![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Szybka wymianka, różne ciuszki, ostatni wątek :)NIEAKTUALNY Zakładam nowy wątek, najprawdopodbniej ostatni. Są tutaj nowe, lepsze zdjęcia. Preferuję szybkie i większe wymianki. Jeśli z kimś zaczęłam transkację na starym wątku, proszę się upomnieć o to w nowym. Paski, bransoletki, naszyjniki są dodatkami i nie są do wymiany!!! Chyba, że napiszę, że są! Proszę pytać o dokładne wymiary, bo czasami rozmiarówka jest dziwna i L pasuje na S> Nie prasuję rzeczy, bo nie umiem. Nie mam sprecyzowanej listy, ogólnie mile widziane tuniki , najlepiej zwiewne. Nie odmieniam się, bo bluzka jest za mała lub za duża. Pytaj o wymiary! Bo rozmiarówki są dziwne. Zresztą nie umiem określać rozmiaru tak na oko. W takim razie proszę nie wymyślać specjalnie wad jakiś ubrań (a co gorsza robić te wady), bo dobrze wiem jakie bluzki wysyłam i o wszystkich wadach zawsze Cię poinformuję. Jestem zainteresowana młodzieżowym książkami. Chętnie oddam ciuchy za książki. Poszukuję Mp3, nie jakieś wypasione, byle grało ![]() Poszukiwane pilnie duże wałki do loków oraz balerinki czerwone na koturie bez palców! JEstem w stanie oddać dużo za torbę worek karmelową, kakaową bądź białą. Poszukuję spodni w paski rurek. !!!Inne kolory też mile widziane ![]() DOKŁADKA W POŚCIE 20! Wysyłam zazwyczaj pierwsza, bo mam mało przekupek, ale oczekuję, że Ty po pokazaniu przeze mnie potwierdzenia nadania także mi wyślesz, a nie będziesz czekać aż paczka przyjdzie. Tak samo zrobię jak ja będę mieć więcej. DOKŁADKA tunika długa,stan idealny, rozmiar jest duży, ale można spiąć paskiem i wygląda dobrze na każdej sylwetce, jest jak nowa ![]() t-shirt rozmiar : M t-shirt rozmiar : M sweterek świecący prześwitujący S sweterek topshop z dużymi guzikami-tylko za inne sweterek z dużymi guzikami,rozmiar z metki: 14 elegancja bluzeczka na dole zawiązywana M Bluzeczka zielona S top S t-shirt różowy m ma gdzieś małą plamkę bezrękawnik z metki XL, dla mnie to L Poszukuję nerdów przeciwsłonecznych z kolorowymi oprawkami, bo zwykłe już mam ;] oraz pasku na talię, takiego z gumką
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2011-01-16 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybka wymianka, różne ciuszki, ostatni wątek :)
1. Bluzka z krótki rękawkiem zielona z nadrukiem rozmiar M lekko sprana
2. Urocza bluzka z krótki rękawkiem w kwiatki rozmiar: M 3. Bluzka z krótki rękawkiem w kratkę, rozmiar:M/L, pasuje i na S z większym biustem db+, ma urwaną gumkę, ale to raczej w niczym nie przeszkadza, bo nic nie widać dołożone- kamizelka dżinsowa rozmiar L, z wymianki, ale na mnie ciut przy duża w biuście, myślę, że pasuje i na S, tyle, że z miseczką większe B, oddam tylko za coś super lub za kilka rzeczy koszulka z Mappetem Gonzo rozmiar S, trochę zdarty nadruk, mimo to jest świetna i oddam za coś fajnego. spódnica z ala kokardką na górze, granatowa, na szczuplutką osobę, wymiary dla zainteresowanych - mimo, że stan oceniam na db+ oddam za coś fajnego spódnica różowa z falbankami, także na szczupłą osobę stan db+ bluzeczka czarna, z metki XL
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2011-05-20 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
4. Bluzeczka z krótkim rękawkiem niebieska. Rozmiar: S/M
5. Bluzeczka różowa z krótkim rękawem z małym nadrukiem. Rozmiar:S/ M 6. Bluzeczka z krótkim rękawkiem-intensywny róż, rozmiar: M 7. Bluzeczka pomarańczowa z krótkim rękawkiem rozmiar: M dołożone tunika , rozmiar uniwersalny oddam tylko za jakąś inną tunikę, ale zwiewną, w sumie nie wiem czy chcę wymienić, bo miałam dwie takie same, jedna poszła na allegro; buty lakierowane rozmiar 37, widać ślady użytkowania, ale wyglądają naprawdę uroczo, niestety już nie mogę się w nie wcisnąć tunika w kropki tuniko- sukienka nowa, metki oderwane rozmiar S, ja myślę, że wejdzie na każdy rozmiar bo ma gumkę pod biustem, bardziej to sukienka niż tunika, jest śliczna, , w rzeczywistości wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciu , oddam za coś superowego lub za kilka rzeczy, nie wiem czy chcę wymienić, sporo kosztowała sukienka S- tylko za inną sukienkę, stan bdb+++ , nałożona ze dwa razy, albo za coś super, bo dużo za nią dałam
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2011-05-20 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
BLUZECZKI NA RAMIĄCZKACH
8. Brązowa z nadrukiem, rozmiar: S/M 9. W kółka, brzydkie zdjęcie, rozmiar M poleciało do julie1 10. Pomarańczowa z siateczką, rozmiar: M/L Zielona bluza z kapturem i ala bolerkiem . NOWA Tunika, jest zaciągnięte w dwóch miejscach, to jest w ogóle niewidoczne przy noszeniu - Za inną tunikę Bluza czarny jest lekko wyblakły, jak na zdjęciu.z wymiany
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2011-05-20 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
11. Bluzeczka zawiązywana na szyję, rozmiar: S
12. Różowa bluzeczka, rozmiar: M 13. Biała z gwiazdą, rozmiar: M
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2011-01-16 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
14. Niebieska bluzeczka, rozmiar: M
15. Niebieska bluzeczka z nadrukiem różowej pantery, rozmiar: S 16. Różowa bluzeczka na szyję, rozmiar: M 17. Bluzeczka zawiązywana, widać brzuszek, rozmiar: L
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2011-01-16 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
18. Ciepły sweter bordowy, rozmiar: L
19. Ciepły golfik, rozmiar: M 20. Ciepły polarek. lekko zmechacone rękawy Rozmiar: M/L
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2011-01-16 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
21. Tunika z dużym golfem.rozmiar uniwersalny, rozciąga się, świetnie wygląda jak golf jest wywinięty.
22. Golf żółty, rozmiar : M/L Ma lekkie bobki, ale golarka powinna sobie z tym poradzić. dołożone kurtka , jedyną jej wadą jest to, że nie ma jednego guzika, ale mogłabym poszukać. czapeczki
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2011-05-20 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1234530617 moge prosic o zdjecie na kimś.?
bardzo mi zalezy na niej. coś u mnie.? przepraszam, ale jak to zobaczyłam to sie ztaraciłam i napisałam. ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
23. Bluzeczka z długim rękawkiem z nadrukiem. M
24. Bluzeczka z długim rękawkiem pomarańczowa. M 25. Bluzeczka z długim rękawkiem z nadrukiem niebieska. M/L
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
26. Spódniczka dżinsowa 40
27. Spódniczka szara 38 (leży tak samo jak czerwona ) 28. Spódniczka czerwona. 38
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2011-05-20 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
29. Elegancka bluzka z długim rękawem, z lekkimi bufami z dużą kokardą na biuście ( nie widać tego na zdjęciu, bo kokarda wtopiła się w tło), j rozmiar: M Nałożona raz i to na przyjęcie domowe, więc nigdzie z nią nie wychodziłam. Jest naprawdę urocza.. Oddam za coś super
30. Bluzeczka elegancka koronkowa, brązowa, i nałożona 2 - 3 razy. Rozmiar: S/M 31. Narzutka kolorowa, rozmiar: L
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2011-05-20 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
32. Bezrękawnik-golf czarny, rozmiar: M
33. Bezrękawnik długi czerwony, rozmiar: S 34. Bluzeczka z długim rękawem z futerkiem czerwonym. Rozmiar: L
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
35. Bluzeczka w paseczki, rozmiar: S/M
36. Bluzeczka beżowa, elegancka. Rozmiar: M 37. Bolerko czerwone. Rękawki 3/4, rozmiar: S leci do Monian
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
38. Imprezowa bluzeczka błyszcząca, rozmiar: S, małe M
Prostownica, ma nakładki do falowania i karbowania, użyta 2 -3 razy, ponieważ szybko dostałam inną, opakowanie na zdjęciu jest do innej prostownicy ! Po prostu pomyliłam opakowanie, robiąc zdjęcie ! Zdarza się. Różne paski. Opaska i portfelik.
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2011-05-20 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Buciki, rozmiar: 37 na zgrabną, szczupłą stopę, lepsze zdjęcia będą potem., na zdjeciu brudne, ale do odmycia, stan db , widać lekkie ślady użytkowania, wszystkich wad nie widać podczas chodzenia , są lekko schodzone, gdzieniegdzie poprzecierane, były jednak drogie i za byle co nie oddam
![]() szaliczki czapeczki 30-40% balsamu Dove, większa połowa perfum w kulce COTY mocny zapachnie, , żel do stylizacji Joanna 50%, eyeliner czarny nowy , ale po prostu nie wychodzi mi jakoś malowanie ,nie ma kremu wyszczuplającego.
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2011-05-20 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
SPORTOWO
bluza welurowa niebieska bluza dresowa brązowa spodenki brązowe szorty spodenki granatowe 3 koszulki białe-rozmiar S,M
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2011-05-20 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
bluza granatowa w paski, rozmiar: M za inną bluzę M bądź L
bluza czarna, rozmiar: M dokładka różowa bluzeczka rozmiar M z dużymi bufami , ma dwie małe plamki. Mogę jedną małą plamkę z przodu, praktycznie niewidoczną
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2011-05-20 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1234532453
https://wizaz.pl/forum/attachment.php...5&d=1234 530617 bardzo mi zalezy na nich. coś u mnie.? mogę prosić zdjęcia na kims.? przepraszam, ale jak to zobaczyłam to sie ztaraciłam i napisałam. ;( __________________ |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
dokładka!!!
Golfik czarny- M Bluzeczka elegancka S stan idealny Torebka biała bdb - /db+ widać ślady użytkowania przede wszystkim na ramiączkach bluzeczka marszczona zielona M narzutka żółta w kwiaty, nie ma guzików, ja nosiłam jako sukienkę przewiązaną w pasie , to raczej tunika, bo lekko prześwituje-oddam za coś fajnego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
fdfsdsfdfsd
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
gfgfgggdg
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
jkkjjkjkkjkjjk
![]() |
#24 |
BAN stały
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1234532925
cos u mnie odpisz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
a oddałabys jedną z tych bluzek za moją tunikę i fioletowe kolczyki.?
te drugie sa zielone tak dziwnie wyszły na niebiesko. ;p i czy mogłabys mi pokazać zdjęcia tej w kratke i tej drugiej na kimś.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1234531019
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1234533110 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1234533217 coś u mnie?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za cokolwiek :
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1234530874 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1234531911 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1234532925 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1234532925
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1234532453 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1234530617
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
coś za welurową niebieską bluze i bluzke w kratke z 1 postu
? jakie to rozmiary?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:48.