![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zapachy - odlewki, próbki - z przyjemnością wymienię
NIEAKTUALNE
Witam w moim wątku! dokładka 28.02.2009 patrz poniżej dokładka 11.02.2009 patrz poniżej dokładka 4.02.2009 patrz poniżej dokładka 1.02.2009 patrz poniżej Zrobiłam małe porządki zapachowo-kosmetyczne i postanowiłam odchudzić nieco mój zbiorek. I tak oto mam na wymianę odlewki i próbki zapachów (pochodzą z moich flakonów, bez cienia wątpliwości są oryginalne!), przedstawiam listę poniżej. Czego szukam w zamian? Najchętniej przygarnę różne miniaturki zapachów (zarówno damskie, jak i męskie). Proszę kusić, wiele mini mam w swojej kolekcji, ale... jak coś mi się spodoba, mogę oddać wiele ![]() Szukam przede wszystkim takich miniatur jak: Salvador Dali - Daliflor, Dalistyle T.Mugler - Angel ("ogródki") Escada - Sentiment, Magnetism, Signature, S, Into the Blue, sezonówki, Moschino - m.in. Chep&Chic, I Love Love i inne. Myślę, że będą pojawiały się dokładki, oznaczę je różnymi kolorami z odpowiednią datą. Natomiast rzeczy wymienione zaznaczę na szaro. A tu wspomniana lista na wymianę: Odlewki w atomizerkach: (możliwość podziału na inne pojemności)
f - fabryczna - nowe, nieużywane (ok. 1,5 ml) r - robiona (ok.1,5-2 ml)
Very Irresistible Givenchy, nowa, bez kartonika, 5ml Organza Indecence, nowa, bez kartonika, 5 ml J'adore Ch.Dior, nowa, bez kartonika, 5 ml Próbki kosmetyków marki Clarena (saszetki o poj. 1ml) i niżej - Dr Arnaud: chętnie oddam wszystkie razem!
Hypnose Lancome pojemność pierwotna 30ml, zostało 15ml, oczywiscie oryginał (uwaga: na zdjęciu jest ciut więcej niż obecnie - wypsikałam ok.3-4 ml, stąd szacuję pozostałość na 15ml) Zapraszam do wymiany!
Edytowane przez amanda-1a Czas edycji: 2009-03-17 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zapachy - odlewki, próbki - z przyjemnością wymienię
Witam,
potrzebujesz flakon do napełniania czy do kolekcji? ![]() Pozdrawiam, Ola |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=301423 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10715611]Witaj, interesują mnie u Ciebie odlewki tych trzech zapachów. Mam w wątku kilka miniaturek, zajrzyj zapraszam
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=301423[/quote] Zajrzałam, zainteresowałam się bardzo ![]() Pozwolę sobie skopiować to, co napisałam w Twoim wątku: [1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10333002] Miniaturki 1. Ferre Rose- 5 ml 2. Pure White Linen- Estee Lauder- 5 ML 3. Quess for women- 7,5 ml 6. Promesse- Cacharel- 5 ml Próbki (f-firmowa, r-robiona) 19.Christian Dior Midnight Poison- r [/quote] Proponuję w zamian tak: Euphoria 10 ml My Insolence 10 ml Hypnose 5 ml. Co Ty na to? P.S. Doczytałam, że jesteś z Podlasia - może z Bialegostoku? Hihi, to byśmy się wymieniły osobiście ![]() Edytowane przez amanda-1a Czas edycji: 2009-01-28 o 22:51 Powód: dopisek - P.S. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie, dziękuję... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10716479]No niestety do Białegostoku mam 80 km
![]() ![]() A może zgodzisz się również na Promesse, jak dorzucę jeszcze 5 ml Euphorii? I zrezygnowałabym z próbeczki Midnight Poison... Czyli w sumie byłoby tak: Euphoria 15 ml My Insolence 10 ml Hypnose 5 ml. I może dorzucę Ci jakieś próbeczki (nawet hurtem wszystkie wymienione wyżej w pierwszym poście)? Hmmm? Edytowane przez amanda-1a Czas edycji: 2009-01-28 o 23:14 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Lady of Harley-Davidson
|
Black Bvlgari - 10 ml, 5 ml
Eau de Dali S.Dali - 20 ml, 10 ml, 5 ml J'adore L'absolu Ch.Dior f Cool Water Wave Davidoff f Be Delicious D.Karan f Angel Innocent T.Mugler r My Insolence r Euphoria CK r czy cos u mnie prosze? ![]()
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Agniesia666, fanusia92, esterie - niestety nic nie znalazłam...
Cytat:
Proponuję: L'Or de Torrente - odlewkę 5 ml w atomizerku i 2 ml w fiolce oraz Angel Innocent - próbeczkę robioną ok. 1,5 ml. Co Ty na to? [1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10716640]Amando nie oddam Promesse za odlewki ![]() ![]() oneo2008, OK, to bez Promesse ![]() Czy tak jak napisałam wcześniej, czyli Euphoria 10 ml My Insolence 10 ml Hypnose 5 ml. za mini Ferre Rose- 5 ml Pure White Linen- Estee Lauder- 5 ML Quess for women- 7,5 ml próbka Christian Dior Midnight Poison- r może być? Szkoda mi Promesse (tzn. że nie wytargowałam jej od Ciebie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez amanda-1a Czas edycji: 2009-01-29 o 16:14 Powód: poprawa literówki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
OK, piszę PW.
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2009-01-30 o 00:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Coś za:
L'Or de Torrente - 20 ml? Mogę zrobić próbkę BC 2ml i ogólnie mogę zaoferować: pocałunek smoka 5ml Nu edp 5ml Alchimie Rochas 5ml Belle de minuit 2ml Le feu d'issey 2ml Le feu D'issey light 2ml L'EAU D'ISSEY 4ml a może coś wybierzesz na moich wątkach?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Witaj
interesuja mnie u Ciebie meskie probki i odewka Chanel ,mam 5ml Escape CKw duzej fiolce ,moge przelac do atomizerka nowego ,Givenchy Lovly w atomizerze zastepczym jest okolo 4ml z 5ml Dalimmania jest tez 4ml z 5ml w atomizerze zastepczym i jakies probki nieorginalne znajde na pewno .Moze szukasz cos tez z kolorowki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
chyba nic
![]() |
#23 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za odlewkę Hypnose?
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Niestety, nic
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
w takim razie prosze o mnie pamiętać
![]() -Aquolina owoce kandyzowane w czekoladzie -Cerruti Image -Comme des Garcons sekwoia - Donna Karan Chaos -Dior j'adore L'absolu -Dior Hypnotic Poison -Dior Tendre Poison -Etro Etra -Etro Messe de minuit -Givenchy ange ou demon -Goutel ce soir ou Jamais -Kenzo Jungle Tigre - Kenzo Flower -L. Sun Moon Stars -Lancome Attraction -Lancome Miracle -Lancome Poeme -Lancome Tresor -Lubin Idole -Marco O'Polo -Moschino Couture! -Nina Ricci Belle de Minuit -Oriflame Amethyst Fatale -Oriflame Freya -Oriflame Precious Parfum -Statkus Statkus -Urlich Chic-Issime Pozdrawiam ![]() Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-02-02 o 02:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
znalazłabyś coś?
Organza Indecence, nowa, bez kartonika, 5 ml J'adore Ch.Dior, nowa, bez kartonika, 5 ml mogę zrobić maleńką odlewkę angel
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
no własnie bardzo niewiele bo sama mam jakieś 10 ml..mogę odlać pół?
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.