![]() |
#1 |
BAN stały
|
Moja szafa XS-M nowe i używaneNieaktualny Witajcie ![]() A więc moje ciuszki: 1. Bluzka fishbone'a I'm the One. Stan bardzo dobry ale widać , że była noszona. Rozmiar S 2. Żółty long, z tyłu bez plecow. Bardzo długi, z tyłu na dole lekko pomechacony ale tylko w jednym miejscu. Rozmiar S . Nie oddam łatwo 3. Tunika z housea noszona może ze 2-3 razy. W każym bądź razie wygląda jak nowa. Stan idealny. Rozmiar S. Też nie oddam łatwo Edytowane przez moniek09 Czas edycji: 2009-03-09 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Moja szafa XS-M nowe i używane
1. Czerwona bluzka z cekinkami złotymi, nadaje sie na imprezy ale nie tylko. Stan bardzo dobry, widać że noszona. Rozmiar S
2. Bluzka z fishbone'a. Stan bardzo dobry. Jest krotka ale jak zalozy sie pod nia dluga gladka bluzke to fajnie to wyglada. Rozmiar S. Na zdj jakies dziwne plamki wyszly, ale w realu jest bez wad. 3.Spodenki jeansowe do połowy uda. Noszone tylko kilka razy. Wygladaja jak nowe, stan idealny rozmiar 36 wedlug mnie bo na metce to jakies 40 ale to inna rozmiarowka. Edytowane przez moniek09 Czas edycji: 2009-01-20 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
1. Szara tunika. Stan dobry, widac ze noszona. Rozmiar L ale pasuje na S.
2. Rybaczki jeansowe , noszone kilka razy. Stan idealny. Rozmiar 27 ale pasuja tak na 25-26 . Jedyna wada to ciężko chodzący zamek. 3. Bluzka firmy princess. Stan bardzo dobry. Zalozona ze 3 razy. Rozmiarowka dziecieca , ale pasuje na S 4. Bluzka zielona, nowa, Idealnie przylega do ciała. Rozmiar S Edytowane przez moniek09 Czas edycji: 2009-01-20 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
1. Sukienka. Nowa. rozmiar uniwersalny. Oddam tylko za inna
2. Bluzeczka. firmy divided. Rozmiar S. Stan bardzo dobry 3.Bluzka firmy H&M , noszona 2 razy. Stan idealny . Rozmiar M, na S tez nawet dobrze wyglada Edytowane przez moniek09 Czas edycji: 2009-01-20 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Nowa bluzka imprezowa , miala metki ale oderwalam bo myslalalm ze bede w niej chodzila. Super wyglada przy duzym biuscie, ale przy malym tez jest ok.
jeansowa mini. rozmiar 26-27. Stan bdb krotka bluza, przeszywana na mniejsza. Pasuje na S. Stan db. Ładnie wyglada z załozona dluga tunika pod spodem. Edytowane przez moniek09 Czas edycji: 2009-01-20 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
1. Malutka torebeczka, stan bardzo dobry.
2.Dłuższa bokserka. Stan bardzo dobry. Rozmiar S. Oddam za cos fajnego Edytowane przez moniek09 Czas edycji: 2009-01-20 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Biały gorsecik. praktycznie nowy bo tylko raz zalozony. Wejdzie na XS i to male bo na S ciasny bardzo. Ale jest swietny
Długa koszula czarna. Bez zadnych plamek. Nie wiem co z tym zdj;/ Stan oceniam na dobry . Fajnie wyglada z paskiem szerokim w talii <wymianka z wankaw Czarny gorset . Stan bdb. Rozmiar oversize ale wg mnie XS-S. mam wiecej zdj jakby ktos chcial Edytowane przez moniek09 Czas edycji: 2009-01-26 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Biała koszula. zalozona kilka razy. Stan bdb
Łancuszek nowy. Mam do niego kolczyki Edytowane przez moniek09 Czas edycji: 2009-01-20 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
bluzka w paski. rozmiar s . stan bdb
brazowa sztruksowa spodnica. Nowa. Przeszywana na S rozowa spodnica stan bdb , rozmiar s Rozowa bluza. stan db rozmiar S Edytowane przez moniek09 Czas edycji: 2009-01-20 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
żółte rurki. jedyna wada to malutka plamka obok kieszeni z tylu. Po za tym stan idealny
![]() bluzka house, rekawy 3/4 z kapturem i kieszenia kangurka ;] zalozona tylko kilka razy, moze 3-4. Rozmiar xs bluzka japan style. zalozona raz wiec nowa. stan idealny < wymianka z wankaw buty nike , zalozone tylko kilka razy, stan idealny , rozmiar :37,5 . za inne buty lub za cos super Edytowane przez moniek09 Czas edycji: 2009-02-17 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
dokladka 11
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
19
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za długą, czarną koszule?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za te rzeczy:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1232460852 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1232461301
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
a jakie wymary maja te spodenki?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1232460901
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.