![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
kosmetyki i buty..
NIE AKTUALNE!
Witam. Jest to mój pierwszy wątek na tego typu stronie więc jak zrobie coś zle to prosze o poprawienie. ![]() Na początek może napisze czego szukam: 1. Tusz do rzęs. Jakiś dobry. Najlepiej z Maybelline. 2. Lakier do paznokci beżowy. Nie jest za bardzo ważne jakiej firmy. 3. Rzeczy zawierające logo Playboya. Oryginalne i nie. 4. Legginsy czarne lub w panterke. 5. Okulary muchy z białą lub beżową oprawką. 6. Wszystko co wpadnie mi w oko w tym krem pod oczy! ![]() Jestem w stanie oddac kilka rzeczy za jedną która mi sie spodoba. A więc to mam na wymiane: 1.Puder w kremie. Kolor opalony. Taki jak widać na kartce na zdjęciu. Data do 12.2009. Użyty tylko raz gdyz kolor okazał się za ciemny. Pojemnośc ogólem 40ml. 2. Tusz do rzęs z Avonu superSHOCK. Uzyty kilka razy. Wydaje mi się,że jest go więcej niż połowa. Kolor czarny. Pojemność ogółem 10ml. 3. Mini kredka do oczu z Avonu.Kolor czarny.Uzyta raz. Nie mam do niej opakowania jednak kupiłam ją niecały miesiąc temu. 4. Paletka zawierająca 3 cienie w kremie oraz 3 błyszczyki. Używana kilka razy.Nowa gąbeczka no naszoszenia cieni. Niestety nie wiem kiedy kończy sie data. Mysle ze za kilka miesięcy. 5. Kredka do oczu Ruby Rose. Kolor brązowy z brokatem. Jest on jednak lekko brązowy czego nie widać na kartce z numerkiem. Ma konsystencje podobną do kremowej. Nie wiem kiedy konczy sie data. 6. Dezodorant w kulce. Nowy.Rexona for teens. Tropical powder. 7. Ziaja. Balsam brązujący relaksujący. Sopot bursztynowa opalenizna. Zużycie tak jak widać na zdjęciu. Ogółem 200ml. Do 06.2010. 8. Pefum chique. 100ml. Psiknięty raz. Kupiony niedawno. Zapach nie jest zbyt slodki. 9. Grzebień z Avonu. Nie odpakowany.Z jednej strony jest gęstszy z drugiej żadszy. 10. Paletka 8 cieni firmy Vollare. Użyte kilka razy i to nie wszystkie. Nowa gąbeczka do nanoszenia cieni. Waga 10 g.Nie wiem kiedy konczy sie data ponieważ sie starła.. 11. Plastikowe spineczki w róznych kształtach. Wymienie najlepiej razem. Idealne dla dzieci ![]() 12. Plastikowa opaska w kwiatki. 13. Japonki. Ubrane może z dwa razy. Rozmiar 40. 14.Klapki. Obcas 3-4 cm. Noszone dwa razy. Dodam fleki na wymiane. Na pięcie leża własnie fleki żeby ktos nie pomyslał,że to plama.Romiar 40 15. Buty emu nie oryginalne. Czarne. Kupione w Angli. Niestety na mnie są za duże. Rozmiar 41. W jednym bucie jest przyklejona podeszwa gdyz sie odkleiła i nic teraz nie widac. Do tej pory sie nie odkleiła. Na zdjeciu jeden but poniewaz nie zdąrzyłam zrobic wiecej zdjęc.. Można jednak znalezc ich zdjecia w internecie. Stan b.dobry.sprzedaz na szafie
![]() Edytowane przez Romiii Czas edycji: 2009-02-27 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: kosmetyki i buty..
NIE AKTUALNE
* 2 maszynki jednorazowe do golenia. Kolor niebieski. * Czerwona torebka/ kosmetyczka z ziaji. W srodku kieszen na komórke oraz druga kieszen zapinana na zamek. Z boku ma metke ziaji. * Zielono- czarna torebka. Nie ma zadnych kieszeni. * Brązowo- czarna torebka. Nie duża. Z przodu ma kieszonkę zapinaną na guziczek. Posiada dwie kieszonki. Każda zapinana na zamek. W pierwszej kieszonce kieszen na komórke a w drugiej kolejna zapinana na zamek. Wiecej zdjec moge przeslac na zyczenie na email czy cos. ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Romiii Czas edycji: 2009-02-27 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
interesują mnie cyt.
13. Japonki. Ubrane może z dwa razy. Rozmiar 40. 14.Klapki. Obcas 3-4 cm. Noszone dwa razy. Dodam fleki na wymiane. Na pięcie leża własnie fleki żeby ktos nie pomyslał,że to plama.Romiar 40 coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post10522346 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Tusz do rzęs z Avonu superSHOCK. Uzyty kilka razy. Wydaje mi się,że jest go więcej niż połowa. Kolor czarny. Pojemność ogółem 10ml. 3. Mini kredka do oczu z Avonu.Kolor czarny.Uzyta raz. Nie mam do niej opakowania jednak kupiłam ją niecały miesiąc temu. . Pefum chique. 100ml. Psiknięty raz. Kupiony niedawno. Zapach nie jest zbyt slodki. i grzebień Avonu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witaj, coś u mnie za butki emu ?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=306285 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się:
2. Tusz do rzęs z Avonu superSHOCK. . Mini kredka do oczu z Avonu.Kolor czarny.Uzyta raz. Nie mam do niej opakowania jednak kupiłam ją niecały miesiąc temu. . Dezodorant w kulce. Nowy.Rexona for teens. Tropical powder.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
wiem, że nie, ale czy czegoś innego sobie jeszcze nie znajdziesz? Bo paczki z samymi majtkami nawet nie opłaca się wysyłać.
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
nawilżające
![]() ogólnie to podoba mi się rexona, tusz i balsam ziaja
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2009-02-03 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
a co odkładnie ccheszo nim wiedziec?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Pasuje
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Okej byłoby fajnie
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
no to niestety beda za maLe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.