|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jakie najlepsze strony z randkami?
Witam Was
![]() ![]() Macie może juz przez Was jakieś wypróbowane? Jeśli tak to bardzo proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie najlepsze strony z randkami?
Ostatnio dostałam na swojego maila reklame strony www.ilove.pl to strona z tzw. ogloszeniami buhehehehe pomyslalam sobie : A co mi tam przynajmniej bedzie smiesznie
No i ..... poznalam tam swietnego chlopaka Niestety jest z woj. pomorskiego a ja z dolnego slaska ale to nam nie przeszkadza. Do wakacji jeszcze daleko a my juz je mamay zaplanowane. Wyjezdzamy razem. Jade do niego a potem jedziemy razem nad morze. Mowi na mnie : moja psylepa. Moje foto dal sobie na pulpit a jak jego mama zapytala kto to jest ta dziewczyna na monitorze to powiedzial jej ze jej przyszla synowa ![]() ![]() ![]() Mam z nim wiele wspolnego i oboje bysmy chcieli abysmy byli razem. Myslę ze duzo osob ktore poznaly sie przez neta sa ze soba szczesliwe. A jemu juz najblizsze wakacje snily, nasz slub na 120 osob i .....nasz syn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak wiec moge polecic ta stronke, spotkalam sie tez z kilkoma innymi osobami ktore sa na tej stronce ale z mojego miasta ale to juz nie to co z Moja Psylepa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja często poznawałam facetów z portalu ze zdjęciami;- )
Później gadu gadu i tak jakoś spotkanie;- ) W jednym nawet mocno byłam zakochana. Ale nie wytrzymało. Tzn on nie. Z innymi do dzisiaj żyję w wielkiej przyjaźni;- ) Fajne chłopaki;- ) Ale moją miłość tutaj miejscową (nawet nie wiedzialam ze ktos taki u mnie w miescie jest) poznalam przez naszego.... : wspolnego przyjaciela! i zadne o sobie nic nie wiedzialo! okazalo sie ze on spotykal sie z moja friends z klasy, pozniej okazalo sie ze bawilismy sie na 2 tych samych 18nastkach i bylismy na wakacjach domek obok! i wiem ze to jest ten;- ) ten jedyny... ;- ) a chlopakow czesto poznawalam tez na imprezach ale to przeszlosc ;- )
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jest wiele takich stron
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A ja polecam
![]() Dzieki temu serwisowi poznałam mojego TŻ... i nie tylko ja, tak się złozyło że moje dwie najbliższe przyjaciółki też znalazły miłość swojego życia przez randki.o2.pl ![]() Nie traktuj jednak zbyt poważnie internetowych randek, badź ostrozna..jest wielu oszustów, manipulatorów i osób które chcą wykorzystać ufne i samotne kobiety. Ja miałam takie podejście, że to zabawa... bardzo selektywnie i sceptycznie podchodziłam do listów które dostawałam... I na pewno nie od razu dawałam na siebie namiary, chroń swoja prywatność... i baw sie dobrze- ale z rozsądkiem ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
www.sympatia.onet.pl tylko zr tam za wiekszosc uslug sie placi ale tez fajnie
![]()
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2017-06-03 o 20:53 Powód: Link w cytacie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja korzystałam - z powodzeniem - z Sympatii.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Obecnie chyba najlepszy na randki jest tinderek, ale mamy bardzo dużo serwisów tego typu i polecam przejrzeć jakieś zestawienie. Każdy znajdzie coś dla siebie w xxx
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2019-03-11 o 21:26 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.