|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wiosenne porządki :) ... buty, torebki, bluzy, duzo rzeczy z usa <zapraszam>---> Przeczytaj <----
Moje zasady.
A oto moja króciutka wishlista:
Czasem warto się zgubić... by znaleźć To, Czego się szuka... Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2009-03-21 o 17:50 |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wiosenne porządki :) ... buty, torebki, bluzy, duzo rzeczy z usa <zapraszam>
1,2,3 buty firmy NIKE kupione w USA podczas wakacji 2008. Stan idealne miałam je tylko raz na sobie. Rozmiar podany na metce to US 6Y, UK 5,5, EUR 38,5, CM 24 .
4,5 buty firmy REEBOK kupione w USA. Stan bardzo dobry/ idealny - na przodzie jedno załamanie bo miałam je raz na sobie ale okazały się za duże . Rozmiar na metce to USA 6, UK 5,5, EUR 38, CM 24,5. 6,7 balerinki czerwone firmy DIVERSE . Stan idealny miałam je raz na sobie ale okazały się troszeczkę za duże a ja nie lubię w balerinkach chodzić bo nie jestem za wysoka. Rozmiar na bucie UK 6, US 7,5, EUR 39- ale to 39 to nie prawda raczej bo nosze 37-38 i nie byly jak kajaki 8,9 buty na obcasiku białe z czarnymi przeszyciami kupione rok temu w CCC firmy Clara Barson. Stan bardzo dobry wszystko widoczne na zdjęciu, chcę sprzedać bo ostatnio kupiłam sobie inne na wyższym obcasie a te były za niskie dla mnie i nie chodziłam prawie wcale w nich.
Czasem warto się zgubić... by znaleźć To, Czego się szuka... Edytowane przez Patikkkk Czas edycji: 2009-03-21 o 17:53 |
|
|
|
#3 | |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dot.: Wiosenne porządki :) ... buty, torebki, bluzy, duzo rzeczy z usa <zapraszam>
Cytat:
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Kolejna porcja na wymianę lub sprzedaż
jak kto woli ![]() 1,2,3 to bluzka z USA - nieudany prezent od cioci jest nieużywana stan idealny z metką widoczna na obrazku, rozmiar M, satynowa czerwona w takie jakieś kropeczki połączone.4,5 to bluzka z USA w paski - zakupiona na wakacjach w młodzieżowym sklepie w Nowym Yorku. Stan idealny. Rozmiar S - XS 6 bluzka z USA z metką firmy M&B . Różowa i dlatego nie chodzona. Rozmiar XS-S
Czasem warto się zgubić... by znaleźć To, Czego się szuka... Edytowane przez Patikkkk Czas edycji: 2009-03-21 o 17:53 |
|
|
|
#7 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Prosisz o otwarcie wątku i wstawiasz kolejne rzeczy na sprzedaz? Otrzymujesz dodatkowy punkt za robienie modetarora w konia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.