![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
CZERWIEC, czyli mój pierwszy wątek z paroma kosmetykami :)
To mój pierwszy poważniejszy wątek na kosmetycznym targowisku, do tej pory wymieniałam się tylko ciuchami, takżestamtąd mam tylko pozytywne przekupki
![]() Postanowiłam się pozbyć paru rzeczy, z których większości absolutnie nie potrzebuję. Jeśli masz więcej przekupek ode mnie, ja oczywiście wysyłam pierwsza. Jeśli ja mam więcej, Ty wysyłasz pierwsza. Jeśli obydwie mamy po równo, to też Ty wysyłasz pierwsza. Trochę kontrowersyjna zasada, ale widzę że coraz więcej tu oszustów, a tego chciałabym się ustrzec. Wiem, że to kosmetyczny a nie ubraniowy, ale to samo forum, więc jakieś tam doświadczenie mam i z zupełnie nowymi osobami nie wymienię się inaczej niż dopiero po dostaniu przez mnie paczki. Nie akceptujesz? Nie musimy się wymieniać ![]() Rzecz, na której najbardziej mi zależy to perfumy 'In the mood for love' Gianfranco Ferre, chociażby 30ml. Mało prawdopodobne, że ktoś będzie miał na zbyciu i zechce coś ode mnie za nie, no ale ![]() I chętnie przyjmę jakiś dobry krem nawilżający, do skóry mieszanej/tłustej Vichy, Bioderma itd Ooo i jeszcze szampon Biosilk Volumizing
![]() Edytowane przez Mynietka Czas edycji: 2011-06-20 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZERWIEC, czyli mój pierwszy wątek z paroma kosmetykami :)
1. 'Insolence' Guerlain, 30ml. Ja psiknęłam raz, żeby sprawdzić. Zupełnie mi nie podeszły, ale utrzymują się cholernie długo. Dostałam je od babci, która z kolei dostała je od koleżanki. Także autentyczności pewna nie jestem, a nie wiem nawet jak to sprawdzić
![]() ![]() 2. Tester sklepowy L`Oreal, True Match Minerals (sypki puder mineralny). Nie ma na pudełeczku napisanej gramatury. Odcień N3 Creamy Beige. 3. Błyszczyk L'Oeral Glam Shine 6h, wersja Volumizer Gloss Repulpant, czyli powiększająca usta. Parokrotnie użyta, ale nie odpowiada mi za bardzo to lekkie szczypanie/chłodzenie na ustach, które ma służyć powiększeniu ust. Odcień 108 Forever Sweet, 6ml. 4. Neutrogena krem do stóp na zrogowacenia, 50ml. Użyty dwa-trzy razy.
![]() Edytowane przez Mynietka Czas edycji: 2011-06-26 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
1. Próbki Nuxe, opiszę dokładnie na życzenie. (olejku ze złocistym pyłem nie ma)
2. Podwójne cienie MaxFactor z aplikatorem, nieużywane. 3. Cień essence, raz spróbowany. Odcień 09 4. Korektor pod oczy Bourjois BioDetox, odcień 03 5. Mgiełka do włosów Radical, pojemność początkowa 200ml, zużycie widoczne na zdjęciu. Ważna do końca października. 6. Dezodorant damski Adidas Fresh, nowy. 7,8. Dwa duże dezodoranty Nivea, nowe. Double Effect i Dry Comfort.
![]() Edytowane przez Mynietka Czas edycji: 2011-07-04 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
1. BIODERMA Photoderm MAX COMPACT SPF50+/UVA24 (odcień jasny)
WŁAŚCIWOŚCI: Szczególnie polecany dla skóry skłonnej do reakcji alergicznych na filtry chemiczne. Produkt hipoalergiczny i bezzapachowy, nie zawiera detergentów i konserwantów. Zabezpiecza skórę przed alergią na słońce! Produkt nowy, nie otwierany, z naklejkami zabezpieczającymi. Data ważności: 05.2012 cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
BIODERMA Photoderm MAX COMPACT SPF50+/UVA24 (odcień jasny)
byłabym zainteresowana, może cos znajdziesz ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś za Insolence i próbki Nuxe ? I jeśli chodzi o Insolence, to czy można by zobaczyć zdjęcie spodu butelki ?
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2011-06-20 o 05:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Perfume Lover
|
cos u mnie za nuxe?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
Przekupka: 164 pkt / 100% pozyt.
|
1. BIODERMA Photoderm MAX COMPACT SPF50+/UVA24 (odcień jasny)
Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś za bioderme?
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
1. BIODERMA Photoderm MAX COMPACT SPF50+/UVA24 (odcień jasny) 3. Próbki Nuxe, opiszę dokładnie na życzenie.
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
zalezy mi na tych dwóch kosmetykach, zwłaszcza na koretkorze:
4. Podwójne cienie MaxFactor z aplikatorem, nieużywane. 6. Korektor pod oczy Bourjois BioDetox, odcień 03 Znajdziesz coś u mnie? zapraszam do wszystkich wątków. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Insolence?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Insolence?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Insolence, balsam Kylie, cień essence i wszystkie próbki Nuxe?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za zestaw nuxe i biodermę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
4. Podwójne cienie MaxFactor z aplikatorem, nieużywane. 5. Cień essence, raz spróbowany. Odcień 09
![]() |
#23 |
BAN stały
|
Witaj,
wybierzesz cos u mnie w obu wątkach w zamian za: BIODERMA Photoderm MAX COMPACT SPF50+/UVA24 (odcień jasny) Próbki Nuxe, opiszę dokładnie na życzenie. ? ![]() Odpisz proszę - w miare mozliwosci - u mnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
1. BIODERMA Photoderm MAX COMPACT SPF50+/UVA24 (odcień jasny) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
1. BIODERMA Photoderm MAX COMPACT SPF50+/UVA24 (odcień jasny) 3. Próbki Nuxe, opiszę dokładnie na życzenie. ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej
znajdziesz cos u mnie ?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
hej,
coś za 2. Balsam perfumowany Kylie Minogue 'Pink Sparkle' raz wypróbowany, na dole widać ślady po taśmie klejącej, bo balsam był tak zabezpieczony przed otwarciem ![]() nie mam Twego zapachu ale może mam poza wątkiem coś innego, napisz co by Cię interesowało poza tym odpisz proszę u mnie ![]()
Pozdrawiam ![]() WYMIANKA KOSMETYCZNO-ZAPACHOWA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=27185999 UBRANIA, KSIĄŻKI, INNE: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33020185 Edytowane przez AgnesAnn Czas edycji: 2011-06-20 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za perfumy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.