|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() ZAMYKAM->Pharmaceris- Fluid Intensywnie Kryjący i cała Seria T (do cery trądzikowej)![]() ![]() Pozdrawiam Witajcie Drogie Wizażanki, chciałabym zachęcić do wymiany, proponuję następujące kosmetyki (nietrafiony prezent niestety, dla mojej b. problematycznej cery poniższe kosmetyki są za delikatne): 1) DELIKATNY FLUID INTENSYWNIE KRYJĄCY SPF 20 sand (piaskowy) - Pharmaceris F; użyty dosłownie 2 razy, 2) SEBOSTATIC Krem Normalizujący do twarzy na dzień - Pharmaceris T; użyty raz, 3) SEBOSTATIC prolongatum Żel Intensywnie Złuszczający do twarzy na noc - Pharmaceris T; użyty 2 razy punktowo, 4) PURI-SEBOTONIQUE Tonik Normalizujący do twarzy - Pharmaceris T; zużycie około 1/3, 5) OCTOPIROX SPF 15 Kojący Krem do twarzy - Pharmaceris T; użyty 3 razy na całą buzię, 6) PURI-SEBOSTATIC Pianka Głęboko Oczyszczająca do twarzy; jedna butla nowa, druga zużyta w ok. 1/3 Wartość rynkowa powyższych produktów to 170zł. Wymienię się chętnie na: 1) Everyday Minerals: podkłady w formule Intensive: Light Medium, Medium Beige Neutral lub Perfect; róż do policzków Soft Touch; cienie do powiek poczwórne w kasetkach: Lavender Collection, Spring Collection, Jane Austen Collection lub Sand Castle Collection. Ew. pojedyncze cienie w jasnych tonacjach: szary, róż, wrzos, zieleń, błękit. Coś w sam raz dla blondynki o szarych oczach ![]() 2) Grafitowa/ szara miękka kredka do powiek- Inglota np, cienie do powiek: kolory jak wyżej ![]() 3) Tusz do rzęs Masterpiece czarny lub brąz. 4) Dobry szampon/ odżywka do włosów farbowanych/ z pasemkami. 5) Coś z oferty Body Shopu (np balsam do ciała). Pozdrawiam i oczywiście gwarantuję bezpieczną wysyłke produktów w kopertach bombelkowych. Pozdrawiam Martyna Edytowane przez Martynka21 Czas edycji: 2009-10-28 o 09:58 Powód: zamykam wątek, wymiana nieaktualna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pharmaceris- Fluid Intensywnie Kryjący i cała Seria T (do cery trądzikowej)
Interesuje mnie to:
6) PURI-SEBOSTATIC Pianka Głęboko Oczyszczająca do twarzy; jedna butla nowa + ew. to: 1) DELIKATNY FLUID INTENSYWNIE KRYJĄCY SPF 20 sand (piaskowy)
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pharmaceris- Fluid Intensywnie Kryjący i cała Seria T (do cery trądzikowej)
Drogie Panie, dziękuję za propozycje ale niestety u nikogo nie znalazłam nic czego brakowałoby mi w kosmetyczce
![]() Chętnie skuszę się na poza kosmetyczne dobrodziejstwa, w grę wchodzą np. fioletowa torba do pracy, ciekawe kryjące rajstopki na zimę (3-ka), coś z biżuterii np. Swarovski. Generalnie jednak wolałabym coś z EDM. Pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
podbijam ponownie
![]() jestem zainteresowana również perfumami, lekkimi/ świeżymi/ unisex np. CK One, coś H.Bossa, DKNY pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
witaj
![]() 6) PURI-SEBOSTATIC Pianka Głęboko Oczyszczająca do twarzy; jedna butla nowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dziubaczku, byłabym bardzo zainteresowana różami edm:
a) soft touch b) snuggle c) best friends ... ale proponujesz odsypki, a ja szukam pełnowymiarowych opakowań. ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Lady of Harley-Davidson
|
hej
![]() ja moge odlac dkny red delicious ![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Agniesiu- gdyby to był zielony Delicious to wizełabym chętnie, ale za czerwonym nie przepadam
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Niestety nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
1) DELIKATNY FLUID INTENSYWNIE KRYJĄCY SPF 20 sand (piaskowy) - Pharmaceris F; użyty dosłownie 2 razy,
cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Hej Magnum
![]() ***Wibo Glamoruous Lashes - tusz do rzęs pogrubiająco-wydłużający z gumowa szczoteczka, uzyty raz, data ważn. 07.2010r., tylko że tusz w sklepie jest wart 8zł a podkład min. 30.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Niestety nie
![]() dziękuję i pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.