|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Organizatorka
|
Go cosmetics
Hej
Znalazłam dzisiaj kilka fajnych tutoriali wykonanych własnie kosmetykami Go cosmetics i tak się zastanawiam, czy ktoraś z Was ma jakieś doświadczenia z nimi? http://www.ionacosmetics.co.uk/eye-s...reams-92-c.asp Dziewczyny generalnie je chwalą na youtubie, ceny śmiesznie niskie, a przesyłka w Unii tylko 2.00 £. Szczerze mówiąc niektóre kosmetyki wyglądają mi nieco tandetnie i przypominają Ruby Rose, ale po obejrzeniu tego filmiku, gdzie Sirvinya prezentuje wypiekane cienie i brązer http://pl.youtube.com/watch?v=REoQjYQnxcE zapragnęłam dowiezieć się o nich czegoś więcej ... jeżeli był już podobny wątek, to przepraszam, ale nie znalazłam w wyszukiwarce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Go cosmetics
Podobają mi się
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Cathy,
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Organizatorka
|
ja też zauważyłam, ze design opakowań jakby wzorowany na tych droższych, ale całe szczęście nie mają napisów typu lancone czy lencome i nie próbują udawać oryginałów. Mnie też kusi bronzer
![]() Ferrou- ja nawet nie walczę ![]() ![]() Zastanawiam się, czy te nowe kosmetyki to taki Inglot czy jednak trochę niżej (bo nie podejrzewam, żeby jednak wyżej ![]() ![]() Tak więc ja pewnie coś zamówię wkrótce (jak znam siebie- to baardzo wkrótce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Też bym była zainteresowana wypróbowaniem kilku rzeczy: gel liner, czwórkę cieni na wypróbowanie, cień sypki, dziesiątka też jest kusząca... A to wszystko w funtach...
A przesyłka będzie darmowa: FREE delivery to anywhere in the UK on orders over £5 and FREE gift included on all orders over £20. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kurde ja też będę musiała zamówić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Macie racje, ze ceny na ebay smiesznie niskie. Niestety nie widzialam tych kosmetykow w sklepach !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała 4 kredki i pędzelek
http://www.ionacosmetics.co.uk/go-co...cils-117-p.asp http://www.ionacosmetics.co.uk/go-co...rush-129-p.asp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ja tez mam ochote na niektore z tych kosmetykow-cienie,blyszczyki,brazery fajniusie,a opakowania przypominaja mi max factora albo Boujoris.Ciekawe,ktora bedzie pierwsza i zda sprawozdanie z jakosci tych cudnosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Wyglądają trochę tandetnie , trafne porównanie do RR ale mają coś w sobie (może ta cena
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Te cienie okragłe to podobne do Bourjoisa... A ten brązer w tym czarnym opakowaniu wygląda jak Mac...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Organizatorka
|
widzę, że stary wątek odkopany
![]() Tak jak napisałam na samym początku- mnie te kosmetyki wydają się nieco tandetne, ale zainteresowania się nimi skłoniły mnie pozytywne opinie dziewczyny z youtuba (Sirvinya) Odkąd odkryłam kosmetyki NYX-a, nie skreślam nic tylko dlatego, że wygląda tandetnie, albo dlatego, że kosztuje grosze, bo przekonałam się, że można pokochać coś, co przy pierwszym kontakcie wzrokowym na kolana nas wcale nie rzuca (tak jak pigmenty NYX-a, które wyglądają dość niepozornie i opakowania mają zupełnie nietrafione) Pewnie jednak się skuszę, chociażby po to, żeby móc powiedzieć, że są złe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie wygląd wielu opakowań jest żywcem wzięty z innych marek.
![]() ![]() ![]() Natomiast brązer i cienie z filmu wyglądają naprawdę kusząco. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.