|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
gap, old navy, tommy hilfinger, dżinsy, bluzeczki
REGULAMIN
1. Pierwszy raz robię wymianę, także proszę mi zwracać uwagę, jeżeli robię coś źle. 2. Rzeczy wyślę czyste, mogę wyprasować na życzenie i tego samego oczekuję. 3. Nie ukrywam wad ubrań czy ich stanu, jeżeli coś jest niejasne, są wątpliwości- proszę o tym napisać w moim wątku. 4. Nie szukam spodni, bielizny, butów. 5. Szukam dużej czarnej torby eleganckiej, do której zmieści się format A4. Chętnie obejrzę dodatki: paski, opaski do włosów, spinki... jeżeli się coś spodoba, na pewno dam znać. 6. Jeżeli Ci się coś podoba, pisz u mnie ![]() ![]() 1. Różowa koszulka z napisem sweet 63, marka circo, z USA.Rozmiar na metce XL(14/16) Miałam ją na sobie ze 3 razy w życiu. Jest maleńka, prawie niewidoczna plamka, pewnie się spierze w praniu. Troszeczkę literka 'T' w napisie jest zaprasowana. długość 55 cm, szerokość 42 cm 2. Bladoróżowa bluzeczka firmy SO..., także z USA. Rozmiar na metce XL(16). Odkryłam maleńką dziurkę z tyłu na prawym ramiączku, ale można to ładnie zacerować i nie będzie widać. Bluzeczkę nosiłam rzadko. długość 50 cm, szerokość 43 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: gap, old navy, tommy hilfinger, dżinsy, bluzeczki
3. Koszulka na ramiączkach w kolorze cytryny marki GAP, także z USA. Rozmiar na metce L. Ozdobiona koronką. Nigdy nie miałam jej na sobie, nikt inny jej nie nosił.
długość 40 cm, szerokość 43 cm 4. Bluzeczka czerwona marki JOE BOXER, też z USA. Rozmiar na metce 14/16. Bardzo fajnie się ją nosi, ładnie podkreśla biust i jest wygodna. długość 39 cm, szerokość 45 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
5. Bladoróżowa bluzka z długim rękawem marki OLD NAVY, z USA. Rozmiar na metce 14. 100% bawełna, też się ją fajnie nosiło. Jest maleńka, niewidoczna plamka z tyłu.
długość 42 cm, szerokość 45 cm, długość rękawa 54 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
6. Czarna bluzka marki SAIX. Rozmiar na metce XL. Rękaw 3/4. 90% polyester, 10% elastan. Rzadko ją nosiłam. Niestety obiera się :/
długość 57 cm, szerokość 47 cm, rękaw 45 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
8. Koszulka tommy hilfinger, szara. Nie ma niestety rozmiaru na metce, ja określam go jako L. Można ją zapiąć u góry na 3 haftki.
długość 58 cm, szerokość 42 cm 9. Biała bluzka. Rozmiar 42. Troszkę duża jest, ja jej nie nosiłam, ale ktoś inny parę razy ją założył. Z tyłu są pętelki, można tam włożyć delikatną wstążkę i wiązać jak gorset. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
10. Dżinsy american rag. Rozmiar na metce 13, z USA. Nigdy ich nie nosiłam bo są za duże.
góra 45cmx2 szerokość nogawki 26 cm stan 24cm długość 105 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
11. Torebeczka mała z literką a.Niestety po prawej stronie litery jest coś brązowego, nie wiem skąd się to wzięło, myślę, że da się usunąć, tylko nie wiem, czym. Nie nosiłam jej, bo nie jest w moim stylu.
12. Czarna torebeczka gabol. Nie zmieści się do niej zeszyt, tylko pierdoły typu portfel, klucze, telefon. Ma kilka kieszonek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
13. Płyta Celine Dion, nowa, w folii. Taking chances
14. Czerwone korale plastikowe. 15. Dwa komplety: bransoletka plus kamyk na takiej nitce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
. znajdziesz coś u mnie za te rzeczy? Koszulka tommy hilfinger, szara.
9. Biała bluzka. Rozmiar 42 Koszulka na ramiączkach w kolorze cytryny marki GAP, także z USA. Bluzeczka czerwona marki JOE BOXER, też z USA. Rozmiar na metce 14/16.
![]() |
#17 |
Zadomowienie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1235213962 jaką ma długość? znajdziesz coś u mnie za nią?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.