|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pomocy ze spodniami! :(
dziewczyny, mam problem z kupnem spodni dla siebie...
otoz mam dosc szerokie biodra- ok 99cm i dosc pokazna pupe. natomiast w pasie jestem dosc waska. lydki tez mam drobne. dzis probowalam kupic spodnie, przeszlam pol miasta, zmeczona zla i w ogole. jaki kroj spodni mam wybrac dla siebie? dodam, ze nie wygladam zle w rurkach.. ale juz zglupialam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: pomocy ze spodniami! :(
Proste nogawki, najlepiej żeby nie były wycierane tylko jednolite:
http://allegro.pl/item527966328_mons...i_nowe_40.html http://allegro.pl/item527920923_stra...stretch_s.html http://allegro.pl/item533904723_deni...ogawki_40.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
te 2 pierwsze pary sa sliczne, maja swietne kolory... a co robic zeby pupa wydawala sie mniejsza??? jakie kieszenie? a moze bez? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Oj witaj "siostro"... mam to samo. Po którejś z rzędu przymiarce i kolejnym pytaniu sprzedawczyni, ile w pasie (co mi to da ze wejdę w pasie jak mi się radośnie spodnie zatrzymują na tyłku i nic??), jestem bliska płaczu, czuję się gruba i wściekła. Mam 30 cm róznicy miedzy talią a biodrami i ostatnio, o dziwo, udało mi się kupic jeansy w Orsay-u. I mimo szerokich bioder kupuję spodnie "prawie biodrówki" bo wtedy nie mam problemu z mocno odstającym pasem. Życzę powodzenia i wytrwałości w poszukiwaniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
ja tez mam duza roznice miedzy talia i biodrami
![]() kupuje sobie spodnie w mango i zarze. tobie rowniez polecam. ja najlepiej wygladam w rurkach i podejrzewam, ze ty tez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
a wiecie, co jest najdziwniejsze? ze tak naprawde w calosci wydaje sie bardzo proporcjonalna.. i najdziwniejsze jest to ze moj rozmiar spodni to 28 z reguly.. albo S... ja trace juz glowe, dzisiaj tak na maksa popsul mi sie humor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja mam podobną budowę jak Ty i nie mam takich problemów ze spodniami, jedyna reguła to taka, że nie kupuję biodrówek. A jeżeli masz kompleks dużego tyłka- czarny wyszczupla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
mam ten sam problem
![]() ![]() Przyzwyczaiłam się już do zwężania spodni w pasie i do tego, że spodnie nosi się tylko z paskiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Oglądałam kiedyś program o tym jak dobrać "dziny " do danej figury ..... Jeśli chcesz optycznie zmiejszyc pupę nie kupuj spodni z nisko osadzonymi kieszeniami (z tyłu) ,natomiast z przodu nie moga byc kieszonki zaaokrąglone tylko "ścięte =proste" . Byłam przekonana ze kobiety w kształcie gruszki nie powinny ubierac rurek ,nieprawda - właśnie powinny ......
I najlepiej wybierac te ciemniejsze dzinsy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
aaa i może się przyda ....
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=109410 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witam w klubie!
Mam to samo, jak dobiorę spodnie w tyłku, to za pas mogę wsadzić dwie flaszki ![]() Jeansy zredukowałam do bardzo niskich biodrówek, które najczęściej skracam z długości ![]() Na co dzień nosze spodnie materiałowe, przeróżne.. też przeważnie biodrówki, bo takie zdecydowanie najłatwiej dobrać. Oczywiście czarne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Hyh, też mam ten problem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po prostu trzeba szukać do oporu i się nie załamywać ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Znam to.. mam to samo..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Moge polecic cos fajnego dla tych, ktorym niemiecki nie jest obcy.
http://www.frauenzimmer.de/cms/html/...dfc773ad123172 A tutaj rowzniez cos dla szerszych bioderek, stylistka to nasza rodaczka ![]() http://frauenzimmer.de/cms/html/de/p...b193625b123107 Edytowane przez migi Czas edycji: 2009-01-19 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
najlepiej zwykłe proste z tyłu bez rzadnych wymyslnych przetarc czy wzorów tak samo jak z przodu na wysokosci bioder, proste nogawki najlepiej w ciemnym kolorze moga byc szarpane na nogach:")
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
zdecydowanie ciemniejsze, bez przetarc itp. jesli chodzi o kieszenie z tylu, to wlasnie nie moga byc male, musze byc wieksze, takie tez ani zbyt blisko siebie, ani zbyt dalek, najlepiej nizej, wtedy ladnie modeluja pupe
![]() ja mam jeszcze inny problem, kiedys wszyscy smiali sie ze mnie, ze wygladam jak anoreksja, teraz to sie zmienilo (nie moglam dostac spodni dla siebie w zadnym sklepie, jestem dosc wysoka, wszystkie, ktore pasowaly dlugoscia byly za duze), teraz natomiast jestem szersza w biodrach, waska w talii i mam w miare szczuple nogi, co rpowadzi do tego, ze jesli spodnie dobre sa w biodrach to w udach wisza ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
moim zdaniem bedziesz swietnie wyglądac w rurkach jesli masz szczupłe nogi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Ja się może dołącze.Mam bardzo podobny problem.Łażę za spodniami już Bóg wie ile, a we wszystkich wydaje mi się że wyglądam grubo.Może podam swoje wymiary i rozmiar:
Wzrost:164cm, waga:50kg, biodra:83cm, pas:65cm, udo:46cm(w najgrubszym miejscu, a nad kolanem:36cm)Mój rozmiar to zazwyczaj 26, 34-36. Bardzo proszę o podanie mi najlepszego dla mnie kroju spodnii i koloru ,a najlepiej jaiegos linka z propozycja takich spodni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A jaki masz problem ze spodniami? Bo ja to przeważnie w biodrach nie mogę się zmieścić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Ogólnie, wydaje mi się, że mam w nich wielkie nogi i tyłek.Po prostu mam chyba zniekształcony obraz siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.