|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mam wątpliwości ;(
Witam wszystkich. Mam problem z moim tż
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam wątpliwości ;(
Owszem ZAUROCZENIE moglo wygasnac tak szybko jak sie pojawiło.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Daj sobie czas przez jedną chwilę zwątpienia nie należy przekreślać wszystkiego. Przemyśleć na spokojnie i dopiero wtedy podjąć jakąś decyzję.
![]()
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mogło wygasnąć... ale mysle ze skoro on taki cwaniaczek i tak z innymi krecil to on sam chyba jeszcze nie dojrzal do zwiazku. zreszta to jeszcze troszeczke wczesnie
![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do waszego zwiazku to smiem twierdzić, że to zwykłe zauroczenie, tyle.
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Myślę, że z niego to taki "lovelas"... Każda to kochanie, złotko, słonko, skarbie itd. Każdą "kocha" i każda ejst najpiękniejsza. Nie pakuj się w ten związek. Bo potem będzie gorzej jak się zaangażujesz...
![]() A zachowywał się wobec Ciebie inczaj, gdy jeszcze nie byliście razem ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
a co Ty może nigdy nie używałaś takich słów do puki nie wiedziałaś ze to akurat ten ?? to ze używał takich zwrotów w przeszłości do innych dziewczyn to nie ma żadnego znaczenia. najważniejsze jest to co jest teraz!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Hmm, takich zauroczeń w Twoim życiu może być jeszcze wiele, każde związki na początku takie właśnie są. Nie przejmuj się, a póki co daj temu związkowi jeszcze szansę. A co do wątpliwości czasem pojawiają się nawet w długoletnich związkach. Pamiętaj też, że komplementy kierowane do tamtych dziewczyn mogą być zupełnie puste.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
5 miesięcy to nie tak mało jeśli byście do siebie nie pasowali to to tak długo byście ze sobą nie byli, dziewczyno wiesz znajomych można mieć wiele to nie ma żadnego znaczenia . "a jeszcze tydzień przed, zanim mnie spotkał, to kręcił z jakąś dziewczyną, miało coś z tego być" jeśli coś z tego miało by być to nie bylibyście teraz razem a jak widać jest inaczej ![]() "Mam jego hasło na Nk , sam mi je dał" skoro masz jego hasło to znaczy ze mozesz go katrolować,nasz dostep do wiadomosci prywatnych, jesli miał by cos do ukrycia to na pewno bys nie miala jego hasla. "wiem, że on lubi prawić komplementy dziewczynom" w tym wypadku nasówa sie 1 pytanie czy tylko wiesz czy masz jakies popierajace fakty, powiem Ci ze ja tez prawilem komplemęty dziewczynom ale to dopuki nie znalem swojej cudownej dziewczyny z która jestem juz prawie rok ![]() Miłosc to uczucie które zmienia czlowieka na lepsze. Ja sam bylem skrzywdzony przez dziewczyny 2 razy bo za karzdym razem znalazły sobie innego i w sumie to niewiem dlaczego co robilem nie tak ze wolały isc do takiego z którym dlugo nie byly ale teraz nie załuje nic bo jestem z najcudowniejsza kobieta jaką tylko mogłem spotkac. jesli to nie jest milosc tylko zauroczenie to moze wygasnac ale jesli jest wam z soba dobrze, pasujecie do siebie to wszystko będzie ok zobaczysz ![]() Jeśli cos Cie dręczy to musicie porozmawiac, mówisz ze mało kiedy słuszysz jakies komplemęty powiedz mu ze to Cię smuci ze chiała byś je czesciej od niego słyszeć bo wtedy czujesz sie szcześliwsza. w zwiazku najwazniejsze jest to żeby o wszystkim sobie mówić, nie mieć tajemnic , czegś przed sobą ukrywac. "Zastanawiam się czy to może jakieś przemęczenie, bo mam głowe stale zaprzątnięta nauką, dużo spraw i zero czasu dla siebie" ---to na pewno sie do tego przyczynia. Teraz beda ferie bedziecie miec duzo czasu dla siebie wierze ze wszystko bedzie ok tak jak na poczatku. życze powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.