![]() |
#1 |
BAN stały
|
Wymienię: perfumy, kosmetyki. zapraszam!!
Serdecznie witam na moim wątku kosmetycznym!
Przeważnie odpisuje i u siebie i Ciebie żeby się nie pogubić ![]() Szukam kadzidlaków, zapachów drzewnych, orientalnych, ciepłych, kawowych, czekoladowych Zapraszam! Dokładka na stronie nr 2!!!! DUŻE PRÓBKI 5-6ml: -Alchimie -Mitsouko -Dragon EDP -Nu EDP -Thunderstorm -Słoń -Habanita -Dzongkha 3ml PRÓBKI: -Armani Diamonds -Avon Perceive -Cartier Dragon edp -Cerruti Image -Comme des garcons Sekwoia -Comme des garcons Avignon -Demeter Thunderstorm - Donna Karan Black Cashmere -Dior j'adore L'absolu -Dior Hypnotic Poison -Dior Tendre Poison -Elizabeth Arden Green Tea -Etro Etra -Givenchy ange ou demon -Gourlain Mitsouko -Goutel ce soir ou Jamais - Hugo Boss Femme -Issey Miyake Le Feu D'Issey -Issey Miyake Le Feu D'Issey Light -Issey Miyake L'Eau D'Issey -Kenzo Jungle Elephant - Kenzo Flower -L. Sun Moon Stars -Lancome Attraction -Lancome Miracle -Lancome Poeme -Lancome Tresor -Lubin Idole -Marco O'Polo -Nina Ricci Belle de Minuit -Oriflame Amethyst Fatale -Oriflame Freya -Oriflame Precious Parfum -Rochas Alchimie -Urlich Chic-Issime -Urlich Green Tea -YSL NU edp 1. Mitsouko Guerlain, z pudełkiem, pojemność wyjściowa to 30 ml, ubytek widoczny na zdjęciu. 2. Amethyst Fatale Oriflame, z pudełkiem, pojemność wyjściowa to 50 ml, ubytek widoczny na zdjęciu- nima ![]() 3. Perceive Avon, pojemność początkowa to 50ml 4. Adidas Natural Vitality, woda 75ml, ubytek niewielki w celu sprawdzenia zapachu, żel pod prysznic nieużywany, dezodorant- używany niewiele, aby sprawdzić zapach 5. Rouge Avon, ubytek widoczny na zdjęciu, balsam do ciała zużyty w połowie Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-02-24 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Wymienię: perfumy, kosmetyki. zapraszam!!
1. Tahitian Avon, pojemność początkowa, ubytek widoczny na zdjęciu
2. Mel Merio, pojemność początkowa to 50 ml, ubytek widoczny na zdjęciu 3. Acqua Di Gio Armani, pojemność wyjściowa to 100ml, ubytek widoczny na zdjęciu- wyfrunęło 4. Woda perfumowana Casmir Chopard, pojemność wyjściowa to 50ml, pozostała połowa, czyli 25 ml (z pudełkiem)- poleciało w dobre ręce ![]() 5.Le Feu D'Issey Light Issey Miyake 25 ml z 50.-rezerwejszyn ![]() 6. Woda toaletowa Un Jardin Apres La Mousson Hermes, 15ml, z kartonikiem. Woda została psiknięta jeden jedyny raz!!! Kupiłam ją w ciemno znając pozostałe ogródki Hermesa. Jedno psiknięcie pozwoliło mi stwierdzić, iż nie jest to mój zapach, gdyż wyczułam w nim nutkę melonu, który mi w perfumach niezbyt odpowiada.- równiez nima:P Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-02-17 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
3. Acqua Di Gio Armani, pojemność wyjściowa to 100ml, ubytek widoczny na zdjęciu
4. Woda perfumowana Casmir Chopard, pojemność wyjściowa to 50ml, pozostała połowa, czyli 25 ml (z pudełkiem) cos u mnie?
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za wodę Rouge i/lub Cashmir?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
4. Adidas Natural Vitality, woda 75ml, ubytek niewielki w celu sprawdzenia zapachu, żel pod prysznic nieużywany, dezodorant- używany niewiele, aby sprawdzić zapach
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
3. Acqua Di Gio Armani, pojemność wyjściowa to 100ml, ubytek widoczny na zdjęciu 4. Woda perfumowana Casmir Chopard, pojemność wyjściowa to 50ml, pozostała połowa, czyli 25 ml (z pudełkiem) ?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1232993977 ? odpisz proszę w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1232993977 przejrzyj wszystkie watki ![]() ![]() pozdrawiam
![]() |
#14 |
BAN stały
|
cos u mnie:
4. Adidas Natural Vitality, woda 75ml, ubytek niewielki w celu sprawdzenia zapachu, żel pod prysznic nieużywany, dezodorant- używany niewiele, aby sprawdzić zapach 5. Rouge Avon, ubytek widoczny na zdjęciu, balsam do ciała zużyty w połowie 4. Woda perfumowana Casmir Chopard, pojemność wyjściowa to 50ml, pozostała połowa, czyli 25 ml (z pudełkiem) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
kochana mam chrapkę na Twoje Mitsouko tylko nie wiem jak ty byś na to spojrzała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Mitsouko?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za Mitsouko lub/i Casmir?
Poza wątkiem mogę zaproponować: miniaturę czystych perfum Marc Jacobs, odlewki Dzing L'artisan, Shaal Nur Etro, Boucheron Trouble, Aniołek piwoniowy, Cerruti Image Woman, Index Fresh Figue-Apricot, Eau d'Hadrien Annick Goutal, Poeme, Les Saisons par Van Cleef & Arpels Ete, Maroussia... mam też sporo próbek perfum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
hmm to zróbmytak zabieram Mitsouko i daje Tobie Lutensa oraz moge odlać np. faminite du Bois co ty na to?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
acqua di gio?
proszę odp u mnie
![]() |
#22 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=301423 Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2009-01-26 o 23:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
[/COLOR] 1. Mitsouko Guerlain, z pudełkiem, pojemność wyjściowa to 30 ml, ubytek widoczny na zdjęciu.
może paco rabanne pour elle edp około 40 ml https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1232993977
cos u mnie za ten zestawik? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za
1. Tahitian Avon, pojemność początkowa, ubytek widoczny na zdjęciu 2. Mel Merio, pojemność początkowa to 50 ml, ubytek widoczny na zdjęciu https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post10522346 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.