|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Michael Kors i Givenchy Ange ou Demon
NIEAKTUALNE
Mam na wymianę 2 zapachy: * Michael Kors EDP 28ml/30 ml NIEAKTUALNE! wymiana z białą małpeczką ![]() * Givenchy Ange ou Demon EDT tester ok. 80 ml/100ml (może być trochę więcej ml, ciężko określić ich ilość, ale widać na zdjęciu) NIEAKTUALNE!! * długo się wahałam, ale jednak - na wymianę jeszcze YSL ELLE EDT (summer fragrance, chyba limitowana) 90 ml bez kilku psiknięć- kocham ten zapach, niestety na mojej skórze mnie drażni, dlatego wymiana - na inny zapach, ale będę wybredna - NIEAKTUALNE! wymiana z RapCandy ![]() Chcę się zamienić tylko na perfumy, najbardziej mnie interesuje Euphoria, Armani code, Burberry London, Hypnose. Ale jestem też otwarta na propozycje Edytowane przez inezz6 Czas edycji: 2009-02-06 o 21:40 |
|
|
|
|
#3 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Michael Kors i Givenchy Ange ou Demon
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Emporio Armani She (to złote) ok. 97/100 ml? Za Ange ou Demon?
![]() Mam też 50-tką prawie calą Hypnose edp, ale musialabym się zastanowić czy chcę ją oddać...Do tego mogłabym ci dać 50 ml mleczka do ciała Burberry London i 50-tkę mleczka Armani Code. Edytowane przez ladyDIOR Czas edycji: 2009-01-14 o 09:51 |
|
|
|
|
#6 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Za Korsa ? Mam taką samą ilość euphorii Blossom + mnóstwo innych zapachów - zapraszam do mojego wątku |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
ale większa pojemność, więc musiałabym coś dorzucić. Jeśli jesteś zainteresowana to pomyślę co by to mogło być.Cytat:
więc jakby co to jestem na hathayoga, Mn1s1ek, Papiszynka, Indiaminka, vilandra, ivanna - kuszące propozycje, ale póki co nic mnie nie znalazłam.. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Chętnie i od razu wymienię się z Tobą na Emporio, Hypnose za bardzo chyba lubię...
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Witaj,
interesuje mnie Givenchy Ange ou Demon EDT tester ok. 80 ml/100ml, w zamian mam do oddania Flower by Kenzo ok. 70-75ml (tyle zostało ze 100ml), oryginał z pudełkiem. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.