![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Miel de Bois LUTENS- prawie cały
Witam
![]() Mam na wymianę : Miel de Bois Lutensa - oryginalnie 50 ml, zużycie ok 5ml, brak kartonika - nieaktualny leci do Mitsouko ![]() 1. Casmir Chopard 100ml -kupilam w ciemno, testowałam 2 razy i niestety nie moja bajka za bardzo.Wymienię tylko na inny zapach - jestem otwarta na wszelkie propozycje(jest kartonik) - leci do Basi39 - nieaktualny 2. Shiseido Sun Protection Liquid Foundation SPF 30, SP 60 - kupiony wczoraj w Douglasie, nie mieli testerów - wzięłam w ciemno i jest za ciemny - chętnie wymienię na to samo tylko o ton lub dwa jaśniejszy. ![]() 3. Joko, Winter Glamour, puder brązujący, odcień 805 - data wazności 06.2009, zużycie jak na zdjęciu. Szukam:
Teraz co do formalności: to mój pierwszy kramik na Targowisku, ze swojej strony dołożę wszelkich starań żeby wszystko poszło sprawnie i bez problemów ![]() - mogę wysłać wymiankę jako pierwsza starszym stażem przekupkom, ponieważ jestem nowa - wysyłka tylko priorytet polecony - na pytania zadane w moim wątku, odpowiadam w moim wątku. - mogę dodać więcej zdjęć konkretnej rzeczy jesli ktoś sobie życzy - nie ma problemu. ![]() zapraszam serdecznie ![]()
The water's dark and deep inside this ancient heart You'll always be a part of me... Edytowane przez chooomik Czas edycji: 2009-02-13 o 14:29 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Casmir Chparda, Shiseido, Joko
Witaj
![]() Jestem zainteresowana wymianką na Amour de Cacao ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
moze u mnie cos za joko?
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Tez się cieszę
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
up
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Casmir Choparda, Shiseido, Joko
czesc
znajdziesz cos u mnie w wątku za podkład shiseido? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=289550 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Casmir Choparda, Shiseido, Joko
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
3. Joko, Winter Glamour, puder brązujący, odcień 805 - data wazności 06.2009, zużycie jak na zdjęciu.
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety nic ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
The water's dark and deep inside this ancient heart You'll always be a part of me... Edytowane przez chooomik Czas edycji: 2008-11-09 o 21:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
hop
![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Witaj cbr
![]() w zasadzie wolałabym się pozbyć Lutka w całości, ale chyba się skuszę na odlewkę HF ![]() Jest tylko jeden problem nie mam żadnego wolnego atomka chyba pod ręką - sprawdzę jeszcze w czeluściach mojej szafki, ale możliwe że będę musiała zmówić na all. p.s. świetny avek ![]()
![]() |
#19 |
never say no to panda
|
Tak naprawdę, ile tego Lutka bym chciała, to ja do końca nie wiem. W sumie z czystej ciekawości (i po opisie nut) biorę, a poza tym moje skóra się z wszelkimi Lutkami lubi
![]() ![]() * a i dziękuję za docenienie avka - to mój kochany pandzioch jest ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Pasowałaby- super. Peny 10 ml mi nie przeszkadzają.
Ja z kolei zagrzebałam za atomkiem i mam taką 15stkę jak w załączniku. Może być?
![]() |
#21 |
never say no to panda
|
jeśli jest z koreczkiem, to jasna sprawa (chyba, że umiesz to to zabezpieczyć bezkoreczkowo przed paskudnymi łapskami pocztowców
![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobra to jak sprawa dogadana poproszę PW z adresem - jutro wrzucę ci lutka na pocztę i oczywiście jako wizażanka z mniejsza ilości przekupek mogę wysłać go jako pierwsza - no problem. ![]()
The water's dark and deep inside this ancient heart You'll always be a part of me... Edytowane przez chooomik Czas edycji: 2009-01-27 o 15:50 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
A coś u mnie za Lutensa? Poza wątkiem mam odlewkę Rose Kashmirie Les Parfums de Rosine. zostało jakieś 18 ml.
![]()
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Cześć Charlotta
![]() z wątku niestety nic, ale mam próbkę Rose Kashmirie dziś ją potestuję i dam znać oki? Naprawdę chętnie oddam komuś tego lutka ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Ok
![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale jak Ci cos jeszcze wpadnie do glowy odnośnie wymianki to pisz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Ojej, dla mnie Rose Kashmirie jest jednym z najbardziej intensywnych zapachów jakie znam i na mnie utrzymuje się caly dzień. Ale, jak widać, każdy to inaczej odbiera.
![]() Dzisiaj właśnie uzgodniłam wymiankę z inną wizażanką. A za tego Lutka to nie wiem co bym Ci mogła zaproponować... Może dezodorant potassium alun z Biolandera i olej arganowy Alepii?I do tego jakieś probki? Chociaż, szczerze mówiąc nie znam tego zapachu, ale może uda mi się najpierw zdobyć probkę ![]()
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Indiaminko - Ninka od Ciebie za Lutka i puder? Pasowałaby Ci taka wymianka? Pamiętaj proszę tylko, że po wymianie z cbr , której zrobiłam 10 ml odlewkę MdB - zostało go ok 35 ml. Zaraz mu cyknę nową fotkę co byś zobaczyła ile tego jest dokładnie.
The water's dark and deep inside this ancient heart You'll always be a part of me... Edytowane przez chooomik Czas edycji: 2009-02-08 o 00:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
BAN stały
|
Cytat:
Podziękuję jednak , miałam okazję przetestować zapach , dzięki uprzejmości przyjaciółki i jednak nie jest to zapach dla mnie. Zbyt dosłowny , zbyt kilerkowaty - ból głowy murowany ![]() Za sam puder cóż mogłabym CI zaproponować ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:54.