|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Kenzo TIGRE 100 ml deo
Tygrys nieaktualny
Tworzę nowy wątek ze Smokiem. Kenzo TIGRE 100 ml dezodorant w szklanej flaszce z korkiem i kartonikiem - stan idealny - bez kilku mililitrów (2-3? nie pamiętam jak jest napełniany fabrycznie) zamienię na coś. To deo tylko z nazwy - spokojnie można używać jako edt, ja tak robiłam w upały, kiedy edp zabijała otoczenie. Najchętniej wymienię na: - fajny męski zapach (np. Gucci PH lub Envy, Terre Hermesa, Pi Givenchy) - mniej chętnie na damski, no chyba, że Organzę Indecence - dobry puder (tylko marek selektywnych) do średniej karnacji - naprawdę dobry pędzel do pudru mineralnego - nieotwierane albo z cyrografem że otwarte "dopiero co" ![]() - super odżywkę do pazurów, albo co mi tam wpadnie w oko. Uwaga: Nie potrzebuję cieni, pielęgnacji ciała i włosów, ani niczego do maziania ust i w związku z tym proszę mi nie proponować. Za ubrania tym bardziej dziękuję. Ponieważ jeszcze nigdy nie byłam z wymiany w pełni zadowolona ![]() Jak wpadnie mi w oko coś powalającego, mogę dołożyć Smoka (Le Baiser du Dragon Cartiera) edp więcej niż połowa flakonu z 50 ml; kartonik jest. Inne ciekawostki też leżą i pachną nieużywane, więc... Zapraszam ![]() Edytowane przez AniaM69 Czas edycji: 2009-01-21 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kenzo TIGRE 100 ml deo
Może u mnie coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
....albo u mnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304230 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
U Ciebie widzę:
GloMinerals pudry mineralne prasowane; odcienie: honey fair, natural fair i GloMinerals pędzel do różnych pudrów, nowy (nie jestem pewna czy chcę oddać, tylko za coś fajnego) Czy mogłabyś zrobić fotkę ręki umazianej tymi pudrami? Czy pędzel nadaje się do minerałów? Na stronie Glo polecają inne, jak sądzisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
spin doctor
|
Mam Organzę Indecence ok 30/100ml edp tester z korkiem, może się skusisz
![]() W swoim wątku mam jeszcze Addict eau Fraiche 98/100ml i Słonia Kenzo 50/100ml Aha i leci też do mnie z wymiany 20/30ml OI. Oddam naprawdę wiele za Tygryska. Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2009-01-20 o 06:28 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- Lolitka i Addict nie dla mnie, - Słoni mam stado całe, - Organzę w każdej ilości. Kiedyś w zaćmieniu jakimś pozbyłam się zapasów i teraz ścibolę, bo mam mało ![]() - Vitalumiere 50 nadaje się do średniej gęby? Mnie się ona z bladzioszkami kojarzy, ile go jest i czy to wersja z pompką? - czy rozważasz samego Tygrysa czy w parze z drugim zwierzem? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koniecznie ![]() ![]() I teraz trochę Ci pokuszę ![]() paleta Dior Glam 001 z małym ubytkiem, bez pudełka http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12411 Paleta jest bez łańcuszka i pędzelka. Gdzieś je posiałam po odpięciu, bo strasznie przeszkadzały przy malunkach. Ale nie ma co żałować, bo pędzelek byl okropnie drapiący. Górny prostokąt był maźnięty dosłownie parę razy (widać jeszcze wytłoczonż gwiazdę), dolny był użyty kilkakrotnie, ubytek mniej niż 10%. Wymianam ją, bo mam jeszcze wersje 002. terracotta dla blondynek Guerlaina z ubytkiem ok 30%, bez pudełka Kosmetyki były kupowane przeze mnie w Galerii Centrum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
ja mam w wątku męskie cerrut si..może Cię zainteresuje?
![]() |
#18 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ennkaa, dzięki piękne, mieliśmy Si i zostały wypsikane bez entujazmu, dziękuję za propozycję ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez AniaM69 Czas edycji: 2009-01-20 o 21:25 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2009-01-21 o 06:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
spin doctor
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniu, szkoda ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edit: kurcze, ja jestem ciemnowłosa i średniolica, więc nic mi po Twouch smacznych kąskach. Pogrzeb w zapasach Kochana, może wynajdziesz jakiś filterek, pędzel do minerałków zbędny albo cuś ![]() Edytowane przez AniaM69 Czas edycji: 2009-01-21 o 09:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Dziękuję Wszystkim za zainteresowanie, wątek ze Smokiem:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...4#post10582914 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.