|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Donna Karan Gold- edt, 50 ml, nowe, oryginal
Chciałabym wymienić wodę toaletowa Donna Karan- Gold, 50 ml, perfumy nowe i oryginalne, dla mnie jest to zbyt poważny i dostojny zapach choć bardzo elegancki. Chciałabym zamienić na inne oryginalne perfumy, niekoniecznie o tej samej pojemności. Lubie zapachy kwiatowe, cieple. Moje ulubione to- Magnifique (ale te akurat mam), Poeme, Nina Ricci. Nie proponujcie mi tylko żadnych z Avonu lub Oriflame.
very sexi- nieaktualne!!!!! Edytowane przez aldona82 Czas edycji: 2009-02-03 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Donna Karan Gold- edt, 50 ml, nowe, oryginal
może coś u mnie za Donnę Karan?Poza wątkiem mam Curious 50ml B.Spears prawie nowe i Le Lys Marina de Bourbon
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jest to świeży, kwiatowy zapach, ale jednocześnie elegancki i z klasą.Jest na KWC
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Aldono, może wybierzesz coś ode mnie za Gold:
* 14/15ml Eternity Rose Blush CK * 14/15ml Obsession CK * 10/15ml Daim Blond Serge Lutens * ok. 12/30ml Eau des Merveilles Hermes.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za mgielke VS ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Może znajdziesz cos u mnie za Gold DK?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=281501 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Hej papiszynko- zgadzam się na wymianę, jeśli i ty podtrzymujesz propozycje. uściślam tylko, zanim podejmiesz ostateczna decyzje- Very sexy Hot- Victoria secret, mgielka do ciala, buteleczka z plastiku, poj. 75 ml, nieuzywana, bez pudelka (znajdowala sie z 3 innymi mgielkami, jak Sexy Agel VS i inne) za puder mineralny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ok, w takim razie pisze PW z adresem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.