![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Spectacular, YSL Teint Mat, Superfit
Chętnie wymienię 3 podkłady, które zlegają na mojej półce, ponieważ chybiłam z kolorem
![]() Mała dokładka DAX Cosmetics, baza wygładzająca Cashmere Secret, zużycie ok 20% z 30ml, data ważności 08-2009 HR Spectacular, kolor 14 neutral, użycie ok 10%, zakupiony latem na truskawie, mam pudełeczko ![]() YSL, Teint Mat Purete, kolor nr 8, jest to raczej jasny kolorek, beżowy, nie jestem pewna daty ważności, ponieważ wyrzuciłam kartonik, kupiłam go 1,5 roku temu w Douglasie, jednak użyłam go niedawno i nie stracił wg mnie swoich właściwości, zużycie także ok 10%, w poście 57 zdjęcie podkładu Clinique, Superfit Make Up, pozostało go mało, tylko na wypróbowanie, trudno mi dokładnie określić ile, kolor 05 neutral, kupiony latem w Sephora Clarins, Tient Poudre Multi-Confort, Hydra Balancee Powder Fundation, kompakt z lusterkiem w starej wersji opakowania, jeszcze kawdratowej (czyli nie najświeższy), kupiony w tym roku na Truskawie, kolor beige pastel-natural sand 2,5, użyty kilka razy, zużycie znikome wymienione z Tompola Próbka 5ml, Lancome Tient Idole Ultra, 03 Beige diaphane Duża paleta cieni Deborah, na zdjęciu widać zużycie Nie szukam niczego konkretnego ale chętnie przygarnę cienie z wyżej półki, puder brązujący lub jasny podkład ![]() Zeby nie wprowadzać zamieszania, raczej nie będę odpisywać jeśli nic mnie nie zainteresuje.
Edytowane przez iizabelaa Czas edycji: 2009-01-07 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Spectacular, YSL Teint Mat, Superfit
YSL, Teint Mat Purete, kolor nr 8, oddam za coś dużo tańszego ponieważ nie jestem pewna daty ważności, kupiłam go 1,5 roku temu w Douglasie, jedna użyłam go niedawno i nie stracił wg mnie swoich właściwości, zużycie także ok 10%, nie posiadam kartonika
zapraszam ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
YSL, Teint Mat Purete, kolor nr 8, oddam za coś dużo tańszego ponieważ nie jestem pewna daty ważności, kupiłam go 1,5 roku temu w Douglasie, jedna użyłam go niedawno i nie stracił wg mnie swoich właściwości, zużycie także ok 10%, nie posiadam kartonika
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() Clarins, Tient Poudre Multi-Confort, Hydra Balancee Powder Fundation, kompakt YSL, Teint Mat Purete, kolor nr 8 Zapraszam, zajrzyj do wątku. Link w podpisie ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-12-22 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz u mnie cos za spectacular i superfit?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za podkład HR i/lub podkład YSL?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Estee Lauder, kasetka z dwoma cieniami Color Intensity w kolorze 24 Apricot (morelowy) i 14 Twilight (ciepły jasny beż) + brązowa kredka do powiek, użyte kilka razy, ubytek niezauważalny, jest to produkt typu GWP Chciałabym zobaczyć zdjęcie, jeśli to możliwe, nie moge znaleść tej palteki na zdjęciach które masz w wątku ![]() Nina Ricci Plush Duo Eyeshadow, podwójne cienie nr 11 - pudrowy satynowy cień w kolorze żółtoszarym + cień kremowy matowy ciemnoszary -zestaw idealny do smoky, nowe, tylko testowane, w kartoniku Cień Clarins Mono Reflets Ombre Intense kolor 25 - groovy green (satynowy zielonozłoty), pojemność 2g, nowy, raz maznięty dla sprawdzenia koloru LANCASTER Sun Dust,brązujący i nabłyszczający sypki puder ze złotymi drobinkami, w pojemniku z przykręcaną gąbeczką, 6.5g, nowy, raz użyty Tak po szybkim przejrzeniu bo nie miala zbyt dużo czasu.
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
podobają mi się te rzeczy:
Clinique, Superfit Make Up, pozostało go mało, tylko na wypróbowanie, trudno mi dokładnie określić ile, myślę że spokojnie na 2-3tyg używania, kolor 05 neutral, kupiony latem w Sephora, kartonik - to mi się baaardzo by podobało. YSL, Teint Mat Purete, kolor nr 8, oddam za coś dużo tańszego ponieważ nie jestem pewna daty ważności, kupiłam go 1,5 roku temu w Douglasie, jednak użyłam go niedawno i nie stracił wg mnie swoich właściwości, zużycie także ok 10%, nie posiadam kartonika HR Spectacular, kolor 14 neutral, użycie ok 10%, zakupiony latem na truskawie, mam pudełeczko ![]() proszę, daj znać w moim wątku, że chociaż odpowiedziałaś u siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A co za mną??
![]() -Clarins, Tient Poudre Multi-Confort, Hydra Balancee Powder Fundation, kompakt -YSL, Teint Mat Purete, kolor nr 8 Zapraszam do przejrzenia wątku..Przed Świętami jestem wyjątkowo ugodowa, także wybieraj , co Ci się spodoba ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-12-22 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przeglądam twój wątek, ale jakoś nie mogę nic znaleść, starm się nie zbierać kolejnych nie potrzebnych kosmetyków, chyba że cienie ![]() spodobała mi się zielona kredka i chociaż nie lubie podkładów w kompakcie to Shiseido wygląda kusząco ![]() tylko że nie ma możlwiości sprawdzenia koloru, więc pobuszuje trochę w necie żeby ustalić co to za kolorek
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, ze cos Ci się spodobało ![]() http://www.aigle.pl/index.php?produc...t&prod_id=3331 Uważam,ze jest odrobinkę jaśniejszy. I podtrzymuję słowo, ze oddam bez większego targowania ![]() ![]() Kredka zielona Sephory, zafoliowana- tez do wzięcia ![]() Byłoby super, gdyby Ci pasował odcień. A ile gram ma kompakt Clarins?? To jest puder nawilżający? Jest kryjący, czy mozna go stosować samodzielnie??Pozdrówka! Ze mną nic nie stracisz, a mozesz zyskac ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-12-22 o 16:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o właściwościach ci nic nie powiem bo nie użyłam go ani razu ![]() ![]() Także jeśli jesteś nadal zainteresowana to mogę go oddać za kompakt Shiseido, a co tam ![]() ![]() To on w KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23850
Edytowane przez iizabelaa Czas edycji: 2008-12-22 o 17:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Izo, czy Spectacular ma kolor jak superfit 05 ? jaśnijszy czy ciemniejszy?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=296048 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;10175115]Izo, czy Spectacular ma kolor jak superfit 05 ? jaśnijszy czy ciemniejszy?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=296048[/quote] Ciężko to opisać ![]() Jeśli chodzi o poziom "ciemności" to są bardzo podobne. Tylko że Superfit wpada w pomarańcz w porównaniu z Helenką, Helenka jest czysto beżowa. Ale im dłużej patrze na rękę to wydają mi się coraz bardziej podobne ![]() U ciebie podoba mi się podkład Lancoma i brązer od Estee.
Edytowane przez iizabelaa Czas edycji: 2008-12-22 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czyli kompakt Clarins za kompakt Shiseido( + ode mnie co nieco ![]() Piszę Pw. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;10177040]A jakiego koloru Teint Idole używałaś, próbuję wysondować kolor Helenki
![]() Jeśli chodzi o Lancome to zimą używałam 01 a latem używałam 03 Beige Diaphane ![]() ![]() Bo np Lancome 03 to wg mnie wpada właśnie w żółć a nawet troszke ma coś z pomarańczu ala 05 Superfit, tylko że Lancome jest ciemniejszy od Superfit.
Edytowane przez iizabelaa Czas edycji: 2008-12-22 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;10177632]To ja jeszcze tylko proszę o słówko czy Helenka jest dużo ciemniejsza od Lancome ?[/quote]
Teraz do mi dalaś do myślenia, siedze z tymi kolorami na ręce i myśle ![]() Naprawde ale nie wiem jak to opisać musiałabyś to zobaczyć. Helenka jest zupełnie innego koloru niż Lancome 03, jest ciemniejsza i mocno beżowa.
![]() |
#23 |
BAN stały
|
cytat
...coś u mnie za Givenchy Pisme Again ! Eyes kolor Red Passion / ubytek jak na foto - cienie mają około 2 lata ale sprawują się doskonale, brak jednego aplikatorka/... Zapytałaś u mnie o cienie Givenchy - moze za paletkę deborah / nie wiem jaka moze być jej wartość , więc moze jak jest cenna to coś dobrałabyć ? / |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
jestem chetna na HR, znajdziesz cos moze?
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paletka nie jest super cenna, dostałam ja w prezencie ale z tego co się orientuje kosztowała ok 200-250zl, taka limitówka z Deborah sprzed 1,5 roku. Masz duzy wątek więc musze troszke pomysleć odezwe się.
![]() |
![]() |
#26 | |
BAN stały
|
Cytat:
ok, czekam opisz mi ciutkę kolorki , czy są błyszczące czy matowe , mocno napigmentowane czu raczej transparentne ? Czy mają drobinki ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są miękkie, dają się cieniować. Wszystkie kolory delikatnie wypróbowałam, ubytek jest minimalny, poza dwoma cieniami, niebieski użyłam kilka razy.
![]() |
![]() |
#28 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
czuje sie zignorowana ;[
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 Edytowane przez Chloestic Czas edycji: 2008-12-22 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.