![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymianka u madziareczki, ciuszki, różne rozmiary, zapraszam!
watek nie aktualny !!!!!!!!!!!!
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-02-20 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianka u madziareczki, ciuszki, różne rozmiary, zapraszam!
7.
pomaranczowa bluzka z kapturem, stan bardzo dobry, moim zdaniem rozmiar 38-40 długość: 60cm długość rekawa: 63cm szerokość pod pachami: 94cm - 100cm 8. okuraly muchy, mialam je na sobie zaledwie kilka razy, niestety spadaja mi z nosa ![]() 9. czerwone plastikowe kolare i bransoletka do kompletu, korale mialy od nowosci fabryczne rysy, ale w niczym to nie przeszkadza lagowianka 10. sliczne pozlacane kolczyki z cyrkoniami, oddaje bez gumeczek bo gdzies mi sie zgubily ![]() 11. sliczne rozowe korale na szyje ![]() 12. breloczek 13. kolczyk do jezyka (nigdy nie uzywany) 14. ROZOWA WALIZKA, STAN JAK NA ZDJECIU
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-01-28 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
17.
czarne szpilki, stan ich oceniam na dobry, fleczki do wymiany rozmiar 38 18. czerwona bluza troll rozmiar z matki M, jej stan oceniam na dobry + 19. czerwona bluzeczka H&M rozmiar z metki S, ale mysle ze na M tez bedzie dobra, stan bardzo dobry 20. w bialo czerwone paski z motywem czaszki, rozmiar z metki M, ja nosze M-L i jest ok, stan bardzo dobry 21. dzinsowa minioweczka, rozmiar z metki 6, ale moim zdaniem bedzie dobra na 38, stan bardzo dobry 22. fioletowy golfik, rozm z metki s, ale jest to napewno L-XL, stan dst szer:100cm - max 120 cm, oddam za drobiazg
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-01-23 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
23.
oryginalna bluzeczka THE SIMPSONS na wzrost 164, stan dst 24. biala sliczna spodnica, oddaje tylko dlatego ze nie lubie dlugich spodnic, moim zdaniem rozmiar 38/40 25. spodniczka ATMOSPHERE rozmiar z metki 40-42, stan bardzo dobry! 26. niebieska luzna tunika, idealna na lato ORSAY, rozm z metki XL, kania505 27. oryginalna bluza MADONNA rozm z metki XL, ale spokojnie bedzie dobra na L, ja ją nosze a mam rozmiar M, stan dobry 27a,b,c aaa. zielona spodnica, stan dst, na moje oko rozm 42 dł.26cm, szer 92cm bbb. zielona bluzeczka w groszki rozm 14/16 dł:73cm, szer:92cm--> max 105cm ccc. sliczna brazowa kurteczka z kapturem, rozm 38, stan bdb, nie oddam latwo, wiosenno- jesienna, ale ja chodzilam w niej w zimie. szer:100cm dł:55cm
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-01-28 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
28.
fioletowa bluzeczka z bialym kolnierzykiem, nie ma metki ale na moje oko M-L, nowa - oddam za drobiazg 29. sliczna biala bluzeczka z niebieskimi kwiatkami i brokatem, naprawde cudnie sie prezentuje, niejscami zmechacona, rozm z metki S/M 30. biala bluzeczka, dekold w lodke, stan dobry-, rozm z metki M, ale moim zdaniem jest to S - oddam za drobiazg 31. bialy t-shirt, stan dst, moim zdaniem rozm S/M - oddam za drobiazg 32. pomaranczowa bluzeczka stan ogolny oceniam na dobry, miejscami troche zmechacona, moim zdaniem rozmiar S - oddam za drobiazg 33. granatowy golf, stan dst-, zmechacony ale wciaz sie fajnie prezentuje, moim zdaniem rozm M/L - oddam za drobiazg
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-01-10 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
34.
zielony golfik, stan dst-, zmechacony ale wciaz sie fajnie prezentuje, moim zdaniem rozm M/L - oddam za drobiazg 35. lososiowa bluzeczka, dekold w łodke, stan db-, rozm z metki M - oddam za drobiazg 36. czarna bluzeczka w wisienki, kolor juz nie taki, na zdjeciu widoczne plamki od odplamiacza, mimo to jest cudna, jej stan odeniam na dst-, rozm z metki 145cm, 10-11lat - oddam za drobiazg 37. czarna bluzeczka z motywem paskow, stan idealny moim zdaniem rozm L - oddam za drobiazg 38. brazowe materialowe spodnie NOWE, rozm z metki 14, ale moim zdaniem 36 - oddam za drobiazg 39. bezowy bezrekawnik, stan dst,zmechacona, moim zdaniem rozm S/M - oddam za drobiazg
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-01-10 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
40.
jasny sweterek z ozdobym kolnierzykiem, stan bardzo dobry, na moje oko rozmiar M - oddam za drobiazg 41. niebieska bluzeczka, moim zdaniem rozm L -oddam za drobiazg 42. sztruksowe spodnie w kolorze zgniles zieleni, rozm z metki 38 ale to raczej 36, stan dobry -oddam za drobiazg 43. bluzka z duzym dekoldem z przodu i z tylu, stan dobry +, rozm M -oddam za drobiazg 44. Bezowa bluzeczka Next rozm z metki 12, stan dst -oddam za drobiazg 45. fioletowa bluzeczka, moim zdaniem rozm L/XL, stan bdb -oddam za drobiazg
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-01-10 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
46.
czarna bluzeczka na jedno ramie, rozm M, stan dobry 47. czarna bluzeczka z super marszczonymi rekawami, rozmiar xs/s, miejscami zmechacona, na przodzie byl motyw naprasowanki zostaly slady, ale sie cudnie prezentuje -oddam za drobiazg 48. pomaranczowa bluzka w paski, stan dst zmechacona, rozm z metki XL, ale bedzie dobra na L -oddam za drobiazg 49. sliczny golfik, stan dobry, z przodu male plameczki, pieknie sie prezentuje,moim zdaniem rozm XS/S -oddam za drobiazg 50. TUNIKA ATMOSPHERE, rozm z metki 44 ale lepiej lezy na osobie chudej, stan idealny 51. biala bluzeczka dekold w lodke, moim zdaniem rozm M, stan bdb -oddam za drobiazg
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-01-10 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
52.
biala bluzeczka na szyje TOPSHOP, stan dobry, s/xs 53. sliczna blekitna bluzeczka z motylkiem, rozm z metki 11-12 lat, ja nosze r ozm 38/40 i jest na mnie ![]() 54. czarna skorzana torebka oddam za drobiazg 55. duza skorzana torebka,stan db, w srodku brak podszewki,popruta przy raczce, przy zamku i w kilku innych miejscach, oddam naprawde za drobiazg 56. rozowa bluzeczka firmy papaya, rozm z metli 16 lecz jest to 38/40 stan idelany, dł:66cm, szer.90cm 57. sliczna czerwona bluzeczka w korony, stan idealny, rozm z metki M,na moje oko jest to S/M, dl:53cm, szer: 80cm- max 90cm 58. niebieska bluzeczka spiderman na moje oko rozm 40, ja nosze 38/40 i dobrze lezy, dł:70cm, szer:90cm--max 110cm, stan bdb
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-01-09 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
59.
sliczny rozowy uzywany staniczek, bez ramiaczek bo gdzies mi sie zgubily, stan bdb, rozm z metki 38/85 miseczke C/D 60. jasniutka rozowiutka bluzeczka RESERVED , stan dobry, rozm z metki M, dl:65cm,szer:90-95cm Karisuto 61. tunika reporter, juz zmechacona i troczki poprute ale nadal cudnie sie prezentuje, bedzie dobra na osoby noszace 38/40/42 Carmelka1988 62. bolerko w paski NEXT, rozm z metki M, ale mozna regulowac wiec moze byc i dla mniejszej osoby i wiekszej, stan bdb 63. czerwona bluzeczka w biale groszki, stan dobry, troszke zmechacona pod pachami, rozmiar z metki 10 długość:70cm szerokość:100cm 64. szara bluzeczka CUBUS, rozmiar z metki L, napisy są juz sprane, stan dst, długość:60cm szerokość:100cm
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-02-04 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
65.
spodnie sportowe kawa z mlekiem, stan dst -, wyplowiale i poprzecierane, dobre na spacery z psem, oddam za drobiazg, rozm z metki 12 szer w pasie:87cm --> do regulacji, dl:95cm 66. zielona tunika GEORGE, kolor butelkowej zieleni (intensywniejszy niz na zdjeciu) rozmiar z metki 42,stan bdb długość:58cm szerokość:110cm 67. czarna dluga tunika, stan dst, dekold recznie zszywany gdyz siegał mi do pepka (mozna rozpruć) moim zdaniem idealna na rozmiar M-L, tył cały czarny długość: szerokość: 110cm (luźna) 68. swietna tunika atmosphere, rozm z metki 38, stan bdb,nie oddam latwo dł bez ramiaczek:80cm, szer pod pachami:88cm długość:90cm szerokość:60cm kania505 70. błękitna bokserka ze srebnymi paskami, stan db, lekko zmechacona, na moje oko rozm M/L długość:70cm szerokość:90cm kania505
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-01-28 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
71.
niebieska tuniczka NEXT,rozm z metki 12, stan dst -->byla mala dziurka z prawej strony przy szwie, zostala zaszyta,miejscami lekko zmechacona,bluzeczka slicznie sie prezentuje długość:72cm szerokość:94cm 72. fioletowa bluzeczka z dlugim rekawem, stan idealny, na moje oko rozm L długość:65cm szerokość:90cm 73. fioletowa tuniczka ATMOSPHERE, rozm z metki 36, stan bardzo dobry długość:72cm szerokość:90cm Ayo22 74. zielona bokserka z kotwicami, rozm z metki L, stan idealny długość:83cm szerokość:90cm kania505 75. czarny sweterek, z duzym wywijanym golfem i rozszerznymi rekawami, pieknie sie prezentuje, moim zdaniem rozm M, stan dobry długość:62cm szerokość:100-110cm 76. rózowy golfik,rozmiar z metki S, ale jes to napewno L długość:65cm szerokość:90cm
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-02-04 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
77.
granatowa spodniczka DIVIDED, rozm z metki 34, na dole jest gumka ktora od spodu rozcielam gdyz nie podobal mi sie efekt babki, ale w niczym to nie przeszkadza. długość:44cm szerokość:78cm 78. szara tunika ONLY, rozmiar z metki L, stan bardzo dobry, rekaw 3/4 długość:82cm szerokość:110cm Carmelka1988 79. granatowe dzinsy, na zdjeciu przybrudzone, ale oczywiscie beda wyprane, chodzilam w nich moze tylko z 1miesiac, po czym schudlam i spadaja mi z tylka, rozmiar z metki 31 długość:104cm szer w pasie:84cm szer w pupie:100cm wys stanu:23cm lagowianka 80. granatowe dzinsy stan idealny, mialam je na sobie kilka razy, niestety juz za luzne ![]() długość:103cm szer w pasie:84cm szer w pupie:100cm wys stanu:21cm 81. PALETA 28CIENI MISS ROSE, niektore cienie calkowicie nowe, pekniety jeden zawias, lecz w niczym to nie przeszkadza. 82. PALETA 48CIENI RUBY ROSE, niewielkie zuzycie nika89
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-02-14 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
83.
śliczny kremowy staniczek 75C obszyty koronką, bardzo delikatny materiał, staniczek praktycznie nowy, niestety miseczka okazała się za mała. 84. biala w marynarskim stylu stan dobry -, rozmiar z metki XL ale moze ja nosic osoba noszaca 40 i jest ok, dlugosc: 70cm, szerokosc pod pachami: 100cm - max 120cm 85. Ciepła bluza firmy Off The Lip rozm S - male M 86. bluzeczka biała z bufkami rozm S/M 87. SLICZNY BIAŁY PASEK FIRMY NEXT stan paska idealny. rozm S Długość: 107cm Szerokość: 8,3cm (łatwo nie oddam) 88. Przedmiotem aukcji jest SLICZNY pasek miedziano- zloty stan paska bardzo dobry. Długość: 123cm Szerokość: 7cm
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-02-14 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
89.
miedziany pasek z TROLL-a, porysowany ale i tak pieknie sie prezentuje 91. czarne satynowe spodenki, byly skracane, stan db, rozm 42 szer w pasie: 86cm, szer w pupie: 100cm, długosc:28cm, wys: stanu:22cm 92. sliczna miedziana torebka, stan bdb, szer:30cm, wys 20cm. lady soszana 93. brazowe kowboji, naturalna skora, zniszczone, brak flekow. oddam za drobiazg, w srodku brak wyscilek, rozm 38 94. stroj kapielowy, oddaje z zalem ale duzo schudlam i jest o 2 tyle za duze, mialam je na sobie tylko przez chwile nad jeziorem, matki na moje oko rozm 42 szer:88cm-->max 100cm staniczek bedzie dobry na duze C 95. Sliczna przeswitujaca bluzeczka w paski taka sweterkowa jakby z motywem motyla, jest piekna latwo nie oddam ![]() na moje oko M szer pod pachami:100-> max 110 (nietoperz)
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-02-04 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
96.
sliczny czarny golfik, bardzo delikatny matrial, rozm z metki L, STAN BDB szer:110cm 97. sliczna bluzeczka w gwiazdki, rozm z metki 10-12, stan bdb szer pod pachami:90cm ->max 105cm, dł:72cm 98. 2 szaliczki, pudrowy roz i fiolet, stan db+, bardzo dlugie 99. sliczne dzinsy denim co, rozm z metki 40, stan bdb, byly skracane,oddaje z zalem, ale sa za duzeee o wiele ![]() szer w pasie:88cm szer w pupie:105cm długość:57cm wys stanu:21cm 100. nocna koszula, stan db, na moje oko rozm 42-44 101. sliczna szyta i malowana przez moja siostre, niema takie drugiej, latwo nie oddam,stan bdb, (plamki na zdjeciu od wody bo zapieralam) wys:38cm, szer 30cm
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-01-23 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Jak myślisz da rade doczyścić ten kuferek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
mysle ze da jakims odplamiaczem
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
![]() |
#23 |
BAN stały
|
podoba mi sie:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1231525686 jakie ma wymiary, znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
p{margin-top: 0; margin-bottom: 0; line-height:120%;word-wrap:break-word;font-family:MS Sans Serif;font-size:10pt;} 14.
ROZOWA WALIZKA, STAN JAK NA ZDJECIU 1. spodnie CHEROKEE kupione na dziale dzieciecym rozmiar moim zdaniem XS - S, stan bardzo dobry 15. dzinsowa spodniczka, prawie nowa, mialam ja na sobie tylko 2 razy, niestety jest za duza bo schudlam, rozmiar z metki 32 znajdziesz cos u mnie???
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Co chciałabyś za torebkę po prawej http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1231525686 ? Po za wątkiem mam sporo drobiazgów, ale nie wiem co Ci zaoferować ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
cos za kuferek ? tylko czy da sie go wyczyscic ? i doprowadzic w miare do dobrego stanu ? czym jest pobrudzony ? odp u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
podobalo Ci sie u mnie kilka rzeczy
![]() interesuje mnie: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1231523164
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
hej ;]
wszystko masz takie duże ;[ nie wyczarujesz dla mnie czegos na s ? ![]() zastanowie sie nad tymi rzeczami i jak wybiore to dam znać.... https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1231585368 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1231582451 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1231525686
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
chcialabym:
3. płyn przeciwgrzybiczy NOWY nie uzywany, firmy SUN FLOWER 5ml tylko, ze niebardzo mi sie to oplaca, chyba, ze masz cos jeszcze poza watkiem, np do paznokci? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.