|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Le Baiser du Dragon edp (Smoka) Cartiera
NIEAKTUALNE
Wymienię Smoka (Le Baiser du Dragon Cartiera) edp więcej niż połowa flakonu z 50 ml z kartonikiem na coś interesującego. Na mojej liście potrzeb są: - fajny męski zapach (np. Gucci PH lub Envy, Terre Hermesa, Pi Givenchy) - naprawdę dobry pędzel do pudru mineralnego (flat top lub kabuki) - nieotwierane albo z cyrografem że otwarte "dopiero co" filtry apteczne - super odżywkę do pazurów, albo co mi tam wpadnie w oko. Mam sporo rożności zapachowych i kolorowaych, więc jakby mnie coś wgniotło w ziemię, mogę dołożyć. Zapraszam Edytowane przez AniaM69 Czas edycji: 2009-01-21 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Le Baiser du Dragon edp (Smoka) Cartiera
Moze cos u mnie wpadnie Ci w oko?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Aniu ten rozświetlacz fajnie wyglada położony na róż, nawet dość ciemny (sama takich używam)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja też chcę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kasiu, a cóż to za pianka, przeczesałam Internet i nie znalazłam słowa? A ten drugi, angielski, mogłabyś z nazwiska przedstawić? ![]() Edytowane przez AniaM69 Czas edycji: 2009-01-21 o 16:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Podobał Ci się u mnie Gucci PH (chociaż nie wiem, czy aż tak, żeby w ziemię wgniótł ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Antek to ten KLIK ma 125 ml a anglijski to SOLAIT Sunshine Defence z sieci drogerii Superdrug Stores ma 200 ml i jest fotostabilny, nawet na ktorejsc LU dziewczyny o nm poisaly, ze jest OK. Taki jak w zalaczniku tylko z SPF 50+. Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-02-24 o 17:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co, czy on jest piankowy to na 100% nie wiem ![]() ![]() Wazny jest do 02.2011 roku |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Mnie kilka dni temu wyszedł też jakiś dzieciaczkowy antek w sprayu, ale w kanciastej butli; zdążyłam już wyrzucić flachę; podejrzewam, że to ten sam w nowym ubranku; to typowy spray. To chyba nawet ten słynny, kultowy na LU "cieniasek Lenny". Potwierdzam, że jest miły w użytkowaniu, nieuszczypliwy i daje prawie matową gębę, więc? Mieniamy?
Edytowane przez AniaM69 Czas edycji: 2009-01-21 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.