|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Co u Was dziewczęta?
Moje Drogie:
$Luna$ , Melodia Mgieł Nocnych, nieważne. , wątek założyłam, ponieważ z poprzedniego (Samotnośc ... ) w większym lub mniejszym stopniu sie wycofałyśmy z różnorakich powodów. Na gg cięzko się złapać więc TU będziemy pisać o sobie. Co sie u nas dzieje, jakie mamy problemy, jakie radości. Brakuje mi rozmów z Wami, więc mam cichą nadzieje, że przyjmiecie mój pomysł z radością. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co u Was dziewczęta?
jakie ma sesn zakładanie takiego wątku?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem w czym Ci może przeszkadzać ten wątek, ale nam jest potrzebny. Jest on zgodny z regulaminem, nikomu nie szkodzi, a wręcz może pomóc.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Asiek kochana
![]() ![]() ![]() ![]() jeśli pytasz co u mnie, to odpowiedź brzmi - bosko. przynajmniej teraz... ale... moje marzenie zaczyna się spełniać. ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
tylko, ze wiecie, tu bedzie wam wlazic mnostwo osob, nie bedziecie mialy tak jak na gg, chyba, ze bedziecie kazdego skutecznie ignorowac
![]() chyba ze sie jakos postaracie o watek prywatny - o ile cos takeigo jest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Własnie miałąm to namysli ,ze jesli macie jakies prywatne sprawy to raczej to nie jest odp miejsce, a poza tym przeciez jest wątek samotnośc... dlaczego w nim juz nie piszecie ?
![]() |
#7 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Asiek miała prawo założyć ten wątek i ja jestem z niego niezmiernie zadowolona. ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No i troche mi to, wybacz, ale zalatuje brakiem kultury robic wybiorczy watek tylko dla 4 koleżanek na forum dla wszystkich. Mnie nie przeszkadza, zycze powodzenia, ale przekonacie sie, ze chyba lepiej bylo zaozyc sobie bloga, na ktorym nikt wam nie bedzie przeszkadzał. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie? powoli. sesja się konczy - 4 zaliczone, jeden napisany, a dwa przedemna. przeprowadzam się z rodzinnego domu do mojego miasta uniwersyteckiego bo dojeżdzać od nowego semestru nie dam rady - doszły nam nowe przedmioty. w sprawach sercowych - bez zmian. ciesze się, ze u Ciebie dobrze. czekam na szczegóły. ![]() aha, jeszcze jedno. jak zakładałam wątek nie myślałam, ze bede musiała w nim odpierac zarzuty po co to zrobiłam. Wątek 'Samotnośc ... ' róznież swego czasu był wątkiem tylko dla nas 5 i jakoś nikt nie miał pretensji. opisywałysmy w nim nasze najintymniejsze problem i bylo ok a, że na ten wątek będzie wchodzić wiele osob - niech wchodzą! nie znają nas, naszego życia, nie wiedza o co chodzi. ważne , że my wiemy ocb. pierwszy raz ktoś mi zarzucił brak kultury. ale ja KULTURALNIE zignoruję to ![]() EOT
![]() Edytowane przez mimi_77 Czas edycji: 2009-02-01 o 15:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witam moje kochane dziewczynki
![]() ![]() ![]() Co u mnie ? właśnie zaczynają mi sie dwa tyg ferii, już jestem po sesji, bez poprawek ![]() ![]() ![]() ![]() buziaki ![]() PS. zapomniałabym ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2009-02-01 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Niestety w pewnym stopniu musze sie zgodzic z KlatkaNaPtaszka i Pushit, ja jak zobaczylam tytuł to bylam pewna że wątek jest skierowany do wszystkich wiec chciałam wejść i odpisać: dziękuje, u mnie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Hej lachonarium
![]() ![]() Asiaku jeszcze raz dzięki za zalożenie NASZEGO super, wypasionego, szalonego wątala ![]() ![]() Miałam napisać co u mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wy się nie martwcie egzaminami, wszystko na bank pozaliczacie na 5 z + ![]() ![]() a wczoraj zrobiono dla mnie imprezę urodzinową w domu kolegi na wsi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ale żenująca prywata na otwartym forum
![]() 3 nicki podane, mnie nie ma wśród nich i co z tym fantem mam zrobic ? ![]() (no, a mi się wydawało że to forum dla wszystkich, a nie dla wybranch osób ![]()
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
To chyba raczej Tobie sie cos zle wydaje
![]() PS. Komunikatory wyginely?
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze słuchajcie... Ja nie wiem, komu szkodzi taki wątek... Nikomu chyba krzywdy Mimi nie zrobiła założeniem go? Rozmawiamy ze sobą na GG, ale czase nie możemy się spotkać w jednym czasie i miło wtedy przeczytać na forum co słychać u danej wizażanki
![]() ![]() ![]() A ja dziś byłam narażona na pokusę pocałowania faceta, który ma narzeczoną, ale dalam radę ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2009-02-02 o 19:39 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Koniec.
Proszę Moderatora o zamknięcie wątku. Dziekuję, za wszystkie próby obrony mojej osoby. PS. Na odpowiedź jeszcze nie postawionych zarzutów , ze 'się dziecko obraziło' - nie obraziło się. poprostu nie mam siły odpierac kolejnych zarzutów, obejg i innych tego typu. jak chcecie załózcie wątek o innym tytule, ale gwarancji nie daję, że tez nie będie pretensji. Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Macie prawo zakładać wątek i pisać w nim wszystko co jest zgodne z regulaminem forum.
Jednak nie możecie nikomu zabronic czytania i wypowiadania sie tutaj, więc to: było raczej niestosowne.
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
przeciez mozna zalozyc sobie na wizazu klub moederowany, tylko wy bedziecie mialy do niego dostep, a nadal bedziecie mogly sobie pisac i czytac o sobie
nikomu nie przeszkadza watek, ale to otwarte forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.