|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
♫ ♫ ♥ piękne KOTURNY w kolorze OLIWKOWYM ♫ ♫ ♥ NEW LOOK, ROZMIAR 39Witajcie dziewczynki! mam do zaoferowania śliczne oliwkowe koturny
o wysokości 11cm, firmy NEW LOOK. STAN OCENIAM NA BARDZO DOBRY! Bardzo modne w tym sezonie, jak wiecie.. Polowałam na takie długo,ale niestety okazały się za duże o ok. pół rozmiaru ![]() to co mnie interesuje..sama nie do końca wiem.. Może letnie sukienki albo inne buciki...
:::: Norwegia :::: ![]() ![]() Edytowane przez LaLaRe Czas edycji: 2009-05-06 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ♫ ♫ ♥ piękne KOTURNY w kolorze OLIWKOWYM ♫ ♫ ♥ NEW LOOK, ROZMIAR 39
zapraszam do mnie
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za nie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a byłabyś zainteresowna zwiewną bluzeczką w łączkę na ramiączka, z kokardą przy jednym z ramiączek ?
jak tak to pw - dodam Ci tutaj zdjęcia i wymiary ![]() ewentualnie posiadam sukienkę w kolorze pistacja/turkus, tuba ołówkowa z ramiączkiem wokół szyji odpinanym, przed kolanko ![]() ewentualnie chyba, że widzisz coś w wątku ( także aktualne rzeczy)
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2009-05-06 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
może coś u mnie ? zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie??
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
rzeczy o których wspominałam :
zdjęcia : 1-4 - bluzeczka w łączke, kokarda na ramieniu, stan idealny cieniutki, delikatny materiał na podszewce wymiary : szerokość pod pachami : 40cm szerokość w talii : 35cm szerokość na dole : 45cm długość : 58cm Firma Portraits, rozmiar niby 14 ale na moje oko to takie 36/38 zreszta widać po wymiarach ![]() zdjęcia : 5 -10 : sukienka tuba, kolor jak na pierwszym zdjęciu ( niby pistacja, niby nieco turkusu - taki lazur no ![]() za wygniecenia przepraszam, ale ja jej nie nosiłam i leżała poskładana w szafie na dnie ( w razie czego zrobie po uprasowaniu) góra super skrojona, zaszewki sprawają, że super się układa na ciele, odcinana pod biustem. Idealna zarówno w wersji eleganckiej np. na wesele jak i na codzień założona na białą bokserkę ![]() Ramiączko na szyję jest przyczepione na guziczki od środka, regulowane. wymiary : szerokość pod pachą : 41cm szerokość pod biustem : 36cm szerokość w talii : 37cm szerokość w biodrach: 46cm szerokość na dole : 58cm długość część na biust : 12cm po środku długość całkowita : 83cm długość ramiączka : 65cm Firma Oasis, rozmiar 38 ( wg mnie to także 36/38) Są na wymiankę tylko dlatego, że nie mieszczę się w obie w biuście ;/ * Poprosze o długość wkładki bucików
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2009-05-07 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Eyo, niestety chyba się nie zdecyduję
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Przypominam sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
a w jakich rozmiarach chcialabyc sukienke albo buty? Poszukam czegos poza watkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Moge np. zaproponowac ci takie 2 sukienki:
1,2&3 - H&M, Logg, rozmiar S, jest nowa tylko juz bez metek ale ma jeszcze te sznureczki na wieszak bo w niej nie chodzilam, dlugosc mniej wiecej do kolanka, wiazana na szyi 4&5 - Papaya, rozmiar M (w rzeczywistosci miedzy S a M), mialam ja na sobie kilka razy ale jest w idealnym stanie, w pasie ma sznureczek do regulacji, ramiaczka troche skrocilam ale mozna to odwinac jesli sie chce, |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja noszę xs /s . Pierwsza sukienka jest śliczna, niestety mam taką samą [tylko w kolorze czarwieni i pomarańczu [zeszły sezon ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.