![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Kosmetyki od Nicole - warto zajrzeć! :)
NIEAKTUALNE -
NOWY WĄTEK WYMIANKOWY W TRAKCIE PRZYGOTOWANIA ![]() szary - nie ma czerwony- dokładka liliowy - rezerwacja Jeśli chodzi o to, czego szukam, to jestem otwarta na propozycje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() C.D.N. ![]() Fall in Love Skin Under Twenty - krem nawilżający o powalającym zapachu mango. Zawiera ekstrakt z cytrusów, odświeża i wygładza skórę, staje się ona miękka i pachnąca. Z 75 ml zostało ok. 55-60 (leci do Salamanca) Silk Therapy pH 5,5 Farouk- odżywka regeneracyjna dla włosów zniszczonych z jedwabiem, zostało 80% z 50 ml, . Termin ważności 10.2009. (leci do NaamaH6669) Olejek Odżywczy do skórek i paznokci KillyS - o delikatnym zapachu pomarańczy, użyty 2 razy na spróbowanie, świetnie nawilża skórki (leci do *nulka* ) Woda toaletowa Fly High by Mexx - 20 ml - 100%, w kartoniku, raz psiknięta, zapach śliczny, owocowy, w sam raz na wiosnę. (leci do Itaki) XX by Mexx Wild - żel pod prysznic 50 ml, (zostało jakieś 45 ml), piękny i intensywny zapach wody toaletowej Mexxa - Wild. (leci do Itaki) Extraordinary - woda toaletowa Avonu, bardzo ciepły zapach, zużycie z 30 ml widać na zdjęciu(leci do Czarnej14)
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2009-03-29 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
![]()
10) Balsam do ust Mango, Avon Naturals - śliczne pachnie owocami mango
![]() ![]() 11) Whitener, Lovely - preparat wybielający płytkę paznokcia, niweluje przebarwienia i żółty kolor, NOWY. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Thierry Mugler - Angel Lily - próbka 1,5 ml - NOWA, w kartoniku (leci do NaamaH6669) Odświeżający balsam do ciała Kwiat Limonki i Werbena, Avon- NOWY, 200 ml (leci do *nulka*) Ziaja - Kokosowa terapia, Krem do rąk Kokosowy - o pięknym, kokosowym zapachu, wyraźnie zmiękcza skórę dłoni. Pojemność wyjściowa 80 ml, pozostało ok. 50-60 ml, data ważności 08.2010 (leci do Salamanca) Joanna Naturia, Odświeżający szampon Truskawkowy, do wszystkich rodzajów włosów, powalający, mocno owocowy zapach. pojemność wyjściowa 100 ml, zużycie widoczne na zdjęciu, data ważności 2010 r. (leci do Czarnej14) Thierry Mugler - Angel La Rose - próbka 1,5 ml, mocny, kwiatowy zapach, próbka psiknięta 2 razy, zużycie widać na zdjęciu (leci do dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj) 13) Nivea Hair Care - Flexible Curls - Balsam podkreślający Skręt Fal i Loków, pojemność wyjściowa 150 ml, zostało ok.140 ml, zużycie widoczne na zdjęciu, kupiony w drogerii miesiąc temu (leci do Kaczina)
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2009-03-28 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki od Nicole - warto zajrzeć! :)
Coś za perfumy Mexx u mnie?
![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Za chwilę dodam dokładkę, wiec zerknij jeszcze raz ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za jedwab?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za Silk Therapy pH 5,5 Farouk- odżywka regeneracyjna dla włosów zniszczonych z jedwabiem, zostało 80% z 50 ml, świetnie nawilża ale prostuje moje kręcone włoski więc poszła na wymiankę.. Termin ważności 10.2009.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
I jak po dokładce?
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
świetnie
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
A gdybym Ci dorzuciła jeszcze ze 3 próbki Photodermu tyle że 50 SPF to do tego Biosilku mogłabym jeszcze prosić Thierry Mugler - Angel Lily 1,5 ml?
![]()
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
2) XX by Mexx Wild - żel pod prysznic 50 ml, (zostało jakieś 45 ml)
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1237197127 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1237197127 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1237195241 cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Okej pasuje mi taka wymiana. W takim razie wysyłam PW z danymi
![]()
![]() |
#15 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Gdyby wyminka sie nie udała jestem zainteresowana
3) Silk Therapy pH 5,5 Farouk- odżywka regeneracyjna dla włosów zniszczonych z jedwabiem, zostało 80% z 50 ml, świetnie nawilża ale prostuje moje kręcone włoski więc poszła na wymiankę.. Termin ważności 10.2009. (REZERWACJA dla NaamaH6669)
![]() |
#18 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za wodę mexx?
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za Liquid Lip Smacker Vanilla?
![]()
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za mexa?
![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Phaha ![]() ![]() Matkooo, muszę chyba już iść na przekupkowy odwyk ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Nicole dumałam, dumałam i podsumowuję:
- za smackersa i Mexx - mające przybliżoną wartość +-60 zł - mogę Ci oddać między innymi 30 ml Normadermu (50 ml kosztuje 70 zł), 5 ml AVENE diacneal, resztę normadermu spf 15 (z zestawu, który mnie kosztował w całości 140 zł, kremu było 25 ml, pozostało niemalże połowa tubki) + próbeczki Clareny i LRP Effaclar żel. Myślę, że wartość po mojej stronie jest dużo wyższa i wymiana jest dla Ciebie jak najbardziej korzystna. Zastanów się i daj znać ostatecznie czy chcesz czy nie, a jeśli tak to co dokładnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
kochana nic nie znalazłam póki co, bede zaglądać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
Woda toaletowa Fly High by Mexx - 20 ml Liquid Lip Smacker Vanilla Fall in Love Skin Under Twenty ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej wpadła mi w oko woda mexx.. zdaje sobie sprawe, ze to za duzo za termalke ale moze mam cos czego szukasz?
![]() pozdr ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Jutro pojade do domu może coś ciekawego znajdę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.