|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szybka wymiana:)
Witajcie
![]() Mam do wymiany kosmetyki, które z róznych powodów nie są mi potrzebne. Zaznaczam, że preferuja większe wymiany i w zasadzie takowe mnie interesuja najbardziej ![]() A oto co oddam: WŁOSY: - odżywka Schwatzkopf Gliss Kur natychmiastowa regereracja - fluid do włosów suchych i zniszczonych, bez spłukiwania. Uzyta max razy więc prawie cała, poj. wyjściowa 200ml - odżywka ochronna Dove color care do włosów farbowanych, cała, poj. 200ml - balsam antystarzeniowy Alfaparf Hair Antiage, odmładzający i rewitalizujący balsam odżywiający cienkie włosy a jaednocześnie nadający im grubość i objętość, poj. wyjściowa 500ml, została połowa - odżywka Schwartzkopf Schauma repariet und regeneriet z masłem shea i ekstraktem z kokosa, cała, poj. 300ml KOLORÓWKA: - błyszczyk Rimmel Vinyl Gloss, kolor 115 snog, na ustach delikatny róż, raz tylko przetestowany - cienie poczwórne Avon true colour (zielenie), użyte max 2 razy - cień Inglot sprint superstar (fiolet), uzyty max 4 razy - podkład Bourjois 10 hour sleep effect, odcień 73 beige clair (odświeżający podkład we fluidzie. Cera wygładzona, świeżą i promienna jak po 10 godzinach snu. Formuła z minerałami i witaminami dla natychmistowego efektu). Uzyty kilka razy, 4 może 5. poj. wyjściowa 30ml - lakier Inglot (fiolet z drobinkami) cały, 16ml PIELĘGNACJA: - Etiaxil do stóp (zostało 55ml ze 100) - nawilżający tonik bezalkoholowy AVON completly clean, poj. 200ml, cały - krem relaksujący do rąk i stóp Avon ryż i sake, cały- 75ml Szukam pudru sypkiego, prasowanego, balsamu prostującego alfaparf semidi lino i przede wszystkim błyszczyków L'oreal Glam Shine !! Edytowane przez maxima25 Czas edycji: 2009-01-10 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybka wymiana:)
cos za:
- błyszczyk Rimmel Vinyl Gloss, kolor 115 snog, na ustach delikatny róż, raz tylko przetestowany - krem relaksujący do rąk i stóp Avon ryż i sake, cały- 75ml fioletowy cień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szybka wymiana:)
niestety nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.