![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Ciuszki Kwiatuszka ;) głównie XS, S, M
Cześć
![]() Jest to mój pierwszy (acz mam nadzieję, że nie jedyny ![]() ![]() Wizaż często czytam a od dzisiaj postanowiłam także i trochę poskrobać. Ciuchlandia od razu przykuła moją uwagę ![]() Dokladka na stronie 2 i 3, pierwsze posty ![]() Oczywiście przed wysłaniem piorę i prasuje wszystkie rzeczy. Dokładne wymiary, dodatkowe zdjęcia lub opis dostępne na prośbę zainteresowanych ![]() 1. Koszulka z błyszczącymi dżetami pośrodku w kolorze niebieskim i białym. Rozmiar z metki: L. Ja noszę S i jest całkiem dobra, ale trochę za luźna. 2. Krótki, marszczony topik w drobne kwiatki z kokardką (możliwość dowolnego wiązania) na górze. Będzie dobry na XS/S, ale materiał jest rozciągliwy. Firma Pimkie. 3. Topik w podobnym stylu co numer 2, również z kokardką. W białe kwiatki. Będzie dobry na XS/S, również rozciągliwy. 4. Ciemnoszara koszulka z kwiatowymi wzorami z miłego materiału. Na oko S/M. W trakcie wymiany z bjedroneczka. 5. Dłuższa koszulka z interesującym nadrukiem i dodatkiem srebrnego brokatu. Rozmiar z metki: 170/176. Kupiona w C&A. wymieniona z ida999 6. Ładnie prezentujący się na ciele dekolt. S, na M też będzie dobra. Edytowane przez Liliowykwiat Czas edycji: 2009-03-31 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ciuszki Kwiatuszka ;) raczej małe rozmiary
1. Nienoszona. Dostępna również w kolorze czarnym. Rozmiar z metki L, ja noszę S i była ok (przymierzałam czarną).
2. Bluza w kwiatowe wzory o ładnym kolorze. Minimalne przetarcia na kwiatkach (widać na zdjęciu - po prawej stronie obok zamka), jednak nadal grafiki są widoczne i nie umniejsza to urokowi bluzy. Rozmiar z metki L, dobra na S. 3. Trzeba ją trochę wygolić, czego nie zrobiłam z racji nieposiadania w domu golarki do ubrań, ale ja nosiłam niewygoloną i nie było źle ![]() 4. Turkusowa bluza, praktycznie nienoszona. Rękawy z innego materiału. Rozmiar S/M 5. Trochę wyblakła, ale gdy ktoś nie widział jej tuż po zakupie nie rzuca się to w oczy. Z Cubusa. Rozmiar S. Edytowane przez Liliowykwiat Czas edycji: 2009-03-31 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
1. Bardzo milutka w dotyku bluza z kwiatowym wzorem. Rozmiar S.
2. Sweter z wiązaniami po bokach (coś w stylu gorsetowym). Rozmiar S, dopasowany. 3. Rozpinany sweter ze sztucznym futerkiem przy kołnierzu. Firmy C&A. Rozmiar z metki S, na M też będzie dobry. 4. Jasna, jeansowa kurtka. Prawie nienoszona. Firmy H&M. Rozmiar europejski: 152 - XS/S. 5. Urocze baleriny w rozmiarze 39. Środek, jak widać, trochę brudny, postaram się je wyczyścić, ale z zewnątrz prezentują się na prawdę ładnie. 6. Różowe okulary z motylkiem i malutkimi, srebrnymi sztucznymi diamencikami na czułkach. Z KappAhl Edytowane przez Liliowykwiat Czas edycji: 2009-03-30 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
1. Jeansy ze sztucznymi diamencikami na wzorach. Rozmiar 26, dokładne wymiary mogę podać
![]() 2. Mini z wyszywanymi i ozdobionymi różnymi koralikami kwiatami. Parę koralików trzyma się słabiej i widać nitki, ale myślę, że to nie problem, bo spódniczka jest bardzo ładna. Rozmiar 158. 3. Czarna torebka z eko skóry na ramię. Wiązania bo bokach. w trakcie wymiany z diamentowa Edytowane przez Liliowykwiat Czas edycji: 2009-03-29 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
1. Koszulka z możliwością zawiązania z przodu lub z tyłu. Wyszywane wzory przy dekolcie. Rozmiar S/M.
2. Pojemny plecak używany przeze mnie rzadko, bo podczas wycieczek. 3. Zgrabna torebka z liczbą 69 ![]() 4. Plecaczek imitujący jeans. Ramiączka ma na zamek, więc można nosić zarówno na jednym jak i na dwóch ramieniach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz cos u mnie za
5. Dłuższa koszulka z interesującym nadrukiem i dodatkiem srebrnego brokatu. Rozmiar z metki: 170/176. Kupiona w C&A. i balerinki? ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1236021484 odp u mnie
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1236019893
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
wiesz co, te ciuchy z chęcia moge wymienić,ale wolababym na ta bluzke
![]() ![]() Edytowane przez black_cougar Czas edycji: 2009-03-02 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() juz mierzę ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- biała koszula : -szerokość pod pachami: 46 cm x 2 (koszula bez zadnego elastilu czy czegos w tym rodzaju ![]() -długość całkowita: 59 cm bluzka w paski: - szerokość pod pachami (bez naciągania) 37 cm x 2 - długość całkowita: 55 cm
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
dobrze to podaj mi wymiary i jesli mozesz przeslij mi zdjecie robione na kimś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
w sumie fajnie, ale moze znajdziesz coś jeszcze, np za tą czarną bluzkę z guziczkami ? wtedy badziej by się opłacało wysłac
![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- masz w watku taka pomaranczowa i napisane ze taka sama czarna tez jest ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- na razie raczej chyba dokładki nie bedzie ![]() ![]() bluzka za bluzke ?? ![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
rozumiem,ze jest w bardzo dobrym stanie, nie ma tzw zmechacen
![]() co byś za niego chciała?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
no dobrze
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1236019991
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1236022674 cos u mnie?;]
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
znalazłam tylko https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1236021484
![]()
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
nic
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
up
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, zajrzyj do mojej listy
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
upup~
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Dokładka~ ^^
![]() 1. Nowa, nienoszona. Rozmiar z metki: M, na S także powinna leżeć ![]() 2. Nadruk trochę popękał. Rozmiar S. W trakcie wymiany z bjedroneczka. 3. Firma Key. Rozmiar S. 4. Te przetarcia oczywiście fabryczne ![]() 5. Napis: EX.TRAOR.DI.NAR.Y z małymi dżetami. Po obu stronach zszyte szwy. Firma Elite. Rozmiar XS. 6. Nadruk ozdobiony brokatem. Firma House. Rozmiar S. 7. Na szelkach, napis ozdobiony dżetami. Zszyta na boku. Rozmiar S. W trakcie wymiany z bjedroneczka. 8. Kolorowa arafatka, nienoszona. Kupiona w Takko.
Edytowane przez Liliowykwiat Czas edycji: 2009-03-13 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.