![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Rurki, płaszczyk, sweterki, tunika w rozm. Xs-m, buty 36/37=> szafa wakiki zaprasza:)nieaktualny a w niej między innymi: czarna spódnica z grubej satynyUWAGA!! W poście #10, #13, #14 dokładka!! ![]() czarna satynowa bluzeczka wiązana na szyi ZAKŁADAM NOWY WĄTEK- W STARYM JUŻ SPORO RZECZY WYMIENIŁAM (CZEŚĆ Z NICH JESZCZE AKTUALNYCH TAKŻE MOŻNA ZAGLĄDAĆ ![]() MOJE ZASADY: Wszystkie rzeczy na pierwszej stronie!! Wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek, ewentualnie wysyłamy razem (najchętniej polecony priorytet, ale się dostosuję, koperta bąbelkowa lub pudełko) Możecie wklejać linki interesującej Was rzeczy- mi to nie przeszkadza ![]() Podaję wszelkie wady i tego samego oczekuję od Was Ciuszki wysyłam wyprane, ale nie prasuję (uważam że nie ma to sensu- i tak wygniątą się w paczce) chyba że ktoś wyraźnie mnie o to poprosi ZAWSZE odpowiadam w Waszych wątkach, sama prosze o to samo ![]() Moja WISH: (za to mogę oddać naprawdę dużo, również spoza wątku): w pierwszej kolejności: Dodatki do sukni ślubnej (więcej w wątku wish) W drugiej kolejności: CZARNE RURKI JEANSOWE RURKI Z PODWYŻSZONYM STANEM SASZKI (ROZM 35/36) RAMONESKA CZARNA ![]() BOTKI/KOZAKI LEGGINSY (+ Z ZAPIĘTKA) PERFUMY + wszystko co wpadnie mi w oko ![]() ![]() i link w podpisie ![]() Legenda: Dokładka Rezerwacja Wymienione usuwam Edytowane przez wakiki Czas edycji: 2010-04-19 o 07:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urki, płaszczyk, sweterki, tunika w rozm. Xs-m, buty 36/37=> szafa wakiki zapra
BLUZKI: 1. prześwitująca z błyszczącymi drobinkami (śliczna ![]() 2. beżowa z kołnierzykiem (przepraszam że nie wyprasowana) 3. różowa bez rękawów 4. czarna wycięta (imprezowa, przepraszam że nie wyprasowana) 5. czarna rozpinana
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urki, płaszczyk, sweterki, tunika w rozm. Xs-m, buty 36/37=> szafa wakiki zapra
SWETERKI, TUNIKI: 2. Czarny ażurowy Reporter, rozm. XS 4. w romby ESPRIT, rozm. XS 5. śliczny niebieski, rozm. S (z wymianki) 6. Czarny zakładany, rozm. S
Edytowane przez wakiki Czas edycji: 2010-04-19 o 07:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
bolerka:
Edytowane przez wakiki Czas edycji: 2010-04-19 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
SPODNIE: 3. Jasne jeansy z rozszerzaną nogawką 4. Jeansy z kieszeniami, możliwość podwinięcia nogawki (widać na zdjęciu), rozm. dziecięcy- 152- taka XS
Edytowane przez wakiki Czas edycji: 2010-04-19 o 07:53 Powód: dokładka:) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
SPODNIE C.D. 1. Eleganckie materiałowe rybaczki, rozm 36 2. Czerwone materiałowe rurki, rozm. 36 3. Złote materiałowe River Island, rozm. 8
Edytowane przez wakiki Czas edycji: 2010-02-02 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ODZIEŻ WIERZCHNIA: 1. Płaszczyk dwurzędowy, rozm. S (wada- podpruta jedna kieszeń- nie mam jak się do niej dostać (z zszyciem) wymiary: dł. przód: 79 cm od pachy do pachy: 49 cm talia: 46 cm dł. rękawa spod pachy: 46 cm dł. rękawa od wszycia stójki: 71 cm szerokość na dole: 60 cm 2. Jeansowy żakiecik Top Trendy, r. 38
Edytowane przez wakiki Czas edycji: 2010-01-12 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
BIELIZNA: 2. Pas do pończoch C&A, nowy- nie używana!! kolor ecru
Edytowane przez wakiki Czas edycji: 2010-04-19 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
DODATKI: 2. Torebki: czarna Warenhouse brązowa 3. Naszyjniki: różowego nie ma!! .. czarny- ciemny brązowy kolce brązowy (niektóre części trochę wyblakłe) delikatny naszyjnik z kwiatuszkami, oczkami naszyjnik z monetami chińskimi długie koraliki
Edytowane przez wakiki Czas edycji: 2010-04-19 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rrki, płaszczyk, sweterki, tunika w rozm. Xs-m, buty 36/37=> szafa wakiki zapra
BUTY 1. brązowe buciki, na obcasie, rozm. 37 (ja noszę 36 i są dobre). trochę porysowany przód jednego bucika, widoczne na fotce 2. czarne zamszowe buciki na szpileczce, roz. 36 (fleczki do wymiany), sporadycznie używane) 4. Kozaczki z wężowej skórki BARRATTS, rozm. 4, 10 cm obcas DOKŁADKA!! 5. Klapeczki żółte NEW LOOK, rozm. 37 (dł wkładki: 23,5 cm) 7. Czarne czółenka, r. 36, dł. wkładki: 23,5 cm, wysokośc obcasa: 7 cm Jeżeli jesteście zainteresowane czółenkami to dajcie prosze linka do konkretnej pary ![]() Wszystki buty z dokładki pochodzą z wymianek ![]()
Edytowane przez wakiki Czas edycji: 2010-04-19 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
KOSMETYKI: PERFUMY HUGO BOSS DEEP RED (Zużycie ok 5 ml) na zdjęciu w deo w kulce- dla porównania pojemności 1. Max Factor Lip Finity, kolor 101- najchętniej wymienię na inny kolor (może być bez "utrwalacza" (wtedy ja też nie dam), kolor max 10 razy użyty) 2. Eye liner GOSH ART EXTREME, kolor 06 (3 razy użyty, najchętniej wymienię na inny kolor) 7, 6, 7- błyszczyki/ pomadki do ust. Dwa pierwsze to AVON, ostatni to jakaś próbka dołączona do gazety, wszystkie za drobiazg
Edytowane przez wakiki Czas edycji: 2010-08-27 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA!!
PŁASZCZ BRĄZOWY, ROZM. 36 DŁUGI (MI SIĘGA DO ŁYDKI), ZADBANY, JEDNORZĘDOWY, najlepiej za inne okrycie wierzchnie ZDJĘCIE NIE ODDAJE JEGO UROKU!! PRAWDZIWY KOŻUSZEK, SKÓRA !!!!, ROZM. 10, (był troszkę zwężany- pasuje na S) jest bardzo ciepły- od środka futerko, bardzo ładny, za coś ekstra (najlepiej za ramoneskę lub kurteczkę skórzaną ![]() ![]() małe przetarcie na lewej kieszeni (widoczne za zdjęciu)
Edytowane przez wakiki Czas edycji: 2010-01-18 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Obiecana dokładka
![]() 1. Satynowa spódnica PARADIS z haftowanym motywem róży i paseczkiem- tasiemką wymiary: szer: 39*2 cm (ja ją nosiłam na biodrach) dł.: 61 cm 2. satynowa elegancka bluzeczka wiązana na szyi, rozm. 36, firma ATAL (szyjąca w Polsce, co uważam za duży plus ![]() wymiary: dł. (w dekolcie): 40 cm] szer. pod biustem: 36 cm szer. na górze: 42 cm 3. śliczny bordowy haftowany asymetryczny gorset, rozm. 38 wymiary: dł: 38, 35 (mierzone "po dwóch piersiach"), bok 24 cm szer. regulowana- najmniej 35*2, najwięcej 45*2 (biust) (ja mam staniki 75C i zapinałam się na najmniejszym obwodzie) 4. Śliczna asymetryczna cieniowana sukienka, rozm. M/L (ja mam S i wygląda na mnie tak jak na foto) 5. Żakiet elegancki kawa z mlekiem, z ładnymi haftami, rozm. 38
Edytowane przez wakiki Czas edycji: 2010-01-20 o 17:17 Powód: dokładka:) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA!!!
PLATFORMY SKÓRZANE!! OCIEPLANE, ROZM. 37 (wg mnie zawyżone- to takie 35-36) dł. wkładki: 22,5/23 cm wysokość platformy: 1,5 cm wysokość obsaca: 9 cm (jedno zdjęcie z lampą, drugie bez) Tylko za coś exxxxtra!!! Czarna listonoszka, wymiary: 23 (25 na dole- lekko sie rozszerza) szerokość; 26 wysokość
Edytowane przez wakiki Czas edycji: 2010-02-05 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze jedna
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze jedna na wszelki wypadek
![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za ziemię egipską?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Podobają mi się:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1263216907 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1263215980 Znajdziesz coś u mnie? ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Za fioletową sukienkę pragnę dostać coś wyjątkowego. Podobają mi sie co prawda w Twoim wątku dwie rzeczy, ale to za mało jak na taką kieckę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos u mnei za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1263217026 odp u mnie
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Znajdziesz coś u mnie za płaszczyk z wadą ?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś za Rurki ZARA z działu dziecięcego- rozm. 152 i płatki do kąpieli??
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się płaszczyk
![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Dziękuję za wymiary ale niestety płaszczyk będzie za duży ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Hmm...porównywałam wymiary z wymiarami mojego płaszczyka i tak mi się wydaje, ale zaraz pomierzę jeszcze raz dla pewności ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
rurki zara
![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
wymiary sa w poscie niedawno je dodalam, e nowe rurki u ciebie fajne ale male beda i jasnych za bardzo nie potrzebuje te zary maja idealny kolor, mozesz sobie ewentualnie dobrac cos z bizuterii
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- są do skrócenia oczywiscie nawe moge ci je skrocic moja mama jest krawcowa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- kurcze zoola tez by cchciala te rurki..moze byc do dzisiaj wieczor?
![]() |
#30 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Rrki, płaszczyk, sweterki, tunika w rozm. Xs-m, buty 36/37=> szafa wakiki zapra
znajdziesz coś w moich wątkach? podobaja mi się brązowe kozaczki i pas do pończoch
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:16.