|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Okulary muchy, torba A4, plaszczyk, wisiorek H&M W ZAMIAN pumpy, kamizelka, torebki
NIEAKTUALNY!
Hej dziewczyny! Poszukuję tych rzeczy, które mam w załączniku - o takich kolorach, ale bardzo podobnych wzorach! Nie koniecznie tych pokazanych na zdjęciu (mogą być z różnych firm). Wishlist: * płaszczyk jesienny, a także i zimowy rozmiar S/M - czarny, biały lub brązowy * torba A4 - czarna lub brązowa * okulary muchy - białe!! * saszki - czarne, szare * wisiorki H&M - mogą być wszystkie wzory, ale najfajniejsze duże serduszka * ksiązki o architekturze o architekturze * orientalne dodatki do wnętrza - wszystkie!!! W zamian oferuję: * czarne dlugie PUMPY!! * KAMIZELKĘ w prązki!! * TOREBKI!! * BUTY!! * bluzeczki, tuniczki, sweterki * spodnie * biżuterię * dodatki Zapraszam do wszystkich moich wątków - ubrania są porozrzucane po wszystkich a w szczególności do drugiego wątku SZUKAM (starszego). Są tam rzeczy najnowsze ![]() Czekam na propozycje![/CENTER] Edytowane przez nika89 Czas edycji: 2009-02-22 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Okulary muchy, torba A4, plaszczyk, wisiorek H&M W ZAMIAN pumpy, kamizelka, tor
ja mam plaszczyk wisennno-jesienny taki jak na fotce (chyba)
w prawdzie jest ona [oza watkime ale jesli mialab ys cos z mojej wish to moglabym go wymienic';] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Dot.: Okulary muchy, torba A4, plaszczyk, wisiorek H&M W ZAMIAN pumpy, kamizelka, tor
podnosze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Mam rzeźbe[maske na ściane], jeżeli chcesz moge wyslac Ci zdjecie na emaila bo inaczej wstawic niestety nie moge.
![]() |
#12 |
BAN stały
|
podbijam dalej, moze ktos jednak ma?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
![]() jeszcze mam 30 pasków do francuskiego z Avonu.. w kształcie V
23.09.2012 ![]() 08.08.2015 ![]() ![]() Edytowane przez m4dziia Czas edycji: 2009-01-08 o 14:12 Powód: edit |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Ja mam do wymiany płaszczyk jesienny, ale za inny płaszczyk...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.