![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Perfumy Duende,miniaturki Kenzo Amour i Hot Couture,próbki perfum,biżuterię
Nieaktualne
Wymienione: wymienione-Duende Pozo edt 30 ml z maleńkim ubytkiem,bez kartonika..Nie oddam łatwo bo jest to zapach nie do kupienia w polskich perfumeriach.Wymiana nie koniecznie za inne perfumy,a raczej chętniej za coś fajnego z pielęgnacji do włosów lub do twarzy. -próbka M.Harris Figue Amere ok 1,2 lub 1.5 ml(cała fiolka,nie jestem pewna dokładnej pojemnosci) leci do oneo2008-Kenzo Amour edp 5 ml w pomarańczowej buteleczce,bez kartonika. -Kenzo Amour nowe z tej złotawej buteleczki limitowanej większa połowa z 2 ml -Annick Goutal Quel Amour! firmowa,większa połowa z chyba 1,7 ml -Alien nowość R.Lauren Notorious ok 3\4 z 2 ml -Kenzo Amour te same co w miniaturce ok większej 1\4 z 2 ml -Addict Dior ok 3\4 z 2 ml -Gucci Pour Homme niecałe pół z 2 ml -Givenchy Pi ok 3\4 z 2 ml -Hot Couture Givenchy edp około połowy z 5 ml,bez kartonika,perełka nie do kupienia w polskich perfumeriach. nowośc Donna Karan DKNY Night dwie sztuki po około połowie z 2 ml każda i ok 3\4 z 2 ml. -Brit Red Burberry 1 ml -Krem pod oczy Professeur Christine Poelman Cohesion Lift,nie do kupienia w polskich perfumeriach.przełożony parę dni temu do dwóch słoiczków zakręcanych ,bo nie chciała działać pompka?Mam jeszcze te oryginalne opakowanie,jest go około połowy z 15 ml(jeden pełny słoiczek z Douaglasa ,aż pod samą nakrętkę i drugi nie pełny. http://www.ccbparis.fr/_fr/_fr/skincare/index_prod.aspx?prdcode=P 12353&CatCode=G0_01^G1_01 _80^G2_01_80_30 Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2009-08-15 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy Duende,miniaturki Kenzo Amour i Hot Couture,próbki perfum,biżuterię
zdjęcia
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2009-08-15 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy Duende,miniaturki Kenzo Amour i Hot Couture,próbki perfum,biżuterię
fotki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za kenzo amour i givenchy?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za propozycje ale nic mi sie nie przyda.pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Chciałabym te perfumki wymienić na jedna konkretna rzecz, gdybyś chciała oddać baldsam Aquolina to mogłabym pomyśleć, w zależności jeszcze który to i jaka pojemność.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Aj, to to maleństwo, sama nie wiem, a czy Amour Kenzo i Givenchy Houte Couture maja atomizery?
A żele Aquoliny jakie posiadasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
mam większą końcówkę cementu termicznego Kerastase, jakbyś była zainteresowana.
Mnie by interesowała Aquolina albo jakieś próbki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jak duża mniej więcej jest ta końcówka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie z netu.
Zawartość sięga tuż poniżej tego napisu. Edit: zasadniczo to jeszcze mogę zrobić odlewkę odżywki matrix biolage wzmacniającej. Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2008-12-01 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hm,szkoda,ze tak mało.A które z próbek chciałabyś ewentualnie( niektórych z nich nie oddam łatwo niestety,zwłaszcza te które napisałam ,że podam pełna listę).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a tej odżywki matrixa nie chcesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Nie zauważyłam,że dopisałaś.Chyba chciałabym,tylko poproszę o jakiś link do niej.I co za nie chcesz.Jeśli cos z Aquoliny to mam żele babeczka z wanilią(troche powyżej górnej krawędzi nalepki ,toffi z wanilią(raz użyte),cukier puder cała,balsam cukier puder troszkę wieksza połowa-dokładnie do górnej lini napisu Aquolina.Wszystkie po 125 ml .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odżywka z tej serii co szampon tutaj: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...g-shampoo.html Moglabym zrobić odlewkę 150 - 250 ml, w zależności jakie opakowanie znajdę, albo ewentualnie w dwóch. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Gdybyś wybrała któreś z próbek z tej górnej części(tych z wypisaną pojemnością) to oddam które zechcesz.Nie znam cen tych odżywek,więc może napisz dokładnie co chcesz ode mnie czyli które Aquolinki i próbki.Jutro porobię fotki bo dziś ide do pracy i małolat też już truje,że teraz on podchodzi,więc odezwę się jutro rano.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam opakowanie 200 ml na odżywkę, cena takie odlewki to sądzę ok 20-25 zł w przeliczeniu. Do tego byłaby końcówka cementu. Nie mam pojęcia jak oceniasz cenowo aquolinki? Najbardziej interesowałyby mnie te: toffi z wanilią(raz użyte),cukier puder cała,balsam cukier puder ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Nowy żel kosztuje 21.99 zł(na toffi jest jeszcze nawet cena),nie znam ceny balsamu,bo go dostałam.
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-12-02 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Czyli by wychodziła jedna aquolinka i coś małego.
Hmm, szkoda, że nic więcej nie mam, bo chętnie bym przygarnęła wszystkie ![]() A może szukasz czegoś jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej odżywek do włosów,moze jeszcze Auriderm żel do cery naczynkowej,chętnie odlewki Statkusa.Może masz jeszcze jakieś inne odżywki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...nditioner.html ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Chętnie.Też odlewka czy w oryginalnym opakowaniu?Czyli co chcesz za nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podsumowując: odlewka matrixa połowa fekkai cement termiczny z mojej strony Mnie się podobają wszystkie Aquolinki (zauwazyłam, że niektóre nie są całe) i może jeszcze próbeczki dkny night? Czy to byłoby dobrze czy nie bardzo? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Pasuje czyli ode mnie :
balsam i żel cukier puder(około połowy i żel cały) żel wanilia i toffi raz użyty żel babeczka i wanilia około połowy trzy próbki DKNY Night. Jeśli tak to poproszę jeszcze o przypomnienie adresu i chyba dziś powinnam wysłać paczke. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.