Wymienię Wymiana ciuszków:) od baby sitter (xs-s) dla bardzo drobnej osóbki - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: ciuchlandia

Notka

Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-25, 17:31   #1
baby sitter
Przyczajenie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

Wymiana ciuszków:) od baby sitter (xs-s) dla bardzo drobnej osóbki

Witajcie drogie Wizażanki
Otóż tak się złożyło, że mam w szafie kilkanaście świetnych ciuszków, które z racji tego, że lekko przybyło mi na wadze, zaczynają na mnie źle leżeć, zwyczajnie się w nie nie mieszczę, a inne po prostu mi się znudziły. Większość jest w rozmiarze xs-s. Chętnie wymienię się na inne tym bardziej, że wiem, iż komuś mogą one sprawić frajdę, bo są w bardzo dobrym, jeśli nie idealnym stanie. Niektóre z nich były ubierane tylko raz - w przymierzalni, więc są to nieśmigane nówki Do tego większość rzeczy jest firmowa, co gwarantuje ich dobrą jakość.

Na dzień dzisiejszy nie dysponuję niestety sprawną cyfrówką. Może uda mi się na dniach wstawić tutaj zdjęcia wszystkich ciuszków. Póki co pojedyncze foty mogę wstawiać na prośbę osoby zainteresowanej (skomplikowana sprawa teraz z robieniem fotek, ale pojedyncze dam radę)

Gwoli zasad:

* Ubrania wysyłamy uprane i wyprasowane.

* Ewentualne wady opisujemy. Rzeczy, które oferujesz MUSZĄ być zgodne z opisem, w przeciwnym wypadku odsyłam rzecz na Twój koszt.

* Nigdy nie "odmieniam się"

* Niezwłocznie po decyzji o wymianie ustalamy formę przesyłki.

* W przypadku niczym nieuzasadnionego "odmyślenia się" jeszcze przed wysyłką towaru, otrzymasz oczywiście negatywną ocenę.

* Wysyłki jako pierwsza dokona osoba, która posiada na swoim koncie mniej ocen - przekupek.

* Zawsze proszę o informacje w jakim dniu przesyłka została nadana. Ja Ciebie również o tym informuję.

* Zawsze wystawiamy przekupki niezwłocznie po otrzymaniu rzeczy.

* W przypadku, gdy Ty wysyłasz pierwsza i wydłuża się okres otrzymania przeze mnie paczki, poproszę o przesłanie zeskanowanego dowodu nadania, jeśli go nie prześlesz - nasza umowa ulega rozwiązaniu i rzecz mogę wystawić ponownie.

* Odpisywanie: Na Twoje propozycje zawsze odpisuje na Twoim wątku, niezależnie od tego, czy coś mnie zainteresowało, czy nie, o to samo proszę Ciebie - na moje propozycje odpisuj u mnie

* oczywiście, jeśli chcesz dodatkowych informacji o danej rzeczy, lub zdjęć - pisz śmiało

* PROSZĘ NIE PROPONUJ WYMIANY, JEŚLI NIE AKCEPTUJESZ POWYŻSZYCH ZASAD

A więc:

1) Morski sweter w duże oczka, robiony ciekawym ściegiem - dekold w serek, fajnie się układa na figurze (rozmiar uniwersalny, moim zdaniem s)

2) Biała bluzka koszulowa TOP SECRET - klasyczny krój, z tyłu na karku logowana, przeszycia ciemną nitką, dwie kieszonki na piersiach (rozmiar xs - taK naprawdę to TOP SECRET JUNIOR na 146, ale spokojnie nosiłam ją jako xs)

3) Topik w różnokolorowe groszki, TOP SECRET, zapinany z przodu na haftki, dekold i miejsce pod biustem regulowane tasiemką, którą zawiązuje się w kokardkę (rozmiar xs i to małe)

4) Eleganckie czarne spodnie TALLY WEIL, ciekawie prążkowany materiał, przebłyski srebrnej nitki (rozmiar xxs - więc 32)

5) Sweterek HOUSE, zgniła zieleń, dekold w serek, kołnierz "szalowy", ale nie przesadny - to mały zgrabny sweterek. Na plecach lekko wytłaczany napis, ale ledwo go widać (rozmiar s)

6) Brązowy topik AUTOGRAF - bardzo elegancki, u góry czarna koronka, czarne cienkie regulowane ramiączka, pokryty materiałem w rodzaju siateczki, na niej naszyte miejscami brązowe, błyskające cekiny - śliczny! (rozmiar 34)

7) Czarny chyba moherowy golfik z krótkim rękawkiem na bardzo drobną osóbkę - nie noszony (rozmiar moim zdaniem xs)

8) Czarna bluzka WAREHOUSE o ciekawym kroju - "kimono" z rękawkami 3/4 rozciętymi po bokach, tak, że trzyma się tylko na dwóch wąskich ramiączkach i na mankietach (mama nadzieję, że dobrze wyjaśniłam) z lejącej sie tkaniny (rozmiar 36, moim zdaniem 34-36) nówka

9) Czarna bluzka RIVER ISLAND również lejąca, prosta, rozszerzane rękawy, dekold w łodkę z jednej strony u góry ozdobna klamerka (rozmar 36)

10) Golf CROPP ciemnoszary, sciągacze przy rękawach i golf w paski czarno-ciemnoszaro-różowe, na piersiach duży znak firmowy w postaci różowego ptaka (coś jakby łabędź) (rozmiar xs)

11) Fioletowe bolerko z krótkim rękawem z moheru pod szyją dwa ułożone obok siebie guziki, które spajają "połówki" sweterka, z bliska widać , ze wplecione są niteczki różowa i niebieska, bardzo ciekawie to wygląda, nie noszone! (rozmiar uniwersalny)

12) Czarna tunika na imprezki wiązana na szyi, wiązanie umocowane do "srebrnego" kółka, przy wiązaniu przypięta ozdobna broszka - czarna róża z piórkami, na piersiach lekkie marszczenia, niezauważalnie zaciągnięta nitka na długości ok 1,5 cm - świetnie pasuje do np. spodni (rozmiar uniwersalny, ale raczej na xs-m)

13) Bluzeczka TOP SHOP czarna w nieregularnie rozmieszczone cienkie złote paseczki, ułożone coraz ciaśniej ku dolnemi ściągaczowi, na szyi zapinana ozdobnym srebrnym kółkiem w rodzaju obróżki, odkrywa połowę plecków (rozmiar xs-s)

14) Bladoróżowy topik PRETTY GIRL na ramiączkach na piersiach pokryty koronką, pod piersiami wiązany ozdobną tasiemką z boku, świetnie sprawdza się do czarnych spodni (rozmiar xs-s)

15) Tunika bez rękawów, zapinana od dołu do góry na zamek błyskawiczny, na piersiach zameczki od kieszonek, troszkę w stylu militarnym na pupie dwie kieszonki, możliwość przewleczenia paska (rozmiar s)

16) Czerwony sweter z dodatkiem owczej wełny i kaszmiru, bardzo lekki, z szalowym kołnierzem, przewiązywany paskiem, dość długi - do pośladków (rozmiar s-m)

17) Sportowa bluzka FISHBONE biała z pomarańczowymi rękawkami 3/4 (rozmiar s)

Zapraszam

Edytowane przez baby sitter
Czas edycji: 2009-01-26 o 06:02
baby sitter jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-25, 18:14   #2
Anitka11
Zakorzenienie

Przekupka: 227 pkt / 100% pozyt.
GG do Anitka11
Dot.: Wymiana ciuszków:) od baby sitter (xs-s) dla bardzo drobnej osóbki

Coś u mnie za Fioletowe bolerko z krótkim rękawem z moheru pod szyją dwa ułożone obok siebie guziki, które spajają "połówki" sweterka, z bliska widać , ze wplecione są niteczki różowa i niebieska, bardzo ciekawie to wygląda, nie noszone! (rozmiar uniwersalny)?
Stary 2009-01-25, 19:15   #3
baby sitter
Przyczajenie

Wklejam zatem fotki bolerka
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  25-01-09_2002.jpg
Wyświetleń: 13
Rozmiar:  35,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  25-01-09_2003.jpg
Wyświetleń: 8
Rozmiar:  32,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  25-01-09_2004.jpg
Wyświetleń: 7
Rozmiar:  29,5 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
Stary 2009-01-25, 20:10   #4
baby sitter
Przyczajenie

przykro mi, niestety nic nie znalazłam
Stary 2009-01-25, 20:33   #5
asius123
Zadomowienie

Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez baby sitter Pokaż wiadomość
4) Eleganckie czarne spodnie TALLY WEIL, ciekawie prążkowany materiał, przebłyski srebrnej nitki (rozmiar xxs - więc 32)
coś u mnie? ^^
i daj znać jak będzie foto.

i love london!

ps. mów mi - asia aka kalwas.

23.07-03.08, lloret, hotel ancla!

asius123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-26, 11:40   #6
ewelka637
Raczkowanie

Przekupka: 1 pkt / 75% pozyt.

tak bez fotek to trudno powiedzieć

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post10474289

DOKŁADKA str. 2
str. 1 post #6 #7 #14 #16

Nowa Dokładka
post. #2 #4 #7 #11 #12 #14

Moja Wish!
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post10621789

ewelka637 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-26, 17:06   #7
baby sitter
Przyczajenie

Oto fotki niektórych rzeczy:

poz. 4, 6 i 9
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  26-01-09_1724.jpg
Wyświetleń: 12
Rozmiar:  28,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  26-01-09_1726.jpg
Wyświetleń: 8
Rozmiar:  35,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  26-01-09_1727.jpg
Wyświetleń: 6
Rozmiar:  25,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  26-01-09_1728.jpg
Wyświetleń: 4
Rozmiar:  18,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  26-01-09_1722.jpg
Wyświetleń: 5
Rozmiar:  36,1 KB  

Nazwa:  26-01-09_1723.jpg
Wyświetleń: 6
Rozmiar:  27,5 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
Stary 2009-01-29, 15:16   #8
baby sitter
Przyczajenie

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości