![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Miniaturki zapachów poszukiwane!
Wątek NIEAKTUALNY !!!
Kochane Wizażanki! Kolekcjonuję miniaturki zapachów ![]() Mała uwaga techniczna: rzeczy juz nieaktualne, wymienione - będą w takim kolorze,dokładki w takim kolorze. Preferuję wysyłkę priorytetem, obowiązkowo poleconym. Poszukuję różnych miniatur - tych, których nie mam jeszcze w swojej kolekcji, można mnie łatwo skusić ![]() W zamian oferuję odlewki (ilość, fiolki, atomizerki - do uzgodnienia, zaleznie od "oferty") z moich flakonów: Kenzo Amour edt (max. 10 ml) Cashmere Mist Donna Karan (max. 10 ml) Eau de Dali (ok. 20 ml) J'adore Ch.Dior (max. 5ml) - wymienione - ivanna Lolita Lempicka Fleur Defendue (max. 5 ml) My Insolence (ok. 10 ml) L'Or de Torrente (ok. 15 ml) Euphoria CK (ok. 20 ml) L'Elephant Kenzo (max. 5 ml) Hypnose Lancome (max. 5 ml) Organza Indecence (max. 5 ml) wymienione - Nola_ Lolita Lempicka EDP (max.5 ml) wymienione - Twitter zapach męski Chanel Egoiste (ok.5-10 ml) oraz poniższe miniaturki (pełne, nieużywane) Yves Rocher: Yria Ode a 'amour 2 szt. (1 szt. wymieniona - ennkaa) Ode a la joie 2 szt. Ode au reve 2 szt. (1 szt wymieniona - ennkaa) Ode a la vie 2 szt. Ming Shu a także mogę zrobić próbeczki (1-1,5 ml): Amor Amor Cacharel Ange ou Demon Tendre Givenchy Ange ou Demon Givenchy Angel Innocent T.Mugler Caline Gres Covet S.J.Parker Dalissime S.Dali Euphoria CK Eau de Star T.Mugler Flowerbomb edp V&R Fleur Defendue L.Lempicka Gucci by Gucci edp Ghost Deep Night Initial Boucheron J’adore Ch.Dior L'eau par Kenzo (damskie, męskie) L'Elephant Kenzo L de Lolita L.Lempicka Le Roy Soleil S.Dali wymienione - Nola_ Love in Paris Nina Ricci Magnifique Lancome Midnight Poison Ch.Dior wymienione - Nola_ My Insolence Guerlain Pi Givenchy wymienione - Nola_ Pure Poison Ch.Dior Poison Ch.Dior Tendre Poison Ch.Dior Tumulte (damskie, męskie) Ch.Lacroix Wish Chopard próbki Avon: Always Crystal Aura Rouge Today Tomorrow U by Ungaro dla niej (mam 2 robione próbki po 2,5 ml każda) fabryczne (użyte po 1 ‘psiku’): Delicious DKNY Cool Water Game (damskie) CKin2U (damskie). DOKŁADKA, 27.12.2008.: próbki zapachów, fabryczne, nowe: Lacoste Inspiration - wymienione camelia111 Lancome Magnifique - 2szt. Masaki Masaki - wymienione camelia111 J'adore L'absolu Ch.Dior miniaturki NIVEA: krem na noc DNAge cell renewal (poj. 10ml)- mam do oddania 5 szt. krem na dzień Q10 PLUS (poj. 10ml)- mam do oddania 5 szt. mleczko pielegnujące do ciała dla skóry bardzo suchej (poj. 30ml) - mam do oddania 10 szt. Edytowane przez amanda-1a Czas edycji: 2009-01-28 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Miniaturki zapachów poszukiwane!
Cytat:
![]() Co wybrałabyś ode mnie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ok, to może zrobimy tak: wezmę tę OI-kę, i wybrałabym sobie kilka próbek, ok?
Lista: Pi Givenchy (większa próbka, chyba, że możesz zrobić odlewkę?) Le Roy Soleil S.Dali (większa próbka) Te mogą być małe: Midnight Poison Ch.Dior Amour d’Amandier Nina Ricci Poison Ch.Dior Tendre Poison Ch.Dior Addict Ch.Dior Pasowałoby tak? ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pi i Le Roy po 1,5 ml, pozostałe po 1 ml plus oczywiście OI i dobiłysmy targu ![]() Co Ty na to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Amando, muszę zmykać na pociąg, w najblizszym czasie postaram się zajrzeć na wizaż, ale nie wiem jak to będzie. miniaturki mam dla Ciebie w rezerwacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Lolitkę mam i "jabłuszkową" czyli edp i tę najnowszą 'Fleur Defendue' (tej F.D. mam akurat więcej, mogę oddac podobną ilość jak L'Or) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Hej mam duzo miniaturek zapachow juz podaje jakie:
Yves rocher elea czy cos takiego:p Puma woman adidas pure lightness Yves rocher neblina Naomi campbell sunset Nina Ricci Love in paris Avon today tomorrow always Yves rocher Safari ![]() To by bylo na razie tyle cos sie interesuje?? ![]() Aha mam jeszcze w saszetce zapach Givenchy ange ou demon |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli tak, byłabym zainteresowana ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Przelałam Davidoffa do próbki 4 ml (cały dzień będę nim pachnieć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W takim razie poprosiłabym L'ora (pojemność tak jak napisałaś %ml +3-4 ml fioleczka) i Lolitę jabłuszkową, ale tą podstawową (tej będzie 5 ml, prawda?) Chyba, że do tego mogłabyś dołączyć kropelkę Initial Boucheron - tak do testów? Jeśli da radę to super a jeśli nie, to też dobrze ![]() Pozdrawiam, ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Piszę PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
witaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Ja nie pomyśłałam nawet by od razu powiedzieć ci o tym że mam ją w atomizerze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.