|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() pieczenie :(
.
Edytowane przez InViolet Czas edycji: 2010-11-12 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: pieczenie :(
Cytat:
bralas leki tez dla TŻ?
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
jeszcze nie skonczylam, jedno opakowanie globulek przed okresem, teraz mialam okres i drugie po okresie na przemian z innymi globulkami. dla TZ tez byla masc, lekarz powiedzial ze wspolzycie jak najbarzdiej wskazane i nie ma sie czego obawiac. nie wydaje mi sie zeby to mialo zwiazek z ta infekcja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Miałam tak kiedyś. U mnie miało to jednak związek z infekcją. Leki brałam tydzień, potem jeszcze jakieś 3 tyg czułam ból po stosunku. To wszystko musi się dobrze zagoić, nawet jeśli nic nie widzisz i wydaje ci się, że już jest w porządku. Powstrzyamj się jednak od współżycia, szybciej się to wszystko zagoi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
ja też parę lat temu miałam nawracające problemy z grzybicą. mimo wyleczania choroby podczas stosunku odczuwałam dokuczliwy ból. znajoma poleciła mi dobrego ginekologa który wykrył u mnie nadżerkę która powodowała ból podczas stosunku (przez co czasem wcale do niego nie dochodziło). po wypaleniu nadżerki problemy minęły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Myślę ze nie udało Ci się wyjść jeszcze z grzybicy..jednak aby tak się stało musiałby się nawet Twój partner poddać leczeniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
też wydaje mi się, ze to grzybicy ciąg dalszy...:/ niestety, trudno się tego pozbyć. Ja bym pewnie kontynuowała leczenie aż do 100% wyleczenia, bez stosunków niestety :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
U mnie w ten sposób po grzybie objawiała się zaogniona nadżerka.
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Nie wyleczona grzybica. Trzeba brac do konca leki, a potem jak juz wszytsko wroci do normy zaczac wspolzycie.
Mialam podobna sytuacje, okazalo sie ze nie wyleczylam infekcji.. piecze jak ch***ra. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.