|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() By zostać kosmetologiem
WITAM! W PRZYSZŁOŚCI CHCIAŁABYM ZOSTAĆ KOSMETOLOGIEM. JESTEM AMBITNA, DOBRZE SIĘ UCZĘ I W PRZYSZŁOŚCI CHCIAŁABYM UCZĘSZCZAĆ NA UCZELNIĘ MEDYCZNĄ W POZNANIU. JEDNAK WIEM, ŻE PRZEDE MNĄ DŁUUGA DROGA. CZY JEST WIĘC TU TAKA OSOBA, KTÓRA RZETELNIE OPISAŁA BY MI TĄ DROGĘ? JESTEM TERAZ W 2 KLASIE GIMNAZJUM. OCZYWIŚCIE POTEM CHCĘ IŚĆ DO LICEUM ALE NIE WIEM O JAKIM PROFILU( KLASA). BIOLOGICZNO-CHEMICZNYM? A CO DALEJ? SŁYSZAŁAM COŚ O ROZSZERZONEJ MATURZE. NIESTETY JESTEM NIEZORIENTOWANA JEŚLI CHODZI O TE TEMATY. A PO MATURZE, JAK TO DALEJ WYGLĄDA CO MUSZE ZROBIĆ ABY CHOĆ STARAC SIE O DOSTANIE NA UCZELNIE I JAK WYGLĄDAJĄ TAKIE STUDIA. ILE TRWAJĄ CZEGO MOŻNA SIE NAUCZYC? CZY POTEM BĘDĘ MOGŁA PRACOWAĆ W LABORATORIUM BĄDŹ W SALONIE SPA? BARDZO PROSZE O ODP. NA TE NURTUJĄCE MNIE PYTANIA.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: By zostać kosmetologiem
jak liceum to na pewno biol-chem, radzilabym sprobowac sie dostac do b.dobrego liceum i pozniej martwic sie o studia
![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- o, tu masz linki do zrzutów ekranu, czego wymagaja na kosmetologie w Marcinku. bo chodzio Ci o akademie medyczna im. K. Marcinkowskiego, nie? :P http://i43.tinypic.com/2chuqhf.jpg http://i39.tinypic.com/vzaq12.jpg
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ja skonczylam liceum sportowe ;p;p hehe a teraz studiuje kosmetologie
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
klasa o profilu biol-chem napewno bedzie dobrym wyborem i wstepem do kosmetologii
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
nie zawsze
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.