|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
oddam naprawdę wiele za : botki, saszki
Poszukuje! jak i oddam wiele (nawet rzeczy spoza watku) za płaskie badz na malutkim obcasie botki i saszki . rozm 36 - 37 - male 38
kolor nie gra roli. pilne.licze na Was;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: oddam naprawdę wiele za : botki, saszki
kochana prepraszam, jutro dam ci znac bo ta wizazanka dopiero teraz mi odpisala i chyba sie z nia wymienie za emu jesli dl wkladki jej bedzie odpowiadala. jesli tak sie stanie to wymienimy sie kurtka za emu i najwyzej wysle od razu rano po swietach. nie mialam jak ci dac znac bo pojechalam dzis do chlopaka;* buzka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: oddam naprawdę wiele za : botki, saszki
Mam czerwone saszki z baty r. 37 troszkę są już zdarte, jeśli chcesz jutro zrobię Ci foty.
No i jeszcze mam tusz z bourjouis z grzebykiem, niestety nie wiem jaka seria, jutro mogę dać fotę, jest nowy, niestety grzebyk na moje długaśne rzesy zupełnie odpada. Dodatkowo mam żółte baleriny do szpica mało noszone r. 37 i brokatowe czerwone baleriny troszkę znoszone też 37. Wszystko poza wątkiem ale piekielnie mi się botki u Ciebie podobają i fioletowy nietoperzyk croppa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.