|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
konopiowe ciuchy, głównie S/M ;)Zapraszam do wymianki! W przypadku potrzeby dokładniejszego/lepszego zdjęcia, proszę o kontakt ![]() Wymiary mierzone "na leżąco" (chyba, że zaznaczyłam inaczej), od strony przodu. Najchętniej za: - sukienki, - tuniki, - spódniczki (mile widziana ołówkowa, z podwyższonym stanem), - rękawiczki całuski!!! - granatowe chusty we wzory, - koszule z żabotem/koronką/wiązane na kokardę itp., - apaszki, - duże torby, retro torebki. 1. Świetny longsleeve w czarno-białe paski, firmy SISTERS POINT, rozmiar S rozciągliwy, dopasowuje się do sylwetki, niestety okazał się dla mnie za mały ![]() stan bdb, malutkie rozprucia przy mankietach rękawów 2. Letnia sukienka khaki PROMOD, regulowane ramiączka, rozmiar S, wymiary: ok. 40 cm w biuście, biodra - 47 cm (w okolicach nierozciągliwej koronki), długość - 76 cm, stan bdb+, założona zaledwie dwa, trzy razy (w razie potrzeby dysponuję zdjęciem sukienki na modelce ![]() 3. Długa indyjska spódnica VILA, dwuwarstwowa z falbanami, kolor khaki, na prawym udzie wyszywany kwiat, rozmiar z metki S, wymiary: 40 cm w pasie, długość - 96 cm, stan bdb 4. Bluzka z siateczkowymi rękawami 3/4 TERRANOVA, rozmiar S/M wymiary: długość 47 cm, długość rękawa - 42 cm, stan db 5. Brązowa indyjska tunika z włoskowatego, gładkiego materiału, z aplikacją z koronki i koralików (zdjęcie 6), rękawy i dół tuniki lekko rozszerzane, rozmiar S/M, wymiary: długość rękawa - 56 cm, szerokość w ramionach - 40 cm, szerokość od pachy do pachy - 44 cm, stan bdb 7. Fioletowy, wełniany bezrękawnik z golfem, ciepły, rozmiar M, wymiary: szerokość od pachy do pachy - 46 cm stan db 8. Longsleeve khaki, rozmiar S/M wymiary: długość rękawa - 56 cm, szerokość od pachy do pachy - 44 cm, długość - 63 cm stan db
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' Edytowane przez konopia Czas edycji: 2009-04-04 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: konopiowe ciuchy, głównie S/M ;)
miejsce na dokładkę
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za sukienke promod https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1238853073 ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1238853073 odp w moim wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mnie do postu 14 str. 1 coś nowego!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
zapraszam na dokładke str. 1 i 11!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.