|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() KANEBO olejek
Witam wizażanki
![]() DOKŁADKA * Podkład ESTEE LAUDER, DW, kolor 04 *Puder transparentny matujący ,profesjonalny,KRYOLAN *CLINIQUE, ,,maczek", kolor 02 *liner NOUBA ,złoty *puder sypki brązujacy, CLARINS,UBYTEK OKOŁO 50% *DKNY, be delicious,25/30ml *PIMKI, perfumy o zapachu gumy balonowej na wymianę mam olejek do demakijazu firmy Kanebo około 90/150ml, jest baaaardzo wydajny, wystarczy jeszcze na długo. Olejek ma świetne opinie na KWC. Poza tym wymienić mogę też lokówke spiralną babyliss(uzyta tylko kilkakrotnie,mam kartonik) oraz router do dialogu (nowy) zapraszam ![]()
Edytowane przez malwiiina Czas edycji: 2009-02-20 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: KANEBO olejek
podoba mi sie sporo nieaktualnych rzeczy u Ciebie n olejek nuxe
![]() ![]() daj znac jak bys miala dokladke ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś za maczka ?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=298464 Co to za diorek na przedostatnim zdj ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
u Ciebie podoba mi sie podkład EL,.DIORSKIN AIRFLASH nr 200, czy LANCOME STAR BRONZER nr 05, to ,,bambus"? Diorek to Dior Bronze,poudre de solei, kolrek jaśniutki 010 healthy look
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
LANCOME STAR BRONZER to ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ng-powder.html. A Twój maczek jakie ma zużycie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ciezko ocenic zuzycie maczka, jest to płaski, tzn kwiatuszek juz nie odstaje ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
interesowały mnie podkłady jeszcze
![]() ![]()
Edytowane przez malwiiina Czas edycji: 2009-02-22 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
malwiiina zgodnie z regulaminem wyślę paczuszkę jako pierwsza, bo jestem "świeżynką". Zgodnie z naszymi ustaleniami za
olejek Kanebo (90ml ze 150ml), Be Delicious 25ml oraz odżywkę Tigi (na spróbowanie) prześlę olejek Nuxe z drobinkami 50ml Bioderma płyn micelarny 250ml (data30/10/09) Bioderma Hydrabio tonik 200ml (data30/06/09) Bioderma Photoderm Max SPF50+ 40ml (data 30/03/2010) te wszystkie opakowania są nowe oraz Vichy Dermablend nr25 nude (na spróbowanie) postaram się wysłać jutro, dam znać po wizycie na poczcie. Oczywiście bezpiecznie paczuszką (przesyłką poleconą) i priorytetem. Zapakowałam w kartonik dla zabezpieczenia opakowań szklanych i plastikowych. proszę o kontakt jak dotrze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
hej
paczka powinna dojść dzisiaj, nadałam jako paczkę (priorytetową) to dostarczą Tobie do domu. Wyszedł niecały kilogram kosmetyków. Będzie czym się delektować. Jeśli najpóźniej w poniedziałek nie dostarczą, to bardzo proszę skontaktuj się ze mną, mam potwierdzenie nadania paczki i nr. Ale myslę, że wszystko będzie w porządku. pozdrawiam n |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
*DKNY, be delicious,25/30ml *PIMKI, perfumy o zapachu gumy balonowej odpisz proszę w moim wątku ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=312814 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
za kilka godzin będe w domku, wiec nezwlocznie dam znać czy juz jest.Jeśli bedzie to jutro raniutko wyśle dla Ciebie i w poniedzialek powinnaś ja już miec ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
niestety nic u Ciebie nie znalazlam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.