![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Lancome, Kryolan, Sephora i inne........
Witam
To dopiero moje pierwsze kroki z Targowiskiem, dlatego jeżeli będe coś zle robiła to prosze o sygnały ![]() Posiadam do wymiany: -Perfum Lancome Miracle - 30ml,bez folii, ale chyba nawet nie był ani razu "psiknięty". Dostałam na święta dwa identyczne, dlatego jeden chciałabym wymienić - najlepiej tez na jakiś zapach - Profesonalny, uzywany przez wizazystów puder sypki KRYOLAN Profesional – kolor TL4 60g, bardzo duże opakowanie, jest prawie całe. Puder idealny do cery przetłuszczającej się. Bardzo dobrze matuje. Niestety nie potarfie używać sypkiego pudru ![]() - Cienie Sephora - uzyte kilka razy, ubytek widac na zdjęciach, jest minimalny. - Paletka Hello Kitty cienie i róże - Balsam antystresowy Lirene zostało wiecej niż 1/3 - Krem nawilżający SPF15, Glamur Skin, Kolastyna z dodatkiem naturalnych substancji brazujących. Ciemna karnacja - zostało około 2/3 - Płyn do płukania ust Signal - tylko powąchany. Kupiłam mężowi, ale nie spodobał mu sie zapach i nie używa.... - Cień Inglot nr 318, kolor brązowo,bordowo czerwony. Właściwie to nie mogę określić koloru, bo wpada i w brąz i w czerwień. Użyty raz - Cień inglot ciemny beż (lub bardzo jaśniutki brąz - jak kto woli) - Cienie, nie wiem co to za firma, dostałam je w prezencie, biały i odcienie fioletu i różu - głównie z drobinkami Próbki: - Pharmaceris Foliacti, Krem Przeciw rozstępom, próbka 15 ml - Dove Pro Age, krem do ciała, 50ml - wypróbowany kilka razy. - Dax Cosmetics Ideal Body Liposuction Effect, Specjalistyczny koncentrat wyszczuplający do redukcji cellulitu, 50 ml - wypróbowany kilka razy Małe próbki: - Nivea Milka, 10ml - Nivea, Krem przeciwzmarszczkowy Q10 plus, 1,5ml - Barwa, Masaż wyszczuplająco - modelujący antycellulitowy, 2 sztuki 5ml - Cztery Pory Roku, Oliwkowy krem przeciwzmarszczkowy na no, 3g - Cztery Pory Roku, Energizujący krem na dzień z witaminą E i olejkiem słonecznikowym, 3g - Cztery Pory Roku, Balsam do ciała, elastyczna i jędran skóra, 3g - Bielenda, Brązujący Krem Tonujący - Ziaja, krem tonujący, odcień naturalny 01, - Dax Cosmetics, Perfecta Mama - Specjalistyczny preparat do pielęgnacji biustu, 6ml - Dax Cosmetics, Krem zwężający pory na noc, 2 saszetki po 2ml - Dax Cosmetics, Dax Men, Chłodzący żel po goleniu, 2ml - Vichy - jakis krem, niestety nie wiem co to jest - Clinique podkłady: kolor shade i wanilia Szukam w zamian: - tuszu do rzęs wydłużającego -mile widziany Max Factor Fals Lash Effect - raczej nie uzywany-wiadomo jak to jest z tuszami -perfum Puma różowa, perfumików Armani wszystkich w metalowych opakowaniach, chyba maja rózne nazwy, ale opakowania są złote, srebrne, czerwone....interesują mnie tez perfumy Armani męskie z tej samej serii -cień jasny beż z poświatą fioletu,niestety nie znam numeru ARTDECO - innych ciekawych kosmetyków, raczej z górnej półki. Szamponów do włosów rozjaśnianych, najlepiej profesjonalnych, kremu zmniejszający istniejące rozstępy Pharmaceris Dziękuję za wszystko co ma drobinki Edytowane przez Anoolqa Czas edycji: 2009-03-02 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lancome, Kryolan, Sephora i inne........
cos u mnie za puder KRYOLAN?
oddam caly watek ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Baaaaaaaaaaardzo interesuje mnie Miracle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Też byłabym chętna na puder sypki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kici kici miau miau
|
ja hjestem chetna na Miracle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Paletka Hello Kitty Płyn do płukania ust Signal Balsam antystresowy Lirene zostało wiecej niż 1/3 miracle ![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() interesuje mnie Miracle ![]() Zapraszam do mojego kramiku ![]() Poza zawartością kramiku mogłabym zaproponować jeszcze jakieś zapachowe miniatury. Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2009-02-16 o 16:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
cos u mnie z a miracle, pro age i puder kryolan?
odp u mnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
- Profesonalny, uzywany przez wizazystów puder sypki KRYOLAN Profesional – kolor TL4 60g, bardzo duże opakowanie, jest prawie całe. Puder idealny do cery przetłuszczającej się. Bardzo dobrze matuje. Niestety nie potarfie używać sypkiego pudru
- Płyn do płukania ust Signal - tylko powąchany. Kupiłam mężowi, ale nie spodobał mu sie zapach i nie używa.... http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1234799898 dwa cienie srodkowe perfumy miracle cos u mnuie?
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Witam, ponownie...zaraz przejrze wqszystkie wątki i odpowiem czym bym byla zainteresowana. Mam małego szkraba, nie dałam rady wcześniej wejśc na forum
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie??
- Cienie Sephora - uzyte kilka razy, ubytek widac na zdjęciach, jest minimalny. - Płyn do płukania ust Signal - tylko powąchany. Kupiłam mężowi, ale nie spodobał mu sie zapach i nie używa.... - Cienie, nie wiem co to za firma---granat i fiolet - Nivea Milka, 10ml - Bielenda, Brązujący Krem Tonujący - Dax Cosmetics, Krem zwężający pory na noc, 2 saszetki po 2ml - Clinique podkłady: kolor shade i wanilia |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
uff przebrnęłam ..
![]() dziękuje za Cerruti i Flower by Kenzo. Cerruti mam, a Kenzo niestety nie w moim typie. Powiem szczerze, że raczej nic nie wpadlo mi w oko, bo niewiele rzeczy potrzebuje. Mam zapas praktycznie wszystkiego. Spisalam sobie nazwy perfumików od MUCIA18, TOYA2006, ESTEE i LADYDIOR i przy najblizszej okazji będe chciała coś wywąchać. Jeżeli cos mi sie spodoba to oczywiscie zaraz dam znac. Jezeli chodzi o pojemnosc Miracle to jest to 30ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
WItam, odnosnie perfumików które miałam powąchać przy okazji wizyty w perfumerii...niestety zaden z tych, które oferujecie na wymianę nie przypadł mi do gustu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
-Perfum Lancome Miracle - 30ml,bez folii, ale chyba nawet nie był ani razu "psiknięty".
cos u mnie?? mialam dokladki a poza watkiem mam jeszcze dkny be delicous clinique happy
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
moze perfumik mnie skusi, ale ktory to delicous, bo z tego co sie orientuje jest czerwony, ktorego mam jeszcze troszke i zielony?? Dalo by rade wyslac fotke? Czy perfumiku jest cale 30ml? U mnie Miracle jest z kartonikiem, nawet nadaje sie na prezent
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.