|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
skóra, ramoneska na wymianę
bardzo chętnie wymienię się z kimś ramoneską, jest to typowa ramoneska taka jaką noszą goście na harleyach tyle że damska. charakterystyczne dla niej jest to że jest dość krótka, poza tym niczym się nie różni od męskiej(którą załączam bo niestety nie mogę teraz dodać zdjęcia mojej) jest to rozmiar 36-38 ale bardziej 38, mnie jest ciut za duża w ramionach bo z reguły noszę rozmiar 36. kupiłam ją na allegro jak się okazało sprzedawca mówił że to 36 ale jednak była 38. jest używana ale nie jest znoszona i zniszczona, nie ma żadnej dziurki i nic się nie pruje, ma podszewkę i pasek, wszystkie zamki są sprawne. Wymienię ją na SKÓRĘ NATURALNĄ, nie eko-skórę ani jakiś skaj czy coś takiego, ramona jest z naturalnej skóry więc ja też proszę(jeśli ktoś zechce)o propozycje tylko ze skóry natu. chętnie przyjmę kurtkę przede wszystkim w moim rozmiarze czyli 36, może to też być ramona ale taka dopasowana lub coś w stylu kurtek ze stravi czy zary czy bershki czy river island, raczej czarną, dodam jeszcze że ja swojej praktycznie nie nosiłam wcale, miałam ją raz na sobie i niestety ale nie czuję się w niej dobrze, bo widać że jest mi nieco za duża, wszystkich chętnych zapraszam tu lub na gg 6117532
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: skóra, ramoneska na wymianę
skonkretyzuję o co mi dokładnie chodzi...a więc poszukuję czegoś takiego jak ta aktorka ma na sobie, chodzi oczywiście tylko o skórzaną kurtkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: skóra, ramoneska na wymianę
ech, przepraszam niedoczytalam. Tez szukam kurteczki skorzanej (obojetnie jakiej) rozmiar 34,36
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.