|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sesja zdjęciowa
Hej Dziewczynki
![]() Piszę bo mam pewne utrapienie... w sierpniu zostałam mężatką, wszystko super, fajnie, ale niestety budżet ograniczony no i nie mamy zdjęć tzn. brak pleneru itp. czyli nie mięliśmy takiej typowej sesji. Teraz kiedy są pieniądze chciała bym to jednak zrobić. Co o tym myślicie ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Sesja zdjęciowa
Cytat:
Dla mnie zdjęcia ślubne to zdjęcia z dnia ślubu a nie tydz czy pół roku po ślubie. Jestem na nie wszystkim takim "sztucznym" sesjom w sukni ślubnej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
<3 <3 <3
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
Sesja/Plener teraz jest robiona w innym dniu niż ślub ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jako pani fotograf uważam to za jak najbardziej dobry pomysł. Plenery w innym dniu niż ślub wychodzą naturalniej, bez stresów a teraz jeszcze nie macie na głowie miliona wydatków i spraw związanych z weselem i możecie spokojnie udokumentować wasz związek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Jak najbardziej dobry pomysł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie nie ma się co sugerować opiniami z forum. Jak chcesz to zrób
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
O tym samym pomyślałam
![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Świetny pomysł i fantastyczna pamiątka. Koniecznie zróbcie zdjęcia. Na pewno nie będziecie żałować
![]() Ja swoją sesję miałam kilka dni po ślubie ale chętnie zrobiłabym jeszcze jedną i następną i kolejną ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Tu nie jest mowa o dniach ale o miesiącach
![]() Według mnie jak najbardzej niektorzy robią kilka tygodni po pogoda zla czy podróz poślubna kilka miesięcy tez można |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Beaata_Batumi ja miałam taką "sztuczną" sesję w sukni ślubnej na Kasprowym Wierchu i nic w tym dziwnego nie widzę. Jeśli chcesz się przekonać że to jednak nie jest nic dziwacznego czy sztucznego to zapraszam na mojego bloga, tam 2 posty z tejże sesji. Autorko wątku- JAK NAJBARDZIEJ TAK!
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdjęcia masz bardzo ładne, nie przeczę ale dla mnie są to zdjęcia w strojach ślubnych a nie ślubne i tyle. ślubne są z dnia ślubu, z ceremonii i wesela. Edytowane przez Beata_Batumi Czas edycji: 2013-03-20 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Też jestem na tak. My również chcieliśmy sobie zrobić plener na spokojnie, w innym miejscu niż ślub, w inny dzień. Ale niestety jakoś tak nie mogliśmy się zgrać z fotografem ani z pogodą, że plener poślubny zrobiliśmy dopiero na długim weekendzie majowym (ślub był rok wcześniej w sierpniu). I nie uważam, żeby było jakoś sztucznie, dziwnie czy tandetnie. Mogliśmy jeszcze raz wbić się w ślubne ciuszki, poczuć tak, jak tego dnia, a zdjęcia są ładniejsze, my rozluźnieni, zero śpieszenia się i nerwów. W dniu ślubu mieliśmy szybki plener, robiony na speedzie gdzieś na łące koło sali weselnej, a ten drugi - chodziliśmy prawie cały dzień po Krakowie
![]() Gdybym miała ponownie podejmować decyzję o takim plenerze (biorąc pod uwagę okoliczności takie, jak wystąpiły czyli brak czasu i pogody) to zrobiłabym go nawet jeszcze później jeśli by było trzeba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dobry pomysł i nie wahajcie się ani chwili, tylko róbcie sesję.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale w przypadku autorki, jeśli wszystko rozbiło się o brak finansów to wolałabym taką pamiątkę niż żadną ![]()
Żona 2013 ![]() Mama 2015 ![]() Mama 2016 ![]() Edytowane przez Fantasmagori Czas edycji: 2013-03-30 o 22:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Bardzo dobry pomysł.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
A dla mnie zdjęcia ślubne to przede wszystkim zdjęcia z kościoła i z wesela.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Ja jestem rowniez na tak. Moja kolezanka miala slub w czerwcu a sesje plenerowa robili pod koniec wrzesnia...z prostego powodu nie robili na tygodniu PO bo albo nie bylo ladnej pogody (mogli tylko w weekend) albo akurat maz pracowal w weekend. Ja sama mialam rowniez plener w tygodniu po slubie, zero stresu, mialam juz inna fryzure - poprostu rozpuszczone wlosy a nie jak na weselu spiete, malowalam sie sama z racji tego ze jestem kosmetyczka, moja suknia po plenerze zdecydowanie nie nadawalaby sie aby pokazac sie niej na weselu - zdjecia plenerowe mielismy na lace, z krowa, na plazy gdzie wchodzilam do morza itd, nie musialam sie martwic czy aby mi sie nie porwie na sesji na molo w Kolobrzegu (a kilka razy zahaczyłam suknia o wystajace gwozdzie i deski).
Bylam kiedys na slubie gdzie para mloda miala sesje po slubie w kosciele...wszyscy goscie pojechali na sale (odleglosc od kosciola do sali ok 3 km) a para mloda w tym czasie miala robione zdjecia. Trwaly one ok 2 h a goscie nie mogli wejsc na sale ! tylko wszyscy juz poddenerwowani czekalismy pod sala na parkingu bo najpierw musiala na sale wejsc para mloda. To byl jakis koszmar. Kazdy byl wsiekly za brak szacunku dla zaproszonych gosci przez mlodych. Rozumiem wyjsc w trakcie wesela na godzine jak jest juz po obiedzie, pierwszym tancu a goscie juz sami zaczynaja sie bawic ale nigdy w taki sposob ze goscie czekaja po sala. Dodam ze o takiej sesji nie bylismy poinformowani wiec nie wiedzielismy co sie dzieje!
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.