|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Deborah, Nuxe, Manhattan, Nivea
Wysyłam tylko przesyłki rejestrowane priorytetowe (kosmetyki z obecnego wątku są na tyle małe, że listem poleconym priorytetowym) i tego samego wymagam od osób z którymi się wymieniam. Proszę nie pisać "odpisz w moim wątku". Kosmetyki oznaczone w ten sposób: !!! wymienię tylko za kosmetyki z listy
Uprzedzam, że będę wybredna, nie chcę sobie zawalać łazienki nowymi niepotrzebnymi rzeczami. Szukam: -zawsze chętnie kolczyków hand-made -niektórych kosmetyków Weledy (głównie seria z dzikiej róży, olejki lawendowy, cytrynowy, szampon rozmarynowy), Hauschka (olejek, krem różany - lekki i inne), kosmetyków naturalnych innych firm (do twarzy i głównie cera trądzikowa ewentualnie ciekawe nawilżacze) -toników Lysanel, Effaclar i Clinique Mild bodajże -płynów miceralnych Biodermy -Prisme Again w kolorach nr 3 i 5 -kosmetyków Inter Fragrances: seria Naphera i Seboradin Lotion -Wax Moc Natury - wszystkie odżywki oprócz tej do blondu -Acne derm w każdej ilości -wody termalne Avene i LRP -Active C do mieszanej -kosmetyki Tołpy do twarzy i włosów, głównie z serii Strefa T -profesjonalne odżywki do pielęgnacji włosów (nie chcę L'oreala, najchętniej L'anza, Z.one, Rolland Una Paul Mitchell...) -perfumy: Moschino Funny, Guerlain AA Tutti Kiwi, CK IN2U, Addict Fraiche, Trussardi Inside, perfumy Gres: Caline i Grain de folie -korektor HR Magic Concealer nr 1 -kosmetyki Decleora -niektóre kosmetyki kolorowe Collistar I pewnie jeszcze sporo innych dziękuję za Avon, Oriflame i ubraniaOddam: CIAŁO -Nivea Body, Summer Beauty, Balsam do ciała brązując-ujędrniający do ciemnej karnacji - użyty raz na obydwie nogi -Deborah, Spray Legs-out, Spray do nóg - efekt rajstop, opalony wygląd (najnowsza kolekcja Sole&Co 2007) - psiknięty raz na rękę MAKIJAŻ -Deborah, Light On Foundation w odcieniu nr 5 - niedostępny w Polsce, podkład w saszetce z zakręcanym dziubkiem 15ml, raz przetestowany -Manhattan, Sung Glow Highlighter, rozświetlacz do twarzy nakładany pędzelkiem, przetestowany dwa razy na dłoni (ważny do 04.2008) -Lancaster, Sunlight Palette, Palette Lumiere, 5 kolorowy kremowo-pudrowy rozświetlacz użyty 3 razy, ubytek niewidoczny !!! -Givenchy, podkład w kompakcie Matmate odcień nr May Honey, ubytek niewielki - starty napis i małe wgłębienie w środku!!! -Guerlain, Terracotta Light Blondes 01, uzyta kilkanaście razy, ubytek niewidoczny !!! -Manhattan, Glam Up! Sparkling Lip gloss w odcieniu wiśniowym ze złotymi drobinkami, dwie sztuki - jedna nieużywana, druga użyta dwa razy -Nuxe, Baume Prodigieux Levres, Błyszczyk-balsam do ust uzyty kilkanaście razy ale nie mogę się do niego przekonać -La Roche Posay, pomadka w płynie nr 30 uzyta 3 razy -BeYu, błyszczyk nr 87, ubytek to ok. 2 ml z wyjściowych 6ml -Deborah, Duotwist eyes nr 8, cukierkowo różowy cień do powiek w sztyfcie z jednej strony, brązowa kredka z drugiej - raz użyty -Deborah, Ombretto Light Pop nr 05, cień do powiek w musie, brudny róż, niewielkie wgłębienie -IsaDora, poczwórne cienie nr 39 Golden Petals, ubytek niewielki -Deborah, Eyeliner z najnowszej kolekcji Sole&Co w kolorze golden bronze, uzyty dwa razy - świetny, ale dla mnie chyba za ciepły kolor ![]() -Manhattan, Glam Up!, czarny tusz z jednej strony (uzyty raz), złoty eyeliner z drugiej (użyty dwa razy) Edytowane przez agnieska Czas edycji: 2007-07-28 o 21:58 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Deborah, Nuxe, Manhattan, Nivea
Manhattan, Sung Glow Highlighter, rozświetlacz do twarzy nakładany pędzelkiem, przetestowany dwa razy na dłoni (ważny do 04.2008)
-Manhattan, Glam Up! Sparkling Lip gloss w odcieniu wiśniowym ze złotymi drobinkami, dwie sztuki - jedna nieużywana, druga użyta dwa razy Deborah, Duotwist eyes nr 8, cukierkowo różowy cień do powiek w sztyfcie z jednej strony, brązowa kredka z drugiej - raz użyty -Deborah, Ombretto Light Pop nr 05, cień do powiek w musie, brudny róż, niewielkie wgłębienie Coś u mnie za to? Mam kolczyki hand made i produkty Vichy.
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Kolczyki robione przez Koniczynkę, zdjęcia niewyraźne, niestety nie mam zdjęć z Jej wątku a szkoda bo były dużo lepsze. Jedne kolczyki są niebieskie, drugie różowe z kuleczkami a trzecie to śliczne bursztynowe kuleczki.
|
|
#6 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Interesują mnie cienie IsaDora i ew. eye-liner Deborah. Mam to, co w wątku i kolczyki, które znajdziesz tu: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...4&postcount=11
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mniee?
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic ![]() Zainteresował mnie tylko Acne derm, a w tej sytuacji wymiana jest nieopłacalna
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
moge jeszcze odlac odzywki Wax'a
.
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
a moze dobralabys cos z ciuszkow?
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
-Deborah, Spray Legs-out, Spray do nóg - efekt rajstop, opalony wygląd (najnowsza kolekcja Sole&Co 2007) - psiknięty raz na rękę
znajdziesz cos u mnie?
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie odlewka balsamu Matrix.Z Tołpy mam krem do stóp torfowo-rozmarynowy, z innych:szampon do włosow Semi di lino(ten z serii wychwalanych kryształków)Alfaparfu,oko ło 1\3 z 250ml i może coś z wątku.Zdjęcia kremu są chyba w folderze,natomiast szamponu mogę dodać jutro wieczorem,jak byłabyś zainteresowana
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Witaj,
czy za Guerlain, Terracotta Light Blondes 01 interesowaloby Cie cos z tych rzeczy (moge oczywiscie oddac wiecej rzeczy za Terracotte): - Puder sypki Clinique Gentle Light Power and Brush, kolor o2 (do jasnej karnacji) pare razy uzyty (ubytku prawie nie widac) z kartonikiem i nieuzywanym pedzelkiem. Z kosmetyki naturalnej: - Logona Gel Exfoliant zel oczyszczajaco - lagodnie pilingujacy do twarzy. - Scheller zel do twarzy z alg morskich. Do wlosow: - L`Occitane maseczka do wosow z maslem Shea - Plyn prostujacy wlosy Slick Osis+, tu mozna o tym produkcie poczytac: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10467 http://www.lumiere.pl/product_info.p...-Obj-to--.html |
|
|
|
|
#19 | |||
|
Zakorzenienie
|
nic
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nic |
|||
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
HEJ!
Znajdziesz coś za: -Deborah, Light On Foundation w odcieniu nr 5 - niedostępny w Polsce, podkład w saszetce z zakręcanym dziubkiem 15ml, raz przetestowany Poza wątkiem mam Tonik-żel 2w1, Strefa T, TOŁPA huminea (zostało 30% z 200 ml)
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Czy to jest to?? Bo jeśli tak to ja byłabym chętna w zamian za 50 ml CK IN 2 U leciutko użyte, 5- 10%, mam jeszcze kartonik
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrałabym sobie coś jeszcze, ale nie wiem na ile oceniasz jej wartośc i czy będzie pasowała taka zamiana 2 produkty za jedne perfumy
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedz mi jaki to kolor -La Roche Posay, pomadka w płynie nr 30 uzyta 3 razy i czaję się również na to Deborah, Ombretto Light Pop nr 05, cień do powiek w musie, brudny róż, niewielkie wgłębienie, tylko się zastanawiam czy to z odżywką nie będzie za dużo
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.

dziękuję za Avon, Oriflame i ubrania