINGU TWARZY AVON POJEMNOŚĆ 30ML - sądze że pozostało ¾ 7. Maseczka do twarzy Schaebens Anti-Spot Mask - http://www.schaebens.de/pages/englis...tispot_gb.html - - leci do emilka*85 8. Effaclar K emulsja eliminująca niedoskonałości skóry tłustej z LHA tubka 5ml. NOWE 9. Summer Glow balsam do ciala :brązujący - Dove dla jasnej skóry - 2/3 Pielęgnacja włosów: 1. Joanna, Effect.net, Fluid jedwabisty dotyk – pozostało 3/4; Nadaje supermiękkość i jedwabistość włosom. Fryzura staje się ekstra gładka i elastyczna. 2. PIANKA DO WŁOSÓW: L'Oreal Paris Studio Indestructible Pianka Volume została połowa z 200 ml. - leci do emilka*85 3. Spray WELLAFLEX 2 dniowa objętość - pozostało 1/3. - leci do emilka*85 4. Odżywka L'oreal Paris - Volume non stop - pozostała niecała 1/2. Bardzo proszę o odpisywanie w wątku !
WYMIANA Edytowane przez moniar83 Czas edycji: 2008-12-24 o 23:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Różności !!! Zapraszam
1. Perfumy VERSACE Bright Crystal - Do wypróbowania chyba niecale. 10ml (w https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
coś u mnie za:
Effaclar K emulsja eliminująca niedoskonałości skóry tłustej z LHA tubka 5ml. NOWE Perfumy VERSACE Bright Crystal - Do wypróbowania chyba ok. 10ml (w oryginalnej buteleczce). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za którąś z tych rzeczy?:
krem do twarzy Olay krem do rak Avon pianke do wlosow L'OREAL maseczke do twarzy spray do włosów Wella https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=294419 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
6. Róż No 2 Bell (data ważności 08.2009) http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16298 2. Poczwórne cienie do powiek Joko (okrągłe opakowanie, tylko wypróbowane; wieczko lekko pęknięte, ale w niczym to nie przeszkadza) data wazności 07.2010; zawiera filtry UVA i UVB 3. Cień do powiek Pierre Rene (srebrny; 1,5g; z aplikatorem; zużycie widoczne na zdjęciu) 4.Żel do mycia twarzy Iwostin Purritin (150ml, użyty 2 razy; data ważności 05.2009) TO MNIE ZAINTERESOWAłO ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Versace chcę wymienić na inny zapach, a u Ciebie nie ma interesujących mnie zapachów ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
moniar83 ZOSTAWILAM CI 2 WIADOMOSCI NA PW ODNOSNIE NASZEJ WYMIANY. CZEKAM NA ODPOWIEDZ DO JUTRA LUB WYSTAWIAM OCENE. PISZE ROWNIEZ TUTAJ, BO WIDZIALAM, ZE BYLAS, A NIE ODPISALAS MI, WIEC MUSZE CI O TYM PRZYPOMNIEC.
Edytowane przez emilka*85 Czas edycji: 2008-12-11 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.