![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Ange ou Demon, Pryzmy, Color Fever Lancome, 2 paletki Clinique
nieaktualne
Witam Wizażanki, wymienię: 1. Ange ou Demon Givenchy, EDP 50 ml, użycie maleńkie na fotce, 200% oryginał kupowany osobiście w styczniu. Tylko na inny zapach EDIT: Zużycie zwiększa się, gdyż staram się go polubić ![]() 2. Lancome Color Fever 118, So Frivolous Rouge, otwarta po raz pierwszy w lutym 2009, maźnięta raz-dwa na dłoni, z tyłu naklejka polskiego dystrybutora Lancome. Pełnowymiarowa, 3.99gr/4.2ml oddana kolezance 3. Pryzmy Givenchy, Elegant Beige 03, kod 8P01, czyli produkcja 2008 r, stan jak na fotce, malutkie zużycie, na najjaśniejszym u góry malutkie wgłębienie (fotka) puderniczka z zewnąrz stan idealny, zero rysek, pędzelek też. Zaczelam uzywac. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wysyłka TYLKO list polecony w bąbelkowej kopercie albo paczka w kartoniku! Osoby z małą liczbą przekupek - wysyłają jako pierwsze. Szukam: -głównie zapachów, wiele oddam za Narciso, Miami Glow, ale też inne bardzo mile widziane. -produktów profesjonalnych do włosów suchych, zniszczonych lub blond, np. Loreal prof, Kerastase itd -aptecznej pielęgnacji do cery ok. 30-tki ![]() -książek Trinny i Susannah -wody termalnej -olejków do twarzy, Nuxe, Decleor itp -bazy pod makeup -kremów wybielających -suplementów diety, drenujących/odchudzaczy, np. methodraine, toniki, kapsułki -ostre peelingi do ciała, gęste masła do ciała -samoopalacze i balsamy brązujące -Etiaxil i nie tylko... 4. 2 Paletki Clinique, obie wczoraj otwarte, max.raz dotknięte (nawet nie wszystkie). Kasetki z zewnątrz wyglądają jak fabrycznie nowe, bo miały folijkę na pokrywce. Każda ma po 2 cienie, róż i bronzer. Prezent od przyjaciółki, ale niestety nie moja kolorystyka ![]() a/ lewa paletka - Sunkissed, Sable, Lucky Penny, Sunset glow Kod KC8 b/ prawa paletka - Pink Blush, Rose Wine, Sunkissed Kod K58. misiaczek187 Edytowane przez sylwia.gda Czas edycji: 2009-03-27 o 11:04 Powód: punkt 2 - pomadkę otworzylam w lutym 2009 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ange ou Demon, Pryzmy, Color Fever Lancome, 2 paletki Clinique
czy za pryzmy chciałabyś podkład Estee Luder Double Wear Light 03
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Vil
![]() ![]() ![]() Siek, nazwę koloru oczywiście kojarzę, ale to chyba taki nieco ciemniejszy beżyk? Przynajmniewj takie wrażenie sprawia na stronie EL. Ja trupioblada nie jestem, ale lubię jasne beże. Edytowane przez sylwia.gda Czas edycji: 2009-03-11 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
sylwio, to taki odpowiednik kolorystyczny Twoich pryzm, bez z zółtym odcieniem, byłabyś zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Może coś u mnie za Pryzmy Givenchy... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Theilo, po powrocie z siłowni przekopię się przez Twój wątek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
sprawdzaj kolor nie ma sprawy, kupiony w berlińskim douglasie, zuzycie może 5%
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do Loli L, to jakże jej kochać nie można, przecież ona jest PIĘKNA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za pryzmy, jedną z paletek?
![]() odpisz proszę u mnie pozdrawiam
![]() |
#13 |
BAN stały
|
1. Ange ou Demon Givenchy, EDP 50 ml, użycie maleńkie na fotce, 200% oryginał kupowany osobiście w styczniu. Tylko na inny zapach
2. Lancome Color Fever 118, So Frivolous Rouge, otwarta po raz pierwszy w styczniu, maźnięta raz-dwa na dłoni, z tyłu naklejka polskiego dystrybutora Lancome. Pełnowymiarowa, 3.99gr/4.2ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
czy coś u mnie widzisz za Ange ou demon?
![]() |
#16 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Jutro powącham Elle, aż dziw że jeszcze nie znam ![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Widzę Euphorię plus oczywiście jakiś inny zapach. Tyle że razem byłoby to więcej ml od mojego Demonika i byłabyś stratna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
a co być chciała dodatkowo? może miałabyś coś na dorzutkę? Szukam jakiegoś prasowanego pudru (najpilniej), ale może miałabyś coś innego z mojej wishlisty?
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
perfumove love
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Oj, przepraszam.
![]() Podoba mi się złote Emporio, ale musiałabym coś jeszcze dobrać...tu z kolei problem, bo podoba mi się tylko serum z loreala albo resztka flowerbombka, co z kolei mogłoby nie pasować Tobie ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Dzięki ![]() Masz fajne rzeczy ![]() Podoba mi się MD Cherie + cień artcic blue Loreal lub Słonik Brązujący + cień arctic blue Loreal Ostateczną decyzję podejmę najpozniej jutro wieczorem, boli mnie glowa od wszelkich propozycji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Rozumiem, choć pewnie na Cherie zamienilabym się z większym prawdopodobieństwem ![]() Dam znać jutro wieczorem co postanowiłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() I czy na Emporio jest kod/lub data ważności? / mój zapach został otwarty z fabrycznego opakowania w styczniu lub lutym (nie pamiętam). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.