Jakie najlepsze strony z randkami? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-10-12, 20:50   #1
Amelk@
Raczkowanie

Wink

Jakie najlepsze strony z randkami?

Witam Was Tak sobie czytam i widzę,ze znacie bardzo dużo takich ciekawych stron,gdzie idzie poznać facetów
Macie może juz przez Was jakieś wypróbowane?
Jeśli tak to bardzo proszę
Amelk@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-12, 21:16   #2
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@
Dot.: Jakie najlepsze strony z randkami?

Ostatnio dostałam na swojego maila reklame strony www.ilove.pl to strona z tzw. ogloszeniami buhehehehe pomyslalam sobie : A co mi tam przynajmniej bedzie smiesznie

No i ..... poznalam tam swietnego chlopaka Niestety jest z woj. pomorskiego a ja z dolnego slaska ale to nam nie przeszkadza. Do wakacji jeszcze daleko a my juz je mamay zaplanowane. Wyjezdzamy razem. Jade do niego a potem jedziemy razem nad morze. Mowi na mnie : moja psylepa. Moje foto dal sobie na pulpit a jak jego mama zapytala kto to jest ta dziewczyna na monitorze to powiedzial jej ze jej przyszla synowa Ostatnio byl u swojej babci w szpitalu i przekazal jej zyczenia powrotu do zdrowia i pozdrowienia ode mnie. Powiedzial ze to od jego psylepy a babcia mu na to: to przyprowadz ja
Mam z nim wiele wspolnego i oboje bysmy chcieli abysmy byli razem. Myslę ze duzo osob ktore poznaly sie przez neta sa ze soba szczesliwe. A jemu juz najblizsze wakacje snily, nasz slub na 120 osob i .....nasz syn Ale co najlepsze tej samej nocy on snil sie takze mi Chyba cos w tym musi byc.

Tak wiec moge polecic ta stronke, spotkalam sie tez z kilkoma innymi osobami ktore sa na tej stronce ale z mojego miasta ale to juz nie to co z Moja Psylepa
beat@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-12, 22:00   #3
Juda
Zakorzenienie

GG do Juda

Ja często poznawałam facetów z portalu ze zdjęciami;- )

Później gadu gadu i tak jakoś spotkanie;- )
W jednym nawet mocno byłam zakochana.
Ale nie wytrzymało. Tzn on nie.
Z innymi do dzisiaj żyję w wielkiej przyjaźni;- )
Fajne chłopaki;- )

Ale moją miłość tutaj miejscową (nawet nie wiedzialam ze ktos taki u mnie w miescie jest) poznalam przez naszego.... :
wspolnego przyjaciela!
i zadne o sobie nic nie wiedzialo!
okazalo sie ze on spotykal sie z moja friends z klasy, pozniej okazalo sie ze bawilismy sie na 2 tych samych 18nastkach i bylismy na wakacjach domek obok!
i wiem ze to jest ten;- )
ten jedyny... ;- )
a chlopakow czesto poznawalam tez na imprezach ale to przeszlosc ;- )
a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana.
A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje...

Juda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-18, 11:16   #4
Asik_
Zakorzenienie

Jest wiele takich stron Np Sympetia na onecie Czy Randki na interii
Asik_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-18, 11:27   #5
Martynka21
Raczkowanie

GG do Martynka21

A ja polecam --> http://randki.o2.pl/

Dzieki temu serwisowi poznałam mojego TŻ... i nie tylko ja, tak się złozyło że moje dwie najbliższe przyjaciółki też znalazły miłość swojego życia przez randki.o2.pl

Nie traktuj jednak zbyt poważnie internetowych randek, badź ostrozna..jest wielu oszustów, manipulatorów i osób które chcą wykorzystać ufne i samotne kobiety. Ja miałam takie podejście, że to zabawa... bardzo selektywnie i sceptycznie podchodziłam do listów które dostawałam... I na pewno nie od razu dawałam na siebie namiary, chroń swoja prywatność... i baw sie dobrze- ale z rozsądkiem

Pozdrawiam
Stary 2005-10-18, 12:11   #6
Basia21
Rozeznanie

www.sympatia.onet.pl tylko zr tam za wiekszosc uslug sie placi ale tez fajnie
Stary 2012-10-07, 20:39   #7
martynusia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
Ostatnio dostałam na swojego maila reklame strony xxx to strona z tzw. ogloszeniami buhehehehe pomyslalam sobie : A co mi tam przynajmniej bedzie smiesznie

No i ..... poznalam tam swietnego chlopaka Niestety jest z woj. pomorskiego a ja z dolnego slaska ale to nam nie przeszkadza. Do wakacji jeszcze daleko a my juz je mamay zaplanowane. Wyjezdzamy razem. Jade do niego a potem jedziemy razem nad morze. Mowi na mnie : moja psylepa. Moje foto dal sobie na pulpit a jak jego mama zapytala kto to jest ta dziewczyna na monitorze to powiedzial jej ze jej przyszla synowa Ostatnio byl u swojej babci w szpitalu i przekazal jej zyczenia powrotu do zdrowia i pozdrowienia ode mnie. Powiedzial ze to od jego psylepy a babcia mu na to: to przyprowadz ja
Mam z nim wiele wspolnego i oboje bysmy chcieli abysmy byli razem. Myslę ze duzo osob ktore poznaly sie przez neta sa ze soba szczesliwe. A jemu juz najblizsze wakacje snily, nasz slub na 120 osob i .....nasz syn Ale co najlepsze tej samej nocy on snil sie takze mi Chyba cos w tym musi byc.

Tak wiec moge polecic ta stronke, spotkalam sie tez z kilkoma innymi osobami ktore sa na tej stronce ale z mojego miasta ale to juz nie to co z Moja Psylepa
Jeśli Autorko posta tu zajrzysz to napisz jak się potoczyła historia, jestem ciekawa
Cytat:
Napisane przez jagoda9102 Pokaż wiadomość
Hej!
Jak dla mnie ciekawym portalem wydaje się serwis xxx , przynajmniej ja z niego korzystam więc polecam
A to przypadkiem nie reklama

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2017-06-03 o 20:53 Powód: Link w cytacie.
martynusia222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-10, 20:20   #8
LaBamBam
Raczkowanie

Ja korzystałam - z powodzeniem - z Sympatii.
Stary 2019-03-11, 21:21   #9
FilmomaniakPL
Przyczajenie

Obecnie chyba najlepszy na randki jest tinderek, ale mamy bardzo dużo serwisów tego typu i polecam przejrzeć jakieś zestawienie. Każdy znajdzie coś dla siebie w xxx

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2019-03-11 o 21:26 Powód: Link.
FilmomaniakPL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości