pieczenie :( - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-12-29, 13:31   #1
InViolet
Przyczajenie

Unhappy

pieczenie :(

.

Edytowane przez InViolet
Czas edycji: 2010-11-12 o 20:06
InViolet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-29, 13:34   #2
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari
Dot.: pieczenie :(

Cytat:
Napisane przez InViolet Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny,

szukałam na forum podobnego tematu, ale niestety nie znalazlam odpowiedzi na nurtujace mnie pytanie.
zaczelo sie od tego ze złapałam jakas infekcje zwiazana z grzybica pochwy. okropne swedzenie, delikatna opuchlizna. poszlam do lekarza , mam juz leki itd. to bylo prawie 2 tyg temu. i po tym wszystkim chcialam sie normalnie pokochac z TZ ale wyszlo co wyszlo- straszne pieczenie u wejscia do pochwy. i tak do dzisiaj. nie kochalismy sie czesto bo nie bylo jak i to pieczenie do tego. i ostatnio to samo. czuje dokladnie cos takiego, jakbym miala tam przy wejsciu jakas rankę, a podczas rozszerzania sie pochwy (w momencie jak we mnie wchodzi) tak jakby ta ranka pękała na nowo i piecze strasznie,. i podczas siusiania potem tak samo przez kilka godzin. to ewidentnie jest na wierzchu tylko tam nic nie widac, bo juz sprawdzalismy.
tak myslalam ze moze jak mnie tak swedzialo w nocy przez sen cos rozdrapalam, ale kurcze po kilku dniach bez seksu powinno sie zagoic
mialyscie tak? pojde do gina za jakies dwa tyg ale co teraz? :/
a skonczylas juz kuracje lekami na grzybice?
bralas leki tez dla TŻ?

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-29, 13:46   #3
InViolet
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Marwari Pokaż wiadomość
a skonczylas juz kuracje lekami na grzybice?
bralas leki tez dla TŻ?

jeszcze nie skonczylam, jedno opakowanie globulek przed okresem, teraz mialam okres i drugie po okresie na przemian z innymi globulkami. dla TZ tez byla masc, lekarz powiedzial ze wspolzycie jak najbarzdiej wskazane i nie ma sie czego obawiac. nie wydaje mi sie zeby to mialo zwiazek z ta infekcja
InViolet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-29, 14:18   #4
mehja
Zakorzenienie

Miałam tak kiedyś. U mnie miało to jednak związek z infekcją. Leki brałam tydzień, potem jeszcze jakieś 3 tyg czułam ból po stosunku. To wszystko musi się dobrze zagoić, nawet jeśli nic nie widzisz i wydaje ci się, że już jest w porządku. Powstrzyamj się jednak od współżycia, szybciej się to wszystko zagoi.
mehja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-31, 16:48   #5
kasandra82
Wtajemniczenie

ja też parę lat temu miałam nawracające problemy z grzybicą. mimo wyleczania choroby podczas stosunku odczuwałam dokuczliwy ból. znajoma poleciła mi dobrego ginekologa który wykrył u mnie nadżerkę która powodowała ból podczas stosunku (przez co czasem wcale do niego nie dochodziło). po wypaleniu nadżerki problemy minęły powodzenia w leczeniu
kasandra82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-11, 16:24   #6
nenkaEr
Raczkowanie

Myślę ze nie udało Ci się wyjść jeszcze z grzybicy..jednak aby tak się stało musiałby się nawet Twój partner poddać leczeniu.
nenkaEr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-13, 10:30   #7
iris_ek
Rozeznanie

też wydaje mi się, ze to grzybicy ciąg dalszy...:/ niestety, trudno się tego pozbyć. Ja bym pewnie kontynuowała leczenie aż do 100% wyleczenia, bez stosunków niestety :/
iris_ek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-13, 22:16   #8
kejti1987
Raczkowanie

U mnie w ten sposób po grzybie objawiała się zaogniona nadżerka.
kejti1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-14, 08:07   #9
madaK
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez InViolet Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny,

szukałam na forum podobnego tematu, ale niestety nie znalazlam odpowiedzi na nurtujace mnie pytanie.
zaczelo sie od tego ze złapałam jakas infekcje zwiazana z grzybica pochwy. okropne swedzenie, delikatna opuchlizna. poszlam do lekarza , mam juz leki itd. to bylo prawie 2 tyg temu. i po tym wszystkim chcialam sie normalnie pokochac z TZ ale wyszlo co wyszlo- straszne pieczenie u wejscia do pochwy. i tak do dzisiaj. nie kochalismy sie czesto bo nie bylo jak i to pieczenie do tego. i ostatnio to samo. czuje dokladnie cos takiego, jakbym miala tam przy wejsciu jakas rankę, a podczas rozszerzania sie pochwy (w momencie jak we mnie wchodzi) tak jakby ta ranka pękała na nowo i piecze strasznie,. i podczas siusiania potem tak samo przez kilka godzin. to ewidentnie jest na wierzchu tylko tam nic nie widac, bo juz sprawdzalismy.
tak myslalam ze moze jak mnie tak swedzialo w nocy przez sen cos rozdrapalam, ale kurcze po kilku dniach bez seksu powinno sie zagoic
mialyscie tak? pojde do gina za jakies dwa tyg ale co teraz? :/
ja pojdziesz do ginekologa to powiedz ze chcesz posiew,jezeli jest to grzybica to jest ona zarazliwa(powinas dostac leki dla partnera),moze to byc podraznienie od leków lub do konca nie jestes wyleczona.
madaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 00:40   #10
Carrie85
Raczkowanie

GG do Carrie85

Nie wyleczona grzybica. Trzeba brac do konca leki, a potem jak juz wszytsko wroci do normy zaczac wspolzycie.
Mialam podobna sytuacje, okazalo sie ze nie wyleczylam infekcji.. piecze jak ch***ra.
Carrie85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości